Yumurtlama döneminde şiddetli kasık ağrısı çeken var mı? Ne anlama geliyor?

benimde yumurtlama haftamda basladi ve hala devam ediyor. Bazen cok korkutuyordu hatta bu sayfayada yazdim ama kimse cevap vermedi, sonunda aciya dayanamadim acile gittim ve hamile oldugumu ogrendim:) darisi sana olsun insallah :) ama eger agriyan sag kasigin ve oncesinde kusma falan varsa apandisitte olabilir, dikkatli ol.
Sağ değil sol kasığım. İki yıldır adet bitiminde aynı durum var bende. Sizde sadece hamile kaldığınız ay mı oldu yoksa benim gibi devamlı olan bir ağrı mıydı

evet kizlar yumurtlama agrisi bana da doktorum cok sanslisin gunleri anliyorsundur dedi ama ayladir beklemedeyim. ama agridan korkmayin yumurtlama agrisi cok normal bazi kadinlar cok hissediyor sanci bile olabilirmis.
Çok hissediyorum yumurtlama ağrısıysa eğer bilemiyorum da :( adet bitimi aşırı ağrım oluyor

benimde bu ay adetim biter bitmez 8 gün başladı kasık ağrılarım halada devam ediyor bugün itibariyle 14 günüm...geçen ay ultrasonla bakılmıştı bişey çıkmamıştı.
Canım aynı 8. Gün şiddetli ağrılarım oluyor acaba yumurtlama ağrısı mı bu

bu dönemde bende çok aşırı sancı çekiyorum ağrıdan ayakta bile duramıyorum
Merhaba ben ilk kere böyle bir ağrı çekiyorum normal mi yoksa hamile olabilir miyim yumurtlama günüm 5indeydi 6si sabahı kasık ağrısıyla uyandım gün içinde aralıklarla yoğundu sol yumurtaligim da agiriyordu bugün biraz hafifledi adetime 11 gün var hamile olabilir miyim acaba ?

Yumurtlama döneminde şiddetli ağrılar çekmek normal bir durum mu, bir sorunun olduğunu mu gösterir? Bu dönemi sürekli ağrılı geçiren var mı?

Arkadaşlar yumurtlama dönemlerim çok ağrılı. Altında yatan bir sebep var mıdır, normal bir durum mu? Neredeyse bir hafta ağrı çekiyorum

Merhaba ben ilk kere böyle bir ağrı çekiyorum normal mi yoksa hamile olabilir miyim yumurtlama günüm 5indeydi 6si sabahı kasık ağrısıyla uyandım gün içinde aralıklarla yoğundu sol yumurtaligim da agiriyordu bugün biraz hafifledi adetime 11 gün var hamile olabilir miyim acaba ?
Bende aynı durumu yaşıyorum ilk defa 13. Gün ve ölüyorum kasık ağrısından
Arkadaşlar yumurtlama dönemlerim çok ağrılı. Altında yatan bir sebep var mıdır, normal bir durum mu? Neredeyse bir hafta ağrı çekiyorum
Kızlar acaba hamile kaldınız mı? Benimde bu ay yumurtlama ağrım çok şiddetli ağrıdan kasığım patlayacak sanıyorum. Sizin ağrılarınız halen devam ediyor mu?

Back
X