Yumurtlama döneminde şiddetli kasık ağrısı çeken var mı? Ne anlama geliyor?

Arkadaşlar benimde bu ay korkunç bir kasık ağrım oldu sadece sağ tarafımda zaten sol yumurtalığım yok benim adetimin 14.günü 1 saat kıvrandım ağrı kesici kolay kolay içmeyen biri olarak hemen ilaca sarıldım hala devam etseydi acile gidecektim sanki sağ tarafımda limonlar var gibi hissediyordum bu arada bu ay ilk kez klomen kullandım zaten normaldede 1-2 yumurtam oluyordu, galiba 4-5 tane oldu bu ay 2 ay önce tek yumurtayla kimyasal gebelik yaşadım ozamanda kasık ağrım olmuştu ama bu onun on katıydı valla şimdi adetime 5 gün var heyecanla bekliyorum ağrımın olduğu günden 1 gün önce ve 1 gün sonrada ilişkiye girdik yani 13 ve 15.gün tutar inşallah hepimizinki canlarım...

BENİMDE İLK ADET olduğum zamandan beri yani 15senedir çekerim heray hamileyken değil tabii:))

evet kizlar yumurtlama agrisi bana da doktorum cok sanslisin gunleri anliyorsundur dedi ama ayladir beklemedeyim. ama agridan korkmayin yumurtlama agrisi cok normal bazi kadinlar cok hissediyor sanci bile olabilirmis.

hanımlar benimde öyle o kadar sancım oluyorki kıvranıyorum doktora gittim yumurtlama zamanı olur dedi ve hep adetin 14.günü bu ağrı olur bugün olduğu gibi ilişki önerdi tabi bugünlerde korunmak için hap kullanırken 1 yıl kadar bu ağrım hiç olmadı

benim de son iki aydır yumurtlama günlerimde ağrım oluyor. Hatta bu ağrı belime vuruyor. Ama daha önce bu kadar sancım olmazdı. Ben de iltihap falan olmasın diye düşünüyorum. Ahh ahh bebek düşünmeye başladıktan sonra bütün herşey düzen değişti. Bakalım daha ne kadar sürecek böyle....

benim yine yumurtlama dönemim vee kasık ağrım var resmen adet olacakmışım gibi son 2-3 aydır böyle oluyor...

benim de ilk defa bu ay öylesine hissettirdikiiii yumurtlama ağrısı..
sanki her an adet olacakmışım gibi :bbo:
hayır olsun inş.

Allahıma şükürler olsun şu ağrı tek ben hissetmiyorum galibakaydirigubbakcemile3

kızlar yumurtlama doneminde kasık agrım basladı reglime 5 gun var halen geçmedi.. hamilelik olabilir mi fakat goguslerimde bir hassasiyet veya agrı yok

kesinlikle bu dönemde çok ağrım oluyor alttan alttan sancı bıçak gibi giriyor ve yürüyemiyorum bu halim 6 gün sürüyor ve bu dönemde kanamamda oluyor çok hafif

bende buay ç,b,t, kullanmıştım ondanmı bilmiyorum ama her aya göre buay biraz daha fazla ağrım var bende yumurtalarım büyüyüp çatlıyorr diyorum inşallah bende hamilleyimdir

kızlar size bir sorum var ama herkesin aynımı olur ayrımı olur bilmiyorum yumurtlama günü kaçgün sürüyor benim 5gündür akıntım devam ediyor belkide herzaman öyleydi bilemiyorum

merhaba arkadaşlar,
6 gün önce doktoa gittim.herşey normal yumurtan 17 cm 3-4 gün içinde çatlar dedi
hamile kalmak için çok uygun bir zaman dedi vs.
4 gün sonra ilişki esnasında ağrı başladı ve ilişkiden sonra da ağırlaştı.
dayanılmaz bir ağrıydı.acile gittik.2 serum yaptılar.bunlar dün oldu bu arada.
bugün de bel kemiğim ağrıyo sanki.bu kadar zormuyumuş yumurtlamak ya
ya da şimdiye kadar hiç yumurtlamamışım ben

ilginç ben hiç böyle bir yumurtalam şekli görmedim ve neden serum verildi onu da anlamadım

bende iki aydır çok ağrı oluyor.gaz sancısı gibi.otuamıyorum.otururken sanki bişey batıyomuş gibi hissediyorum.peki bu ağrı yumurtlamdan sonra kaç gün sürüyor.bilen varmı.

arkadaşlar benim de son iki üç aydır sağ kasığımda feci sancılar oluyor.örneğin bugün de oldu. yumurtlama mıdır diye düşünüyorum ama daha 10. gün bugün. iki buçuk yıl kadar ilaç kullandım o yüzden mi önceden bu ağrılar olmuyodu. ama evlenmeden önce yumurtlamıyor muyuz sanki anlamadım bu ağrı olayını. inşallah hala takip ediliyordur burası bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfeen.

benimde bu ay adetim biter bitmez 8 gün başladı kasık ağrılarım halada devam ediyor bugün itibariyle 14 günüm...geçen ay ultrasonla bakılmıştı bişey çıkmamıştı.

ben yumurtlama döneminde şiddetli ağrı çekmiştim ve bu ağrı benim adet qünüme kadar devam etmişti
ve hamile kalmıştım ancak aynı ağrıyla bebeğimi kaybettim
düşük yaşamışdım malesef :59:

Back
X