• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama geçti ama akıntı devam..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrar merhaba,
Girmeyi azalttım demiştim hakikaten hiç girmemisim buraya. :)) Çocuk duauncesini de atmaya başlamıştım kafamdan. Normal ilişkiye girerim olursa olur modundayim hatta. Yalnız adetim bitti ve bugün 10. Gün. Uygulamalarda vs. Yumurtlamaya daha 6 gün var gösteriyor olduğu için ben önümüzdeki haftayı değerlendiririz diye düşünmüştüm fakat sabah uyandığımda o kadar yüksekti ki vücut sicakligim o ulaştım testi yapayım dedim ki, neredeyse pik çıktı.. Bugün değerlendireceğiz artık. Ben bu haftayı pas geçip haftaya yüklenecektir ama bilmediğim de şeyler varmış vucudumda demek. Anlayamamsisim yumurtluyir olduğumu. Neyse ovu testiyle takip edelim. Yine akışa bırakarak ama 😅😅😅
Merhabaa
En iyisi adet sonrasında düzenli iki günde bir yapılan ilişki olduğunu düşünüyorum . Kesin yumurlamanı yakaldıysam o iki gün üst üste olabilir onun haricinde düzenli yapılan ilişkileri öneriyor doktorlar. İnşallah bende senin gibi atabilirim kafamdan.. adetime 3 gün var benimde. Göğüslerim çok şişti ve uçları acıyor. Benim prolaktin sorunumda var düşmüştü ama belki de o yükseldi yine o yüzden direk gebeliğe yormak istemiyorum. Ara ara da adet olacakmışım gibi ağrım oluyor sonra geçiyor. Ama adetim gecikmeden test yapmayı düşünmüyorum...

Merhabaa
En iyisi adet sonrasında düzenli iki günde bir yapılan ilişki olduğunu düşünüyorum . Kesin yumurlamanı yakaldıysam o iki gün üst üste olabilir onun haricinde düzenli yapılan ilişkileri öneriyor doktorlar. İnşallah bende senin gibi atabilirim kafamdan.. adetime 3 gün var benimde. Göğüslerim çok şişti ve uçları acıyor. Benim prolaktin sorunumda var düşmüştü ama belki de o yükseldi yine o yüzden direk gebeliğe yormak istemiyorum. Ara ara da adet olacakmışım gibi ağrım oluyor sonra geçiyor. Ama adetim gecikmeden test yapmayı düşünmüyorum...

Bence zaman geçtikçe daha da oturuyor kafamızda her şey. Daha da sakin, bilinçli yaklaşıyoruz. Sen de öylesin. İnşallah en kısa zamanda güzel haberleri alacağız ben inanıyorum. Gelişmeleri haber verelim mutlaka birbirimize. Senin regline az kalmış, inşallah seninledir. Allah nasip etsin en hayırlısını 😊🎊

Bence zaman geçtikçe daha da oturuyor kafamızda her şey. Daha da sakin, bilinçli yaklaşıyoruz. Sen de öylesin. İnşallah en kısa zamanda güzel haberleri alacağız ben inanıyorum. Gelişmeleri haber verelim mutlaka birbirimize. Senin regline az kalmış, inşallah seninledir. Allah nasip etsin en hayırlısını 😊🎊
Yarın ader tarihim. Sabah ilk idrarla test yaptım Negatif..

Ben de Pazar günü bı kan testi vereyim dedim. Hastanede işimiz vardı beta 0.303 çıktı. Reglime 20 gün varken. Bı garip oldum. Tamamen 0 bekliyordum. Doktor arkadaşıma söyledim. 1 hafta sonra yenile testi dedi. Tabi ben 48 saat sonra Salı günü yani bugün yine kan verdim. 0.100 çıkmış. Üzüldüm. Daha reglime tabi 16 gün var ama keşke bir tık bile yukselseydi umut olacaktı. Allah hayırlısını versin hepimize.

Back
X