- 10 Mayıs 2020
- 24
- 8
- 16
- 30
- Konu Sahibi gelisimcihnd
MerhabaaTekrar merhaba,
Girmeyi azalttım demiştim hakikaten hiç girmemisim buraya. :)) Çocuk duauncesini de atmaya başlamıştım kafamdan. Normal ilişkiye girerim olursa olur modundayim hatta. Yalnız adetim bitti ve bugün 10. Gün. Uygulamalarda vs. Yumurtlamaya daha 6 gün var gösteriyor olduğu için ben önümüzdeki haftayı değerlendiririz diye düşünmüştüm fakat sabah uyandığımda o kadar yüksekti ki vücut sicakligim o ulaştım testi yapayım dedim ki, neredeyse pik çıktı.. Bugün değerlendireceğiz artık. Ben bu haftayı pas geçip haftaya yüklenecektir ama bilmediğim de şeyler varmış vucudumda demek. Anlayamamsisim yumurtluyir olduğumu. Neyse ovu testiyle takip edelim. Yine akışa bırakarak ama![]()
En iyisi adet sonrasında düzenli iki günde bir yapılan ilişki olduğunu düşünüyorum . Kesin yumurlamanı yakaldıysam o iki gün üst üste olabilir onun haricinde düzenli yapılan ilişkileri öneriyor doktorlar. İnşallah bende senin gibi atabilirim kafamdan.. adetime 3 gün var benimde. Göğüslerim çok şişti ve uçları acıyor. Benim prolaktin sorunumda var düşmüştü ama belki de o yükseldi yine o yüzden direk gebeliğe yormak istemiyorum. Ara ara da adet olacakmışım gibi ağrım oluyor sonra geçiyor. Ama adetim gecikmeden test yapmayı düşünmüyorum...