- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
- Konu Sahibi bidiqperge
-
Ay amin canım ya inşallah. Peki yumurtayı çatlatmak için başka bir çare yok muymuş? ilaçolmasa da belki bitkisel bi çaresi vardır.
ben mesela adet olmayı beklıyorum adet olayım once soğan kuru arkasından ıncır kuru bakalım ıse yarayacak mı :)
merhabalar bende bu ay ilk kez ovü testi kullananlardanımpek çözemedim bende bu durumu ama bakalım ne olur:26: 11.gün çift çizgiyi gördüm daha o akşam silikleşti sonrasıda hep silik herhalde ben erken yumurtluyorum 10. veya 11.gün
Ovülasyon testini her gün hemen hemen aynı saatlerde ve 2-4 saat öncesinde sıvı almadan yapmak gerekiyor. Haberin olsun. Ve 2 çizgi silikse sonuç nnegatif kabul ediyliyor ne yazıkki
Anladım zaten koyü çift çizgi bir kere çıkıyormuşyok 11.gün pozitifti sonrasında silikleşti,o yüzden diyorum ben 10.11.gün yumurtluyrm diye.şimdi tamamen silik bakalım hayırlısı olsun
Merhaba, benim de bu konuda sormak istediklerim var tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum. 4 mart akşamı ovulasyon testinde kopkoyu çift çizgiyi gördüm. o akşam ilişki oldu. 05 mart salı akşamı da daha silik olmakla birlikte yine çift çizgi vardı ve yine ilişki oldu. dün akşam şehirdışından geldim hemen test yaptım ama çok çok silik bir şekilde çizgi vardı hatta yok kabul edilebilir ve ilişki olmadı.
Forumda okuduğum kadarıyla bir arkadaş çift çizginin olduğu günlerde ilişki öneriyor ondan sonra 1 hafta - 10 gün döllenen yumurtanın ilişki ile akıp gitmemesi için ilişkiye girilmemesi gerektiğini yazmış. Sizce ilişkiye devam etmeli miyim kafam çok karıştı.Satım 21.02 ; 28 günde bir adet görüyorum.
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.Benim batım 27 şubattı.Hala hasta olmadım daha öncede yumurtam çatlamamıtı ve ilaçla adet olmuştum.Bugün ayın 7 'si hala tık yok.Ama bir kaç gündür sancım var :S birşeyler batıyor sanki.gebelik testi de yaptım ama negatif .
Hasta olacakmısım gibi belirtiler var ama olmaıyorum.Sizce yine yumurtam mı çatlamadı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?