- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
- Konu Sahibi Less-is-More
-
ayni duurmdayim buscopN nasil bir ilaçzarari varmıMerhaba bende de olur 3 kadın dogum Dr gittim normal çok agrıdığında buscopan iç dediler. Benimde hep sol yumurtalık. Sağ senede iki üç kere çatlar oda agrısız sızısız olur. Sol ama kötü sıcaga verince yatak dan çıkmayınca agrımaz. Gazla karışık bi agrı.
Kist yok kiBöğür ağrısından bahsediyorsun evet benimde vuruyor. Genel olarak zaten gaz problemi olan bir dönem yorumlarda da gaz şikayetleri var bence o böğür ağrısı gazdan sanırım. Manolya sende kist falan var mıydı canım? Yumurtlama ağrısı çikolata kistinde olur demişsin ya.
Zararı yok canım. Buscopan plus rahatlatan bir ağrı kesiciayni duurmdayim buscopN nasil bir ilaçzarari varmı
saanda fayda ettimi eczaneden recetesiz aliniyor dimiZararı yok canım. Buscopan plus rahatlatan bir ağrı kesici
Canım ağrın kaç gün sürüyorMerhaba bende de olur 3 kadın dogum Dr gittim normal çok agrıdığında buscopan iç dediler. Benimde hep sol yumurtalık. Sağ senede iki üç kere çatlar oda agrısız sızısız olur. Sol ama kötü sıcaga verince yatak dan çıkmayınca agrımaz. Gazla karışık bi agrı.
Evet reçetesiz kas gevşetici grubundasaanda fayda ettimi eczaneden recetesiz aliniyor dimi
Sizde de her ay oluyor muApandist agrisi gibi
Evet canim cikolata kistim war benim her agrim cok fazla olur. Yumurtladmmi yoldami herşeyi anlyrumSizde de her ay oluyor mu
Aynen yumurtlama döneminden önce ağrım oluyor yumurtlama dönemi olunca da baya ağrım oluyor anlıyorum hissedebiliyorum sizin ağrınız kaç gün oluyorEvet canim cikolata kistim war benim her agrim cok fazla olur. Yumurtladmmi yoldami herşeyi anlyrum
Canım şuan da yumurtlama ağrısı yaşıyorum çok kötüCanım aynı durum devam ediyor mu
En fazla 5saat yada daha az diyebilirm.yırtılnca yumurtalık rahatlyrum geciyo agrıAynen yumurtlama döneminden önce ağrım oluyor yumurtlama dönemi olunca da baya ağrım oluyor anlıyorum hissedebiliyorum sizin ağrınız kaç gün oluyor
Benim hem rahmin hem sol kasık batma şelinde delirtiyor bu ağrı insanı kaç günCanım şuan da yumurtlama ağrısı yaşıyorum çok kötüama herkese tek tarafta ağrı oluyormuş benim rahim bolgem komple ağrıyor adet sancısı gibi ya
Canım valla aynı 3 4 gün ağrıyorBenim hem rahmin hem sol kasık batma şelinde delirtiyor bu ağrı insanı kaç gün
sürüyor ağrın ki ve her ay oluyor mu canım cayır cayır yanıyor rahmim
Ve bacak ağrım da cabasıCanım valla aynı 3 4 gün ağrıyor
Benimde bacağıma vuruyorVe bacak ağrım da cabasıbacağıma da vuruyor ağrı. Afedersin ishal kabız değil ama bu dönemde wc’ye çok çıkıyorum
Bacaklarım çok fena inan kiBenimde bacağıma vuruyor
Siz nasıl oldunuz geçti mi ağrınızBenimde bacağıma vuruyor
Canım evet geçti şuan. Ve ben fark ettim ki eğer o ay çok stresliysem yorulduysam agrım oluyor rahat geçirince olmuyor sende de öyle miSiz nasıl oldunuz geçti mi ağrınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?