Benimki 8.gunde cikmistiYumurtlasan sonra en erken 12-14 gün silik şeklinde idrarda çıkıyomuş. Yumurtlamadan sonra hesap et iştebenim 6 kaldı yumurtlamaya göre, çatlamaya göre hesaplarsam 7
Çatlama gördünüz müRegle son 8 gün ovulasyon testi hala pik ben bisey anlamadım yorum yapacak varmi
kanda zaten daha erken çıkıyor da idrar için demiştim. Evde testte birşey görmeden gidip kan vermek istemiyorumValla ilk bebegimde 19 Öcal çatladı 27 ocak kam verdim 12ydi beta
İdrarda da gördüm ben dbbsbsÇatlama gördünüz mü
kanda zaten daha erken çıkıyor da idrar için demiştim. Evde testte birşey görmeden gidip kan vermek istemiyorum
Aaa nasıl yaİdrarda da gördüm ben dbbsbs
Valla gördüm çok silikti kan verdim 12 ciktiAaa nasıl yaçatlamadan sonra 8.günmü çok erken değil mi çok şaşırdım valla ilk defa duydum idrar da 8. Gün gören
Çatlama görmedim aksine git gide koyulasiyor buda bugünkü lh testiÇatlama gördünüz mü
kanda zaten daha erken çıkıyor da idrar için demiştim. Evde testte birşey görmeden gidip kan vermek istemiyorum
Ben yine de bekliyim silik falan çıkar anlamam üzülürüm sonraValla gördüm çok silikti kan verdim 12 cikti
Regle son 8 gün ovulasyon testi hala pik ben bisey anlamadım yorum yapacak varmi
Bazılarında yumurta çatlamayıp kiste dönüyormuş canım inşallah öyle değildirÇatlama görmedim aksine git gide koyulasiyor buda bugünkü lh testi
Çok az görünen bir şey o bence ins gebelik gelir hepimize yaaBazılarında yumurta çatlamayıp kiste dönüyormuş canım inşallah öyle değildirbu kadar uzun süre çatlamadan pik göstermesi bilmiyorum
İnşallah hamileliktendirBazılarında yumurta çatlamayıp kiste dönüyormuş canım inşallah öyle değildirbu kadar uzun süre çatlamadan pik göstermesi bilmiyorum
İnşallah isteyenlere sağlıklı bebekler gelirÇok az görünen bir şey o bence ins gebelik gelir hepimize yaa
Kac gün kaldı bataİnşallah hamileliktendir
8 gün kaldı fakat 26 ocakta yumurtlama belirtileride vardı erken yumurtlama olayı oluyor bende daha öncede olmuştu eger oyle olduysa 12 gün geçmiş oluyor yumurtlamadanKac gün kaldı bata
Sanmıyorum yaa bende de oluyor biraz aslında ama ben gaza bağlıyorum. Bi de progesteron artıyor ya rahim kalınlaşıyor adet yaklaştıkça veya gebelik oluşurken. Ondan da olabilirkızlar ben de 5inde pik gördüm 6sında tamamen silikti ama 2 gün geçti hala sağ yumurtalıkta yürürken falan ağrı batma var sizce kist olmuş olabilir mi? ama o zaman da silikleşmezdi diye düşünüyorum değil mi
Ben de öyle yaptım 300 tl verdim hshshsbAkıllı gibi gittim erken gebelik testi aldım sonucun ne olacağını bile bileson 12 gün bata tabi negatif çıkar öyle de oldu
Benimde bir uygulamaya göre 14ü diğer uygulamada 17 gösteriyor bugün test yaptım negatif pozitife döner mi acaba dkkfkf iki gündür 300 veriyorum testeeee dkdkkdkdBen de öyle yaptım 300 tl verdim hshshsb
Ben de öyle yaptım 300 tl verdim hshshsb
100 lira verdim bendeBenimde bir uygulamaya göre 14ü diğer uygulamada 17 gösteriyor bugün test yaptım negatif pozitife döner mi acaba dkkfkf iki gündür 300 veriyorum testeeee dkdkkdkd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?