Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

Yumurtlasan sonra en erken 12-14 gün silik şeklinde idrarda çıkıyomuş. Yumurtlamadan sonra hesap et işte benim 6 kaldı yumurtlamaya göre, çatlamaya göre hesaplarsam 7
Benimki 8.gunde cikmisti

Çatlama gördünüz mü

kanda zaten daha erken çıkıyor da idrar için demiştim. Evde testte birşey görmeden gidip kan vermek istemiyorum
İdrarda da gördüm ben dbbsbs

Çatlama gördünüz mü

kanda zaten daha erken çıkıyor da idrar için demiştim. Evde testte birşey görmeden gidip kan vermek istemiyorum
Çatlama görmedim aksine git gide koyulasiyor buda bugünkü lh testi

Eklentiler

• 20250207_134534.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 11
Benim de yumurtlama tarihim 4 Şubat. Bugün sarı akıntı geldi. Bir de sanırım grip oluyorum aşırı bi halsizlik var. Öksürük de başladı. İlaç kullanmıyorum ama ne yapmam lazım. Yumurtlama dönemini etkiler mi

Ovulasyonda pik 1 şubatta iki yumurtalarımda da ağrı var.geceleri mide ağrılarım var gastrit gibi.beklenen adet tarim 17 şubat.30 günde bir adet görürüm

Sanmıyorum yaa bende de oluyor biraz aslında ama ben gaza bağlıyorum. Bi de progesteron artıyor ya rahim kalınlaşıyor adet yaklaştıkça veya gebelik oluşurken. Ondan da olabilir

Akıllı gibi gittim erken gebelik testi aldım sonucun ne olacağını bile bile son 12 gün bata tabi negatif çıkar öyle de oldu

Akıllı gibi gittim erken gebelik testi aldım sonucun ne olacağını bile bile son 12 gün bata tabi negatif çıkar öyle de oldu
Ben de öyle yaptım 300 tl verdim hshshsb

Ben de öyle yaptım 300 tl verdim hshshsb
Benimde bir uygulamaya göre 14ü diğer uygulamada 17 gösteriyor bugün test yaptım negatif pozitife döner mi acaba dkkfkf iki gündür 300 veriyorum testeeee dkdkkdkd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…