2 çizginin hep aynı koyulukta çıkması normal değil ki hiç hormon tahlili yaptırdınız mıMerhaba kızlar. Yumurtlama döneminizi nasıl anlıyorsunuz? Ovülasyon testi demeyin çünkü ben de hep iki çizgide aynı koyulukta çıkıyor beni strese soktuğu için kullanmıyorum. Akıntınız dışında ne gibi belirtiler yaşanıyor sizde? Benim 1 hafta kadar sol kasığım sıkışık oluyor bu durumu yaşıyor musunuz?
evet adetimin 3.günü hormon testi yaptırdım çapada. ve doktor her şeyin gayet iyi olduğunu söyledi2 çizginin hep aynı koyulukta çıkması normal değil ki hiç hormon tahlili yaptırdınız mı
merhaba USG ile muayene oldum pcosa dair hiç bir bulgu olmadığını söyledi ben sonra farklı markalar kullandım belki markadan kaynaklıdır diye ama hepsinde aynı sorunla karşılaştım. bu yüzden fizyolojik belirtilere bakarak anlamak istiyorum bunu akıntı dışında başka nasıl anlayabilirim?Yani iki çizginin de koyu çıkmadı polikistik over rahatsızlığı belirtisi olabilir çünkü vücutta çatlamadigi için sürekli kiste dönüşen yumurtalar var.bu da testte yanıltıcı olabiliyor. Bence başka bir doktordan da muayene olun sadece kan testi yaptırmakla olmaz USG ile kontrol edilmeniz lazım.
Cinsel arzunun artması ve kasıkta ağrı oluyor bende.Merhaba kızlar. Yumurtlama döneminizi nasıl anlıyorsunuz? Ovülasyon testi demeyin çünkü ben de hep iki çizgide aynı koyulukta çıkıyor beni strese soktuğu için kullanmıyorum. Akıntınız dışında ne gibi belirtiler yaşanıyor sizde? Benim 1 hafta kadar sol kasığım sıkışık oluyor bu durumu yaşıyor musunuz?
Yani başka türlü anlamanız biraz zor. Ama ovülasyon testinizin sürekli çift çizgi çıkması normal değil bir sıkıntı var belli kimerhaba USG ile muayene oldum pcosa dair hiç bir bulgu olmadığını söyledi ben sonra farklı markalar kullandım belki markadan kaynaklıdır diye ama hepsinde aynı sorunla karşılaştım. bu yüzden fizyolojik belirtilere bakarak anlamak istiyorum bunu akıntı dışında başka nasıl anlayabilirim?
ben de kasıkta ağrı bir hafta sürüyor normal de 2 3 günü ovülasyon gerçekleşmiyor mu? hiç kestiremiyorum yaaCinsel arzunun artması ve kasıkta ağrı oluyor bende.
ay öyle mi dersiniz, başka nelere baktırmalıyım bilginiz var mı smear da vermiştimYani başka türlü anlamanız biraz zor. Ama ovülasyon testinizin sürekli çift çizgi çıkması normal değil bir sıkıntı var belli ki
Kan tahlininde genel hormon bakıldı mi mesela amh TSH prolaktin lh e2 vs ?ay öyle mi dersiniz, başka nelere baktırmalıyım bilginiz var mı smear da vermiştim
evet sadece tsh bir tık yüksek çıktı diğerleri normal dediKan tahlininde genel hormon bakıldı mi mesela amh TSH prolaktin lh e2 vs ?
Çok ilginç bence başka doktora da sıfırdan muayene olun derim. Mutlaka gözden kaçan bir şey olmalıevet sadece tsh bir tık yüksek çıktı diğerleri normal dedi
enfeksiyon kaynaklı olabilir mi acaba?Çok ilginç bence başka doktora da sıfırdan muayene olun derim. Mutlaka gözden kaçan bir şey olmalı
Sanmıyorum enfeksiyon ovülasyonda çıkmaz benceenfeksiyon kaynaklı olabilir mi acaba?
teşekkür ederim en kısa zamanda gideceğim doktora. inşallah kötü bişey yokturSanmıyorum enfeksiyon ovülasyonda çıkmaz bence