Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

Selam kızlar benim de yumurtlama 31 Ocak çatlama da 1 Şubat bende yerimi alayım şurda olur mu

Adetime 11 gün var normal test yaptım ahahahhah negatif

Eklentiler

• 1000116479.jpg
    109,3 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar belirtiler başladı mı:)))
1 Şubat yumurtlama günümde korunmasız ilişki oldu bugün 6 Şubat bir kaç gündür sağ tarafımda ağrı ve yanma hissi yağıyorum belirmede ağrılar giriyor ara ara bugün de peçetede pembe silik bir kanama gördüm yerleşme kanaması olabilir mi adetime 9 gün bar görünür r adet düzenim hiç şaşmaz çünkü kızlar çok heyecanlandım böyle yaşayan var mı

Hamilesin gibi hissettim ben yaa sat bat neydi cnm

Kızlar bir de şeyi sorucam yumurtladığımız günden sonraki 14. Gün mü test yapmamız lazım yoksa çatladıktan sonra mı?

Kızlar bir de şeyi sorucam yumurtladığımız günden sonraki 14. Gün mü test yapmamız lazım yoksa çatladıktan sonra mı?
Valla ilk bebegimde 19 Öcal çatladı 27 ocak kam verdim 12ydi beta

kızlar ben de 5inde pik gördüm 6sında tamamen silikti ama 2 gün geçti hala sağ yumurtalıkta yürürken falan ağrı batma var sizce kist olmuş olabilir mi? ama o zaman da silikleşmezdi diye düşünüyorum değil mi

Bat ne zmndi

Regle son 8 gün ovulasyon testi hala pik ben bisey anlamadım yorum yapacak varmi

Eklentiler

• 20250207_001250.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 67
kist oluşmuş olabilir
En son adetin 3.gunu 21 ocakta muayene olmuştum kist yoktu erken yumurtlama olabilir demişti doktor ki bende bazen öyle oluyor 26.ocakta yumurtlama belirtilerinin hepsi vardı degerlendirmistik ondan ovulasyon testi koyu cikabilirmiki12.gun geçti bugün cikabilirsem gebelik testi alacağım

hmm o zaman gebelik olabilir

Normal adete bugün 10 gün var bi daha yaptım yine negatif bugün başım dönüyor yaa ins vardır bir şey
Yumurtlasan sonra en erken 12-14 gün silik şeklinde idrarda çıkıyomuş. Yumurtlamadan sonra hesap et işte benim 6 kaldı yumurtlamaya göre, çatlamaya göre hesaplarsam 7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…