• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama döneminde yaşananlar yaşanamayanların anlatılldığı topic

bidiqperge

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
1.433
72
363
43
Herkese merhaba. Deli gibi forumun her yerini takip etmeye çalışıyorum ama bu konuyla ilgili derli toplu bir konuşma alanı bulamadım bir türlü. yumurtlama döneminde yaşadığımız herşeyi burada paylaşalım istedim. Ben ilk defa bu ay ovülasyn testinde dün çift çizgiyi gördüm. darısı ikinci çift çizginin başına inşallah. prolaktinim yüksekti parlodel kullandım. Sanırım işe yaradı:52:

merhaba canım .. benımde yumurtlama problemım var :) yumurtlamıyormusum doktor öle demıstı bırsuru test yaptık rahım flımıne kadar cektırdım sonuc yumurtam catlamıyormus. bugun baska bı doktora cıktım 15. mm yumurtam buyumus ve belkı catlayabılır dedı inş tutar bu ay :) hepımıs hamiş oluruz

Ay amin canım ya inşallah. Peki yumurtayı çatlatmak için başka bir çare yok muymuş? ilaçolmasa da belki bitkisel bi çaresi vardır.

Evet çatlatma iğnesi vuruluyor ama sanırım belli bir byüklüğe ulaşması gerekiyor önce. Yumurtaları büyütmek için de soğan kürü yapılıyor sanırım

ben mesela adet olmayı beklıyorum adet olayım once soğan kuru arkasından ıncır kuru bakalım ıse yarayacak mı :)

merhabalar bende bu ay ilk kez ovü testi kullananlardanım:1:pek çözemedim bende bu durumu ama bakalım ne olur:26: 11.gün çift çizgiyi gördüm daha o akşam silikleşti sonrasıda hep silik herhalde ben erken yumurtluyorum 10. veya 11.gün

Ay amin canım ya inşallah. Peki yumurtayı çatlatmak için başka bir çare yok muymuş? ilaçolmasa da belki bitkisel bi çaresi vardır.

bilmiyorum eger bu ay hamıle kalmassam klomene baslıcam. :) 12 gunum kaldı adetıme bakalım bıde ben ıncır kuru uyguluyorum 5 gundur felan ve bos vakıtlerımde ıncır yıyorum bol bol ıns ılac kullanmadan hamıle kalabılırım

ben mesela adet olmayı beklıyorum adet olayım once soğan kuru arkasından ıncır kuru bakalım ıse yarayacak mı :)

Canım zaten soğan kürünü bildiğim kadarıya ya adetin 2. ya da 7. günü uygulamaya başlıyorsun. 15 gün falan sürüyor. Sonra incir+havuç kürüne başlıyorsun.

merhabalar bende bu ay ilk kez ovü testi kullananlardanım:1:pek çözemedim bende bu durumu ama bakalım ne olur:26: 11.gün çift çizgiyi gördüm daha o akşam silikleşti sonrasıda hep silik herhalde ben erken yumurtluyorum 10. veya 11.gün

Ovülasyon testini her gün hemen hemen aynı saatlerde ve 2-4 saat öncesinde sıvı almadan yapmak gerekiyor. Haberin olsun. Ve 2 çizgi silikse sonuç nnegatif kabul ediyliyor ne yazıkki:(

Ovülasyon testini her gün hemen hemen aynı saatlerde ve 2-4 saat öncesinde sıvı almadan yapmak gerekiyor. Haberin olsun. Ve 2 çizgi silikse sonuç nnegatif kabul ediyliyor ne yazıkki:(

yok 11.gün pozitifti sonrasında silikleşti,o yüzden diyorum ben 10.11.gün yumurtluyrm diye.şimdi tamamen silik bakalım hayırlısı olsun

Tecrübeli arkadaşlar hadi deneyimlerinizi paylaşın lütfen. Birbirimize yardımcı olalım. Herkesin kafası bu konuda karışmaya çok müsait.

Merhaba, benim de bu konuda sormak istediklerim var tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum. 4 mart akşamı ovulasyon testinde kopkoyu çift çizgiyi gördüm. o akşam ilişki oldu. 05 mart salı akşamı da daha silik olmakla birlikte yine çift çizgi vardı ve yine ilişki oldu. dün akşam şehirdışından geldim hemen test yaptım ama çok çok silik bir şekilde çizgi vardı hatta yok kabul edilebilir ve ilişki olmadı.
Forumda okuduğum kadarıyla bir arkadaş çift çizginin olduğu günlerde ilişki öneriyor ondan sonra 1 hafta - 10 gün döllenen yumurtanın ilişki ile akıp gitmemesi için ilişkiye girilmemesi gerektiğini yazmış. Sizce ilişkiye devam etmeli miyim kafam çok karıştı.Satım 21.02 ; 28 günde bir adet görüyorum.

Merhaba, benim de bu konuda sormak istediklerim var tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum. 4 mart akşamı ovulasyon testinde kopkoyu çift çizgiyi gördüm. o akşam ilişki oldu. 05 mart salı akşamı da daha silik olmakla birlikte yine çift çizgi vardı ve yine ilişki oldu. dün akşam şehirdışından geldim hemen test yaptım ama çok çok silik bir şekilde çizgi vardı hatta yok kabul edilebilir ve ilişki olmadı.
Forumda okuduğum kadarıyla bir arkadaş çift çizginin olduğu günlerde ilişki öneriyor ondan sonra 1 hafta - 10 gün döllenen yumurtanın ilişki ile akıp gitmemesi için ilişkiye girilmemesi gerektiğini yazmış. Sizce ilişkiye devam etmeli miyim kafam çok karıştı.Satım 21.02 ; 28 günde bir adet görüyorum.

Canım bence gü aşırı ilişkiye devam etmek önemli çünkü adete çok yakın gebe kalanlar var

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.Benim batım 27 şubattı.Hala hasta olmadım daha öncede yumurtam çatlamamıtı ve ilaçla adet olmuştum.Bugün ayın 7 'si hala tık yok.Ama bir kaç gündür sancım var :S birşeyler batıyor sanki.gebelik testi de yaptım ama negatif .
Hasta olacakmısım gibi belirtiler var ama olmaıyorum.Sizce yine yumurtam mı çatlamadı acaba?

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.Benim batım 27 şubattı.Hala hasta olmadım daha öncede yumurtam çatlamamıtı ve ilaçla adet olmuştum.Bugün ayın 7 'si hala tık yok.Ama bir kaç gündür sancım var :S birşeyler batıyor sanki.gebelik testi de yaptım ama negatif .
Hasta olacakmısım gibi belirtiler var ama olmaıyorum.Sizce yine yumurtam mı çatlamadı acaba?

Tekrar doktora gitmen lazım bence düzensizliklerin var

gecen gün doktorumu aradım yine adet olamadım acaba bende hormon bozuklugu mu var dedım hanı yumurtam çatlamıyor merveciğim sende bir sorun olduğunu düşünmüyorum siz düzenli olarak 2 yıl deneyin ancak ozaman bebek olmazsa sorun var demektir dedi.birde hormon testi falan bunlar pahalı şeylermiş şimdi boşyere yapmayalım dedi.
geçen ayda adetimden 14 gün geçmişti hasta olmadım doktora gittim yumurta kistlerim gitmişti şimdilik biraz daha bekleyelim demişti.gerçektende ertesi gün hasta olmuştum :)
O yüzden 1 hafta daha bekleyince adetimden tam 15 gün geçmiş olucak olmazsa haftaya cuma gidicem doktroa

Birde geçen cuma yani ayın 2 sinde adetimin üzerinden 3 gün geçmişti ilişki oldu bu sürede bir bebek olamaz dimi çünkü sancılarım arttı hani olurda geç yumurtlamışımdıır falan?
Size böyle birşey mümkün mü?

ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonraki günlerde ilişki neden önerilmiyo kızlar bu ay ovulasyon testi kullanıcam bilgi verirmisiniz kullananlar

Back