- 25 Ağustos 2008
- 5.316
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarr, sizleri o kadar çok iyi anlıyorum ki..
bende aynı sizin gibiydim adet günü,yumurtlama günü..vs vs bebek bebek diye canım çıkmıştı,
bir gün sinirlendim ve butün bu düşüncelerden kendimi kurtarmak istedim,hafta içi gün içinde çalışıyorum zaten kendimi işime verdim,hafta sonlarıda hep eşimle vakit geçirdim ve kurslara felan gittim sırf bebek fikrinden kendimi kurtarmak için...
herkes bana derdi rahat ol sürekli bebeği düşünme diye ama yapamazdım,
ama hamile olduğum anda anladım rahat olmak strese girmemek lazım,hatta hiç bir hesaplama felan bile takılmamak lazım, ilişkiye girerken birbirinizi sevdiğiniz ve istediğiniz için girin,bebek için değil..
doktorum bana hep derdi; bebek isteyerek onu düşünerek ilişkiye girme derdi..
gerçektende öyleymiş anladım
hatta bir önemli detay daha sizlere,ben her ay yumurtlama günlerimi takip ederdim ona göre ilişkiye girerdim yaa
ben hamile kaldığımda yumurtlama günümden önce döllenme olmuş,erken döllenme yani şunu anladım adet günlerindeki tüm günler hamile kalma şansımızın olduğu günler unutmayın..
allah tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin
valla arkadaşlar hepiniz moral oldunuz bana bi doktora bile gitmeyi düşündüm ben psikolijimi çok etkiliyo diye.ama birbirmize çareler bulmalıyız yani bunun bi çözümü olmalı.ben bi dönem kursa gitmiştim ozaman kafamdan atmıştım aklıma bile gelmiyodu şimdi evde boş boş oturmak düşünmeme sebep oluyo tekrar.bence imkanınız varsa kendimizi geliştirecek kurslara gitmekte fayda var
Kızlar bende yumurtlama dönemindeki fikfiklerden daha çok keyif alıyorum çünkü; onun bir amacı var, sonu güzel olabilecek bir şeye vesile olma ihtimali var ve bu ihtimal bile benim olaydan kat kat keyif almama yarıyor. Bir görev, zorunluluk için birlikte olmuyorum, tamam tarihi kaçırmamak için gayret ediyorum bende ama Allah'a inandığım için kendimi kasmıyorum çünkü biliyorum ki hiç bir canlı O'nun ilmi olmadan hamile kalamaz ve doğuramaz. Dünyaya gelecek her canlının doğum, evlilik ve ölüm tarihleri bellidir. Bunlar değişmez, iradeye bağlı da değiştirilemez.
Bence keyfinizi yoktan yere kaçırıp, olayı bir şartlanmışlığa, zorunluluğa dönüştürüyorsunuz. Siz elinizden geleni yapın ötesini yüce Rabbime bırakın.. Sırası gelen hediyesini kucağına alacak zaten, sıranızı bekleyin.
Sabırlıca.. sengözlerimebaksanab
Ewt arkadaŞlar aynen.kaÇ aydır yumurtlama dÖnemİne gÖre İlİŞkİ..gerÇekten kÖtÜydÜ bende bu ay eŞİmİ dİnledİm ve bıraktım..oda yumurtlama gÜnÜnne İnanmıyanlardan..sanırım haklı..bu ay canımız İsteyİnce ÇalıŞtık...bakalım sonu ne olcak 1 gÜn oldu gecİkelİ adetİm..İnŞallah bu ay olmuŞtur..hayırlısıyla...
Kızlar bende yumurtlama dönemindeki fikfiklerden daha çok keyif alıyorum çünkü; onun bir amacı var, sonu güzel olabilecek bir şeye vesile olma ihtimali var ve bu ihtimal bile benim olaydan kat kat keyif almama yarıyor. Bir görev, zorunluluk için birlikte olmuyorum, tamam tarihi kaçırmamak için gayret ediyorum bende ama Allah'a inandığım için kendimi kasmıyorum çünkü biliyorum ki hiç bir canlı O'nun ilmi olmadan hamile kalamaz ve doğuramaz. Dünyaya gelecek her canlının doğum, evlilik ve ölüm tarihleri bellidir. Bunlar değişmez, iradeye bağlı da değiştirilemez.
Bence keyfinizi yoktan yere kaçırıp, olayı bir şartlanmışlığa, zorunluluğa dönüştürüyorsunuz. Siz elinizden geleni yapın ötesini yüce Rabbime bırakın.. Sırası gelen hediyesini kucağına alacak zaten, sıranızı bekleyin.
Sabırlıca.. sengözlerimebaksanab