- Konu Sahibi bidiqperge
kızlar merhaba... benim gibi yumurtlama takibinde olanları görünce sevindim valla kendimi deli gibi hissediyordum. hergün sabah akşam test. artık test yapılmayacak çiş çiş değil benim için :) bir de saklıyorum testleri :)
benim son adet 27 şubattı. 9. günden itibaren sabah akşam başladım yumurtalama testine. topicteki fotoğraflardaki testlerden benimki de. laboquick marka. bizde salı akşamı ilişki oldu. boşa atış yaptık o akşam çünkü testler silikti. çarşamba sabah yaptım koyu çizgi. akşamı tekrarladım testi yine koyu çizgi. yani tam ilişki vakti ama benim baba aday adayının yola çıkması gerekiyordu. çarşamba yani koyu çizgi gecesi ilişki olmadı yani. perşembe yani bu gece dönüyor saat 1 ya da 2 gibi. ben bu sabah tekrarladım testi yine koyu çizgi çıktı. şansımız devam ediyor mudur? yol yorgunu yol yorgunu zorlasam mı adamcağızı ne dersiniz bir akıl verin... umut var mıdır boş yere yormayım ?? :))) iyi geceler
canım çok hoşsun yaa:))neyini saklıyosun testlerinbence hiç öyle yol yorgunu falan dinleme yapın boşa geçmesin sonra kaçırmayın bu günleri,ben 11.gün test yaptım sabah koyuydu akşam silikleşmeye başladı yinede her gün yaptık gerçi rabbim verecekse bunların hepsi boşta işte bizlerde olmayınca işte bunlara sarıyoruz