Yumurtlama döneminde şiddetli kasık ağrısı çeken var mı? Ne anlama geliyor?

Aybala42

''me veddeake rabbuke ve ma kale...''
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
1.332
206
163
yumurtlama gerçekleşmeye başlamış mı oluyor.bu durumu yaşayan var mı?

bende öyle sancıdan ölüyorum sanırdım.bilirdimde yumurtamın çatlayacağını.bende 6+1günlük hamişim şimdi.

kesinlikle bendede aynı durumlar olmuştu doktoruma sordum yumurta oluşurken ve çatlarken agrı oluyormuş canım

bende öyle sancıdan ölüyorum sanırdım.bilirdimde yumurtamın çatlayacağını.bende 6+1günlük hamişim şimdi.

ayyy canım agzından bal damlıyor bende yumurtlama donemınde hafif agrılarım oluyodu (buarada pkosluyum) buay 15. gun öyle bir sancım oldukı anlatamam ayakta duramıycak kadar ilk adet oldugumdakı sancı gıbıydi halbuki buay catlama ıgnesi bile olmadım sence bende hamıle kalmıs olabılırmıyımmma.s.

Bende geçen ay çatlatma iğnesi oldum..ve 8-9 gün önce ilişkiden sonra felaket bi derecede kasık ağrım oldu kıvrandım resmen.. 1 saat kalkamadım ayağa.. ertesi gün doktora gittim kiste yok dedi.. olur bazen yumurta çatladığında dedi..

bakalım hayırlısı belki hamişimdir.. beklemedeyim :)

bendede oluyor şiddetli bende kist cıktı sağ overde doktor yumurtan çatlamış ondan ağrı oluyordur bide kist ağrısı var ikisi seni çok etkiliyordur dedi

kızlarrrrrrrrrrrr....benimde geçen ay yumurtlama döneminde kasık ağrılarım vardı....kimyasal gebelik oldu...şimdi düşük olalı 2 hafta geçti ve 2 gündür kasık ağrım varrrr....inşallah hamişlikten dolayıdır.............allahım lütfennnnn

ben 6 ay yumurtlama takibi yaptırdım ve. dr.um eğer kasık ağrın olursa bana söyle diyordu...söylediğimdede iyiye işaret olduğunu yumurtaların çatlayacak dereceye geldiğine işaret olduğunu söylemişti..

yumurtaların geliştiğine va arttıkça çatlayacağına işarettir bende lekelenme kanama bile olduğu olurdu korkulacak birşey yok merak etme canım

Benimde hep sancım olur doktorum normal demişti..........

bendede var, yumurta takibindeyim çatlatma iğnesi vurulduktan sonra ağrı başlıyorr. doktorum normal dedi gebelik olunca daha çok ağrı olurmuş. inşallah hamileyizdirrrr...

2 gündür şiddetli kasık ağrısı vardı ama bugün yokkkk..hayırlısı bakalım...

kızlar benim adetim 27 ocakta başladı 31 ocakta bitti bugün de sabahtan beridir kasık ağrım var ama sol kasığım ağrıyo acaba ben bu ay yumurtluyormuyumdur ne zaman ilişkiiye girsem bide tek taraf ağrıdımmıda oluyomu yumurtlama ben bu konularda çok cahelim yani 19 aydır bende tık yokta bide pco var

Şiddetli ağrı mı?Geçen ay ölüyorum sandım.Adetin 13.günü akşamı bir başladı,karnım davul gibi..Ağrıdan öte kramp gibiydi.Komple bütün bel kısmım,karın bölgem,vajinaya ve makata vuran şiddetli kramplar,hareket edemiyordum.Nerdeyse acile gidecektim ama biliyorum neden ağrıdığını gitmedim o yüzden...Doktoruma sordum,ilişkiye girin dedi:)))
dedim okadar şiddetliki sancı,adamı görecek gözüm yok.Ozaman ertesi gün mutlaka ilişki olsun dedi.Bugün yine çatlama günüm ama hafif sancım var yani geçen aya göre...Haa geçen ay gebelik olmadı malesef bu arada,umudumuz bu ay inşallah:)))

kızlar benim adetim 27 ocakta başladı 31 ocakta bitti bugün de sabahtan beridir kasık ağrım var ama sol kasığım ağrıyo acaba ben bu ay yumurtluyormuyumdur ne zaman ilişkiiye girsem bide tek taraf ağrıdımmıda oluyomu yumurtlama ben bu konularda çok cahelim yani 19 aydır bende tık yokta bide pco var

Güzelim bugün adetinin 8. günü daha...ama adetinde kısa sürmüş senin bide pko var,oyüzden bişey söyleyemiyorum yaaa....Eğer üşütme vb. ağrısı olmadığından eminsen,bugün ve devamında gün aşırı ilişki olması gerekir....Adetin kısa sürüyor galiba,oyüzden yumurtlamış olabilirsin gibime geldi....Hadi hayırlısı bakalım...Tüm bekleyen aday adaylarına,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun,hayırlısıyla,tez zamanda inşallah....

Back
X