Yumurtlama döneminde yaşananlar yaşanamayanların anlatılldığı topic

Kızlar ovülasyon ve gebelik testlerinde 5 dk dan fazla bekletince yanlış sonuç verebiliyo biliyorsunuz fi mi

kızlar, bende ovülasyon testi kulananlardanım ama 3 gün üstüste pozitif çıktı. garibim eşimi çok yormuş oldum bu ay neden öyle oldu ki acep anlamadım ? :44:

pcos hastasıysan normaldir. onlarda ayın her günü pozitif çıkıyor. yoksa hamilelik belirtisi olabilir.

Eki Görüntüle 652023

kızlar biri akıl versin lütfen. 5 günlük ovülasyon testlerim, sat ım 18 şubattı. hala yumurtluyo olamam herhaldee. hala pozitif çıkıyo aklım çook karıştı :44:

offffffff canım sen naptın ya hergünmü yumurtluyorsun senmaşllah diyelim çok ilginç,hepside çok net çıkmış.ben sadece 11.gün bu kadar net gördüm akşamnıda silikleşmeye başladı sonrasıda hep öyle..senin incirler çok fayda etmiş benceyalnız bende hamilelik olsa bile şimdiden bu testlerle bile belli olmaz diye düşünüyrm:26:

Eki Görüntüle 652023

kızlar biri akıl versin lütfen. 5 günlük ovülasyon testlerim, sat ım 18 şubattı. hala yumurtluyo olamam herhaldee. hala pozitif çıkıyo aklım çook karıştı :44:

canım seni heveslendirmek istemem ama eğer ovulasyon gününden itibaren böyle çıkıyosa,şunu duymuştumm,okumuştum yanii hamilelik yani döllenme gerçekleşmişse ovulasyon testi böyle gösterirmiş yani yumurtlama günüymüş gibi gösterirmiş devamlı.. bu hamileliğe işaret olabilir dikkat et ve eğer şüpheleniyorsan hemen bi kan testi yaptır en yakın sağlık ocağına:))hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun:))

Evet bunu bende duymuştum ama hemen ertesi gün çıkar mı ondan emin değilim

Bunlarda benimkiler sadece bi gün yani 15.günüm çoook koyu çıkı hatta kontrol çizgisinden daha koyu sizce nasıl?:44:

Son düzenleme:
Ortadaki en koyu olanıydı ve biz bi gün önce o gün ve bigün sonra ilişkiye girdik bakalım ne olacak Bat 22 mart birde bence hamile kalırsakta cinsiyeti yazalım ben onu çok merak ediyorum hani kız bebek spermleri 72 saat erkek bebek spermleri 24 saat yaşarmış ya

Eki Görüntüle 652023

Canım bende çok iyi anlamıyorum ama pozitif olunca daha koyu olması gerekiyor diye biliyorum. Bence teste devam en koyuyu yakala derim ben

Merhabalar aranıza yeni katıldım :)
araştırmalarıma göre 12 mart yumurtlama günümmüş.
bu dönemlerde ilişkiye girdik ve ilk denememiz..
ilk denemesinde tutanlar varmı acaba ve gebelik oluştuğunu anlayanlar oldumu test yapmadan..
tesekkurler

yumurtlamayı test yapmadan ancak eline gelen uzayan sümüksü akıntı ile anlayabilirsin. İnternetteki hesaplamalar çok ortalama ve her zaman tutmayabilir. Gebelik oluşup oluşmadığını anlamak ise çok zor. HErkes belirtileri yazıyor ama genel anlamda adetle aynı belirtiler olduğu için aslında belirti de yok. 6-8 haftadan önce hamilelik sıkıntıları ya da belirtileri aslında ortaya çıkmıyor.

Kızlar benımde adetım 14 gün gecikti şimdi lavaboya gittim kahverengi birşey gelmişti bu nedir şimdi yardım lütfen

Tesekkür ederim cevapladığın için..
Beklemekten başka çare yok sanırım :)

bebeğim benim zaten bu aydan çok umudum yoktu hele bir temizleneyim bakalım.zaten daha yolun çok başındayım Rabbim bana da nasip edecek biliyorum.Herkese nasip etsin Allah'ım

Merhaba kızlar, uzun zamandır burdan takip ediyordum artık bende katıldım aranıza. 2 buçuk yıllık evliyim, her adetimin geçikmesinde hamile miyim acabalarına çok düştüm. Bazen hamile pskkolojisine bile büründüm. En sonunda baktık olmuyo, doktora gittim testler yapıldı, eşimde sperm hareketliliği azlığı saptandı. Şimdi aşılama işlemlerine başladık. Doktor yumurtalıklarım için klomen ilacını verdi. bitirdikten sonra .gün yani bugün doktora gittim tane yumurta olşmuş, yarın gibi yine gel dedi... bakalım eğerr . yumurtamda oluşursa pazartesi günü aşılama işlemi yapılacakkk :)) çatlatma iğnesine gerek kalmıcakmış galibaa doktor direk aşılamadan bahsetti...

kızlar merhaba... benim gibi yumurtlama takibinde olanları görünce sevindim valla kendimi deli gibi hissediyordum. hergün sabah akşam test. artık test yapılmayacak çiş çiş değil benim için :) bir de saklıyorum testleri :)
benim son adet 27 şubattı. 9. günden itibaren sabah akşam başladım yumurtalama testine. topicteki fotoğraflardaki testlerden benimki de. laboquick marka. bizde salı akşamı ilişki oldu. boşa atış yaptık o akşam çünkü testler silikti. çarşamba sabah yaptım koyu çizgi. akşamı tekrarladım testi yine koyu çizgi. yani tam ilişki vakti ama benim baba aday adayının yola çıkması gerekiyordu. çarşamba yani koyu çizgi gecesi ilişki olmadı yani. perşembe yani bu gece dönüyor saat 1 ya da 2 gibi. ben bu sabah tekrarladım testi yine koyu çizgi çıktı. şansımız devam ediyor mudur? yol yorgunu yol yorgunu zorlasam mı adamcağızı ne dersiniz bir akıl verin... umut var mıdır boş yere yormayım ?? :))) iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…