yumurtlama döneminde ilişkiye girmekten bıkanlar

Bende aynıydım canım hamile kalmadan gerçekten çoçuk düşüncesiyle yapmayınca tuttu ve o ay iki defa ilişkiye girmiştin yani düşünün allah nasip ederse eylülde tekrar başlıyacagım aycank canım aynı şeyleri uyguluyacagım..

o kadar tüp bebek denemesinde gebe kalamadım. Sonra yumurtlama dönemi hesabına girdim ben de sizler gibi.. Gına gelmişti artık.Eşim artık yeter deme seviyesine geldi ve ısmarlama ilişkiye girilir mi diye isyan etti.. Artık tedavi de yok , bebek de istemiyoruz dedik.6 yıl tedavilerle ve bebek kaybetmelerle uğraşmaktan çok yıpranmıştık... Veee kafadan da silip attık.. Atmak için kendi kendimize psikolojik telknlerde bulunduk... Bunların ertesi ayında gebe kaldım... Gebe kaldığımı öğrendiğimizde meğerse kafamızda tam olarak atmamışız sadece unutmuşuz.Bunu anladık ancak bu unutma işe yaradı.. Hep söylediler bana da yukarıda mesaj yazan arkadaşlarımızın dediklerini... Bebek yapmak için ilişkiye girmeyin.. unutun bir süre oluruna bırakın... Gerçekten işe yarıyor.. Şunu unutmammak gerek , Doktorlar çok fazla sorun bulmaıyorsa sorununuz büyük ihtimalle psikolojiktir..

Bir arkadaşım 2 yıllık evli ve bu güne kadar korunuyordu... korunmayı braktığı ilk ay hamile kalamdı diye doktor doktor gezyor şimdi.. Muayenehaneden kovan doktor bile olmuş :))))) Ölür müsün öldürür msün ?

melek kafandan atma konusunda inş başarılı olursun canım biliyorum daha önce kafandan atmıştın olursa olur artık demiştin mübarek günlerde gelecek meleğin

hep yumurtlama dönemini takip etmiş fakat çıkan işler yoğunluk yorgunluk neticesinde o dönemi 5 aydır boş geçirmiş biri olarak bu olaylara ithafen söylenmiş değerli sözlerimizi daha da iyi anlar oldum.üstüne düşünce oolmuyo olmuyo.

evet kızlar bende aynen sizlerin durumundayım. bekle adet olacam diye ondan sonra hesapla yumurtlama gününü ondan sonra kurulu saat gibi her akşam her akşam mecbur gibi beraber ol .hiç bir anlam ifade etmeden.....kızlar benimde sebepsiz infertilite 5 yıldır uğraşıyoruz artık vücudumun dilini öğrendim doktora gidince ultrasondan önce ben söylüyordum doktora yumurtlamanın olup olmadığını.....bende istiyorum kafamdan atmak unutmak birtürlü başaramıyorum bu güne kadar gittiğim doktorlar hep söyledi kafandan atsan hiç problem olmayacak.....
kızlar atılmıyor hergün onun hasretiyle yatıp kalkmak onu istemek olmuyor işte olmuyor atamıyorum onu çok istiyorum
RABBıM EN KISA ZAMANDA HEPıMıZE NASıP EDER BEBıŞLER ıNŞALLAHHHHHHHHH
ozaman atarız kafamızdan işte...

selam kızlarr, sizleri o kadar çok iyi anlıyorum ki..
bende aynı sizin gibiydim adet günü,yumurtlama günü..vs vs bebek bebek diye canım çıkmıştı,
bir gün sinirlendim ve butün bu düşüncelerden kendimi kurtarmak istedim,hafta içi gün içinde çalışıyorum zaten kendimi işime verdim,hafta sonlarıda hep eşimle vakit geçirdim ve kurslara felan gittim sırf bebek fikrinden kendimi kurtarmak için...
herkes bana derdi rahat ol sürekli bebeği düşünme diye ama yapamazdım,
ama hamile olduğum anda anladım rahat olmak strese girmemek lazım,hatta hiç bir hesaplama felan bile takılmamak lazım, ilişkiye girerken birbirinizi sevdiğiniz ve istediğiniz için girin,bebek için değil..
doktorum bana hep derdi; bebek isteyerek onu düşünerek ilişkiye girme derdi..
gerçektende öyleymiş anladım

hatta bir önemli detay daha sizlere,ben her ay yumurtlama günlerimi takip ederdim ona göre ilişkiye girerdim yaa
ben hamile kaldığımda yumurtlama günümden önce döllenme olmuş,erken döllenme yani şunu anladım adet günlerindeki tüm günler hamile kalma şansımızın olduğu günler unutmayın..

allah tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin

AYNEN KATILIYORUMMM BENDE KÜRLERİ MÜRLERİ BIRAKTIM AMAAAAN DEDIM OLACAKSA OLUR YANI NAPIYIM VEREN ALLAH HERSEKILDE VERIR DEDIM VE HAMILE KALDIM ESIMLEDE ONU ISTEDIGIM ARZULADIGIM ICIN ILISKIYE GRDIM GERCEKTEN STRES ETKILIYOR AMA GEBELIGIM SON BULDU AMA OLACAGINI BILMDIGIM ICIN RAHATIM EN AZINDAN SUANDA BILE BIRBIRIMIZI ISTEDIGIMIZ VE ARZULADIGIMIZ ICIN GRIYORUZ ILISKIYE RAHAT OLUN DERIMMMMM YUMURTLAMA TESTLERINE TAKILMAYINNNNN KOYVERIN GITSIN BENCEEEE:lepi::jeyyar::teytey:

bacım bu konuda hiç yalnız deilsin bende aynıyım artık zevk bile almıyo eşim isyan var ressen.

bacım bu konuda hiç yalnız deilsin bende aynıyım artık zevk bile almıyo eşim isyan var resmen.
artık eşim bana tavuk dio.

Kızlar bende yumurtlama dönemindeki fikfiklerden daha çok keyif alıyorum çünkü; onun bir amacı var, sonu güzel olabilecek bir şeye vesile olma ihtimali var ve bu ihtimal bile benim olaydan kat kat keyif almama yarıyor. Bir görev, zorunluluk için birlikte olmuyorum, tamam tarihi kaçırmamak için gayret ediyorum bende ama Allah'a inandığım için kendimi kasmıyorum çünkü biliyorum ki hiç bir canlı O'nun ilmi olmadan hamile kalamaz ve doğuramaz. Dünyaya gelecek her canlının doğum, evlilik ve ölüm tarihleri bellidir. Bunlar değişmez, iradeye bağlı da değiştirilemez.
Bence keyfinizi yoktan yere kaçırıp, olayı bir şartlanmışlığa, zorunluluğa dönüştürüyorsunuz. Siz elinizden geleni yapın ötesini yüce Rabbime bırakın.. Sırası gelen hediyesini kucağına alacak zaten, sıranızı bekleyin.
Sabırlıca.. sengözlerimebaksanab

bu konuda yanlız değilsin..artık gına geldi bebek olsada kurtulsam diyom artık..

Ewt arkadaŞlar aynen.kaÇ aydır yumurtlama dÖnemıne gÖre ılıŞkı..gerÇekten kÖtÜydÜ bende bu ay eŞımı dınledım ve bıraktım..oda yumurtlama gÜnÜnne ınanmıyanlardan..sanırım haklı..bu ay canımız ısteyınce ÇalıŞtık...bakalım sonu ne olcak 1 gÜn oldu gecıkelı adetım..ınŞallah bu ay olmuŞtur..hayırlısıyla...

Herkes aynı fikirde galiba, ben de artık gün felan takip etmiyorum, kürleride bıraktık eşimle kasınca ne eğlencesi kalıyor nede içimizde isteği... Okadar bıkmışımki koçişi yanıma nadir yaklaştırıyorum
önceden şu bebek olsada bi kurtulsak şu olayın psikolojisinden derdi koçiş o bile bıkmıştı. şimdi içimden bebek yapmak bile gelmiyor artık akışına bıraktım buraya girmesem eksikliğini bile hissetmiyorum bebişin.. Rabbim ne zaman isterse ozaman olacak..

valla arkadaşlar hepiniz moral oldunuz bana bi doktora bile gitmeyi düşündüm ben psikolijimi çok etkiliyo diye.ama birbirmize çareler bulmalıyız yani bunun bi çözümü olmalı.ben bi dönem kursa gitmiştim ozaman kafamdan atmıştım aklıma bile gelmiyodu şimdi evde boş boş oturmak düşünmeme sebep oluyo tekrar.bence imkanınız varsa kendimizi geliştirecek kurslara gitmekte fayda var

valla arkadaşlar hepiniz moral oldunuz bana bi doktora bile gitmeyi düşündüm ben psikolijimi çok etkiliyo diye.ama birbirmize çareler bulmalıyız yani bunun bi çözümü olmalı.ben bi dönem kursa gitmiştim ozaman kafamdan atmıştım aklıma bile gelmiyodu şimdi evde boş boş oturmak düşünmeme sebep oluyo tekrar.bence imkanınız varsa kendimizi geliştirecek kurslara gitmekte fayda var

evet canım en iyi çözümlerden birisi budur.. boş boş oturunca mutlaka kafanıza takılıyor bebek fikri,kendinizi oyalacak bişeyler bulun derim,imkanınız varsa seveceğiniz bir kursa gidin..çok faydası olacak göreceksiniz
ben direksiyon derslerine gitmiştim,çok keyifliydi..

bu arada sizlere bir önerim daha; bebek bebek diye eşlerimizide ihmal etmeyelim..bakın küçük bir hikayemi anlatayım;

ben hergün bebek le yatar kalkardım,nerdeyse her saniye düşünürdüm.. kendimi o kadar çok kaptırmıımki eşimi bile unutmuşum..
evlilik yıldönümümüzdü,eşim bir akşam yemeğine çıkardı;o gün romantik bir yemek ve sonrasında müzikli eğlenceli güzel bir yere gittik,eğlendik,dans ettik,güldük ,liseli aşıklar gibiydik..sabah kalktığımızda harika bir kahvaltı hazırladık kendimize ,kahvaltımı yaparken o kadar çok mutluydumki,bir ara eşime baktığımda gözlerinde öyle güzel bir mutluluk gördümkü tarif edemem inanın..
o anda o kadar çok utandımki; ben bebek diye diye eşimi nasılda unutmuş ihmal etmiştim..o kadar çok üzüldüm ki o anda.. ondan sonra işte vazgeçtim bebek istemekten zaten geleceği varsa geliyor biz ne yaparsak yapalım.. eşimle hep güzel vakitler geçirmeye sevgimizin değerini daha iyi yaşamaya çalıştım ve de iyiki aklım başıma gelmiş,çok mutluyum..

uzatmayayım ..demek istediğim eşlerimizede yazık etmeyelim,onlarada gereken önemi zamanı sevgiyi ilgiyi ayıralım,çünkü gerçekten bebeğe odaklanınca onlarıda ister istemez olumsuz etkiliyoruz..evliliğinizin mutluluğunuzun sevginizin tadını çıkarın bebeği hiiiç düşünmeyin derim,nasılsa gelecektir karamsar olmayın..

allahım tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve bebek versin.

Kızlar bende yumurtlama dönemindeki fikfiklerden daha çok keyif alıyorum çünkü; onun bir amacı var, sonu güzel olabilecek bir şeye vesile olma ihtimali var ve bu ihtimal bile benim olaydan kat kat keyif almama yarıyor. Bir görev, zorunluluk için birlikte olmuyorum, tamam tarihi kaçırmamak için gayret ediyorum bende ama Allah'a inandığım için kendimi kasmıyorum çünkü biliyorum ki hiç bir canlı O'nun ilmi olmadan hamile kalamaz ve doğuramaz. Dünyaya gelecek her canlının doğum, evlilik ve ölüm tarihleri bellidir. Bunlar değişmez, iradeye bağlı da değiştirilemez.
Bence keyfinizi yoktan yere kaçırıp, olayı bir şartlanmışlığa, zorunluluğa dönüştürüyorsunuz. Siz elinizden geleni yapın ötesini yüce Rabbime bırakın.. Sırası gelen hediyesini kucağına alacak zaten, sıranızı bekleyin.

bacım ben sana şaşıyorum zaten nerden buluyon bu enerjiyi bu isteği:uhm: ateş ölçtüğüm için arada bakıyorum tablolarınıza maşallahın var hiç boş günün yok :roflol: nedeyimki nazar değmesin :nazar::sm_cool:

Ewt arkadaŞlar aynen.kaÇ aydır yumurtlama dÖnemİne gÖre İlİŞkİ..gerÇekten kÖtÜydÜ bende bu ay eŞİmİ dİnledİm ve bıraktım..oda yumurtlama gÜnÜnne İnanmıyanlardan..sanırım haklı..bu ay canımız İsteyİnce ÇalıŞtık...bakalım sonu ne olcak 1 gÜn oldu gecİkelİ adetİm..İnŞallah bu ay olmuŞtur..hayırlısıyla...

inş adet olmazsında görürsün çift çizgiyi canım

kızlar aramızda tek bu arkadaşımız BIKMADIM dedi ve hamile kaldı :nazar: ateş tablosunu görseniz her ay bi tane boş biyer yok valla bravoooo bu ne iştah kıss darısı başımıza hanımlar:roflol: tebrik ederim canım hergün fik fik yapman işe yaradı Raabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

X