Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yumurtlama döneminde çok aşırı sancı çekiyodum kasıklarım yerinden fırlayacak adet olacakmış gibi bi his vardı kist ne yoktu şimdi 6 haftalık hamileyim
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim. çok güzel bir site imiş pek çok konuda sayenizde çok aydınlandım.
bugünlerde bazı sıkıntılar yaşıyorum. 4 aydır eşimle korunmuyoruz, bebek düşündüğümüz için. bu ay yumurtlama dönemime girdiğimden beri inanılmaz kasık sancım oluyor, ayrıca çok fazla gaz var karnımda hiç böyle olmamıştı. son bir kaç gündür daha da arttı. karnımın sağ alt tarafı sola nazaran daha gergin. arada hafif tansiyonum düşmüş gibi baş dönmem oluyor. sizce bana neler oluyor. yarın doktora gideceğim ama yarına kadar meraktan ölürüm diye düşünüyorum bir de kötü bir şey çıkar diye korkuyorum.
ah cnm bnde dün ilişki esnasnda başladı ölüyorum sandım adamı yataktan atacaktımbende iki aydır çok ağrı oluyor.gaz sancısı gibi.otuamıyorum.otururken sanki bişey batıyomuş gibi hissediyorum.peki bu ağrı yumurtlamdan sonra kaç gün sürüyor.bilen varmı.
Gebeliğin olduğu aydamı yumurtlama günü daha ağrılı geçer? Benim kasık ağrım bu ay çok oldu ondan soruyorumbendede var, yumurta takibindeyim çatlatma iğnesi vurulduktan sonra ağrı başlıyorr. doktorum normal dedi gebelik olunca daha çok ağrı olurmuş. inşallah hamileyizdirrrr...
Maşallah çok sevindim hamile olmanızabende yumurtlama döneminde çok aşırı sancı çekiyodum kasıklarım yerinden fırlayacak adet olacakmış gibi bi his vardı kist ne yoktu şimdi 6 haftalık hamileyim
arkadaşlar benim de son iki üç aydır sağ kasığımda feci sancılar oluyor.örneğin bugün de oldu. yumurtlama mıdır diye düşünüyorum ama daha 10. gün bugün. iki buçuk yıl kadar ilaç kullandım o yüzden mi önceden bu ağrılar olmuyodu. ama evlenmeden önce yumurtlamıyor muyuz sanki anlamadım bu ağrı olayını. inşallah hala takip ediliyordur burası bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfeen.
kızlar yumurtlama doneminde kasık agrım basladı reglime 5 gun var halen geçmedi.. hamilelik olabilir mi fakat goguslerimde bir hassasiyet veya agrı yok
Aynı ağrıları yaşıyorumŞiddetli ağrı mı?Geçen ay ölüyorum sandım.Adetin 13.günü akşamı bir başladı,karnım davul gibi..Ağrıdan öte kramp gibiydi.Komple bütün bel kısmım,karın bölgem,vajinaya ve makata vuran şiddetli kramplar,hareket edemiyordum.Nerdeyse acile gidecektim ama biliyorum neden ağrıdığını gitmedim o yüzden...Doktoruma sordum,ilişkiye girin dedi:)))
dedim okadar şiddetliki sancı,adamı görecek gözüm yok.Ozaman ertesi gün mutlaka ilişki olsun dedi.Bugün yine çatlama günüm ama hafif sancım var yani geçen aya göre...Haa geçen ay gebelik olmadı malesef bu arada,umudumuz bu ay inşallah:)))
Güzelim bugün adetinin 8. günü daha...ama adetinde kısa sürmüş senin bide pko var,oyüzden bişey söyleyemiyorum yaaa....Eğer üşütme vb. ağrısı olmadığından eminsen,bugün ve devamında gün aşırı ilişki olması gerekir....Adetin kısa sürüyor galiba,oyüzden yumurtlamış olabilirsin gibime geldi....Hadi hayırlısı bakalım...Tüm bekleyen aday adaylarına,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun,hayırlısıyla,tez zamanda inşallah....
Aynı ağrıları yaşıyorumburalarda mısınız, hamile kalabildiniz mi?
Adet bitiminden sonrayani dokuzuncu gün başlıyor