- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
- Konu Sahibi bidiqperge
-
canım burada konusulanlardan bıldıgım kadarıyla normalde 1 gun koyu cıkması lazım.eger devamlı koyu cıkıyorsa hamıle olabılırsın.
kızlar, bende ovülasyon testi kulananlardanım ama 3 gün üstüste pozitif çıktı. garibim eşimi çok yormuş oldum bu ayneden öyle oldu ki acep anlamadım ? :44:
Eki Görüntüle 652023
kızlar biri akıl versin lütfen. 5 günlük ovülasyon testlerim, sat ım 18 şubattı. hala yumurtluyo olamam herhaldee. hala pozitif çıkıyo aklım çook karıştı :44:
Eki Görüntüle 652023
kızlar biri akıl versin lütfen. 5 günlük ovülasyon testlerim, sat ım 18 şubattı. hala yumurtluyo olamam herhaldee. hala pozitif çıkıyo aklım çook karıştı :44:
canım seni heveslendirmek istemem ama eğer ovulasyon gününden itibaren böyle çıkıyosa,şunu duymuştumm,okumuştum yanii hamilelik yani döllenme gerçekleşmişse ovulasyon testi böyle gösterirmiş yani yumurtlama günüymüş gibi gösterirmiş devamlı.. bu hamileliğe işaret olabilir dikkat et ve eğer şüpheleniyorsan hemen bi kan testi yaptır en yakın sağlık ocağına:))hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun:))
Eki Görüntüle 652023
Eki Görüntüle 654046 Eki Görüntüle 654047 Eki Görüntüle 654048
Bunlarda benimkiler sadece bi gün yani 15.günüm çoook koyu çıkı hatta kontrol çizgisinden daha koyu sizce nasıl?:44:
Merhabalar aranıza yeni katıldım :)
araştırmalarıma göre 12 mart yumurtlama günümmüş.
bu dönemlerde ilişkiye girdik ve ilk denememiz..
ilk denemesinde tutanlar varmı acaba ve gebelik oluştuğunu anlayanlar oldumu test yapmadan..
tesekkurler
yumurtlamayı test yapmadan ancak eline gelen uzayan sümüksü akıntı ile anlayabilirsin. İnternetteki hesaplamalar çok ortalama ve her zaman tutmayabilir. Gebelik oluşup oluşmadığını anlamak ise çok zor. HErkes belirtileri yazıyor ama genel anlamda adetle aynı belirtiler olduğu için aslında belirti de yok. 6-8 haftadan önce hamilelik sıkıntıları ya da belirtileri aslında ortaya çıkmıyor.
Kızlar benımde adetım 14 gün gecikti şimdi lavaboya gittim kahverengi birşey gelmişti bu nedir şimdi yardım lütfen
öyle olmasını çok isterdim ama :) sabah 7 itibariyle hasta oldum tatlısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?