• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama geçti ama akıntı devam..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gelisimcihnd

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2020
24
8
16
30
Kızlar yumurtlamamın üstünden 3 gün geçti ama sanki hala yumurtluyormuşum gibi Kasıklarımda ağrı var Ve vajinam hep sulu Akıntı var gibi ovilasyon testi yaptım ama silik çıktı yani tekrar bi yumurtlama yok. zaman zaman belimde ağrıyor ve bacaklarıma da iniyor ağrı.. erken gebelik belirtileri için umutlanmamalıyım dimi...... yaşayan varmıııı ?? Heelppp

Belki daha yumurtlama olmadı, bu kadar erken belirti imkansız yani.. Değerlendir bu günleride bence, bazen geçte ovulasyon olabiliyor☺️

Belki daha yumurtlama olmadı, bu kadar erken belirti imkansız yani.. Değerlendir bu günleride bence, bazen geçte ovulasyon olabiliyor☺
Yumurtlama mı 8 ve 9 da pik olarak gördüm ovilasyon testinde canım daha sonra silikleşmesini de gördüm yani yumurtlama bitti.. evet imkansız işte benimkisi umut.. bi yandan yok değilsin hamile diyorum bi yandan umutlanıyorum

Yumurtlama mı 8 ve 9 da pik olarak gördüm ovilasyon testinde canım daha sonra silikleşmesini de gördüm yani yumurtlama bitti.. evet imkansız işte benimkisi umut.. bi yandan yok değilsin hamile diyorum bi yandan umutlanıyorum
Bende geçen sene bu durumu yaşadım, piki gördüm değerlendirdim, silikleştiğini de gördüm. Sonra regle 1 hafta kala yine akıntım çoğaldı, kasık ağrım da yanında. Gebeliğe yordum senin gibi. Ovulasyon testim kopkoyu çıkmıştı. İnanırmısın 14 gün sonra regl oldum.. Yani yumurtlamadan 14 gün donra regl olunuyorya, şaşmadı. Reglim düzensiz olduğu için yumurtlamadan hesaplardım ben son zamanlarda regl günlerimi, zerre şaşmazdı. Tavsiyem değerlendir, zaten gebeysen gebesindir, değilsen en azından ovulasyon oluyorsa değerlendirmiş olursun, garantiye alırsın☺️

Bende yumurtlamamdan önce yaşadım yumurtlama belirtilerini sonra bi ara akıntım kesildi kramplarim devam ediyor şimdi bir hafta var reglime yine beyaz akıntım başladı. En son böyle olduğunda kimyasal gebelik yasamistim

Bence kötü düşünmemelisin, başından geçti diye bir daha geçecek diye birşey yok ! Olumsu düşüm pozitif ol ve senin için hayırlısını iste..

Neden canım ovilasyon testi alırsan çok kolay takipe dersin
Bebek dusundugum zaman alabilirim kuzucum. Ama yok mu bunun su şu günler arası diye hesabı. Ben her ay ya onunda ya ondokuzunda adet olmaya başlıyorum.cok mu dengesiz ki şimdi benim adetim .

Boşa umutlanıyorsunuz zaten spermle buluşup döllenmesi 1 hafta. Burayı çok okuyunca insan kendini hamile sanıyor belirti sanıyor bende öyle sanıyordum sizi çok iyi anlıyorum ama adet gününüz gececek 1 hafta sonra belirtiler başlıyor👍🏽

Bebek dusundugum zaman alabilirim kuzucum. Ama yok mu bunun su şu günler arası diye hesabı. Ben her ay ya onunda ya ondokuzunda adet olmaya başlıyorum.cok mu dengesiz ki şimdi benim adetim .
Arada 9 gün var Biraz dengesiz görünüyor döngünüzü takip etmeniz Gerek adet başlDığından bi dahakine adetinize kadar kaç gün geçiyor

Boşa umutlanıyorsunuz zaten spermle buluşup döllenmesi 1 hafta. Burayı çok okuyunca insan kendini hamile sanıyor belirti sanıyor bende öyle sanıyordum sizi çok iyi anlıyorum ama adet gününüz gececek 1 hafta sonra belirtiler başlıyor👍🏽
Evet bu aralar biraz fazla okumaya başladım burayı :D en iyisi biraz sakince beklemek..

Ben de geçen ay baya hamileyim sanmistim, gerçekten burayı okuyunca insan daha da inanıyor. Benim de tüm belirtilerin vardi bence, okudukça da daha çok dinliyordum bedenimi. Tam gününde ve saatinde hatta reglim geldi. Ama en azından reglim düzenli diye sevindim. Bu aya kısmet artık. Ben burayı okumayı azalttım. Kafamdan da sürekli bebiş düşüncesini en aza indirmeye çalışıyorum..

Ben de geçen ay baya hamileyim sanmistim, gerçekten burayı okuyunca insan daha da inanıyor. Benim de tüm belirtilerin vardi bence, okudukça da daha çok dinliyordum bedenimi. Tam gününde ve saatinde hatta reglim geldi. Ama en azından reglim düzenli diye sevindim. Bu aya kısmet artık. Ben burayı okumayı azalttım. Kafamdan da sürekli bebiş düşüncesini en aza indirmeye çalışıyorum..
Sanırım yaşadığımız şeyler aynı.. biyolojik olarak çok şükür eşim ve bende problem yok. Adetlermde düzenli bi kaç ay prolaktin problemi yaşadım onu da ilaçla düşürdük. Tek yApmam gereken kafamdan çocuk düşüncesini atmak. Ama asla ve asl başaramıyorum elimde değil. Her addetten sonra düzenli ilişkiye girip resmen adetim gelecek mi diye bekliyorum. Doktorum kızıyor kafaya tAkmayı bıraktığın ay hamile kalacaksın diye ama yemin ederim elde değil......

Sanırım yaşadığımız şeyler aynı.. biyolojik olarak çok şükür eşim ve bende problem yok. Adetlermde düzenli bi kaç ay prolaktin problemi yaşadım onu da ilaçla düşürdük. Tek yApmam gereken kafamdan çocuk düşüncesini atmak. Ama asla ve asl başaramıyorum elimde değil. Her addetten sonra düzenli ilişkiye girip resmen adetim gelecek mi diye bekliyorum. Doktorum kızıyor kafaya tAkmayı bıraktığın ay hamile kalacaksın diye ama yemin ederim elde değil..

Sanırım yaşadığımız şeyler aynı.. biyolojik olarak çok şükür eşim ve bende problem yok. Adetlermde düzenli bi kaç ay prolaktin problemi yaşadım onu da ilaçla düşürdük. Tek yApmam gereken kafamdan çocuk düşüncesini atmak. Ama asla ve asl başaramıyorum elimde değil. Her addetten sonra düzenli ilişkiye girip resmen adetim gelecek mi diye bekliyorum. Doktorum kızıyor kafaya tAkmayı bıraktığın ay hamile kalacaksın diye ama yemin ederim elde değil..
Tekrar merhaba,
Girmeyi azalttım demiştim hakikaten hiç girmemisim buraya. :)) Çocuk duauncesini de atmaya başlamıştım kafamdan. Normal ilişkiye girerim olursa olur modundayim hatta. Yalnız adetim bitti ve bugün 10. Gün. Uygulamalarda vs. Yumurtlamaya daha 6 gün var gösteriyor olduğu için ben önümüzdeki haftayı değerlendiririz diye düşünmüştüm fakat sabah uyandığımda o kadar yüksekti ki vücut sicakligim o ulaştım testi yapayım dedim ki, neredeyse pik çıktı.. Bugün değerlendireceğiz artık. Ben bu haftayı pas geçip haftaya yüklenecektir ama bilmediğim de şeyler varmış vucudumda demek. Anlayamamsisim yumurtluyir olduğumu. Neyse ovu testiyle takip edelim. Yine akışa bırakarak ama 😅😅😅

Back
X