- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Ben toplam 4 kere yaşadım sanırım ama hiç birisi yarım saatten fazla sürmedi.Merhabalar. Aksamustu sag kasigimda bir agri basladi, belime dogru vuruyor. Yumurtlama doneminde oldugum icin aklima ilk gelen buydu. Normalde hic yasamadigim bir agri. Oturup kalkarken bile zorlaniyorum. Su an icin asiri zorlamiyor ama gecmezse yarin bir doktora gidecegim. Yumurtlama doneminde agri yasayan varsa, benzer bir agri mi yasiyoruz diye sormak istedim. Okudugunuz icin tesekkurler.
Evet tarif ettiğiniz gibi sağ ya da sol tarafta oluyordu. Bir de üzerine elinizle bastırınca da ağrı olur.Merhabalar. Aksamustu sag kasigimda bir agri basladi, belime dogru vuruyor. Yumurtlama doneminde oldugum icin aklima ilk gelen buydu. Normalde hic yasamadigim bir agri. Oturup kalkarken bile zorlaniyorum. Su an icin asiri zorlamiyor ama gecmezse yarin bir doktora gidecegim. Yumurtlama doneminde agri yasayan varsa, benzer bir agri mi yasiyoruz diye sormak istedim. Okudugunuz icin tesekkurler.
Hahahaaa eşimde aynı şeyi söyler off reglimin başlamasına az kaldı ay regl oldum dur kasuklarim agriyo ve tekrar regl diyor ben öyleymisimEşimin deyişi ile bir hafta adetten önce bir hafta adet bir hafta adet sonrası yahu insafsız ay zaten dört hafta
Yumurtlama dönemi ağrıları üşüttüğümde olur genelde bende
Yani ağrınız yumurtanız büyürken mi oluşmuş? Bende önce ağrı oluyor Birkaç gün. Ağrıdan 2-3 gün sonrada yumurta akı kıvamındaki akıntım geliyorKızlar yumurta Takibi yaparken yumurtlama akıntısı ve kasik ağrısı yaşarken yunurtladigimi düşünürdüm. Takip sırasında o belirtileri yaşadım 2 gün sonra doktora gittim yumurtan var büyümüş dedi bende ama akinti agrım oldu nasıl olur diye sormuştum. Şuan 18 mm demisti
Aynı durumdayızEvet ben yasardim ve bunun yumurtlama agrisi oldugunu gec anladim, eger bu ay usuttuysen o yuzden cok olabilir, genelde sol tarafta olur benm de ve karnimda asiri bir siskinlik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?