yumurtlama döneminde ilişkiye girmekten bıkanlar

aycank

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
1.275
47
kızlar bitek benmi böleyim yoksa aranızda varmı benim gibi olanlar.sıkıldım artık hesap yapıp yok günü birlik yok hergün insanın canı bile istemiyo artık:kedi: bendemi var bi tuhaflık.çocuk düşünmeden önce böle değildi eğlenceli bi durumdu ama şuan sanki ödevmiş gibi buğün çift çizgiyi gördüm hadi gel.......çok sinir bozucu bi durum belkide bende var bi sorun bilmiyorum :uhm:

canım benim sadece sen diilsin bende aynıyım ...dün resmen kastım kendimi olması lazım diye..ama canım da istemiyor anacım..adamıda boğuyoz böyle kaydirigubbakcemile BENDE KOYUVERDıM GıTTı..yattım uyudum mışıl mışıl...artık zorlamıcam kendimi..oluruna bırakıcam , artık yaptığımızdan zevkte alamaz oldum :kedi:

aynen canım yaa önceden ne kadarda eğlenceli bi durumdu bu ama şimdi işkence gibi eşim diyo damızlık gibi hissediyorum kendimi:))))romantik aşk filmleri falan izliyoruz akşamları ben kasmayım kendimi filmin etkisinde kalıyımda kasmayım diye:)))))

var canım var bende aynen öyleydim ama artık takmıyorum herşeyi akısına bıraktım olursa olur olmazsa olmaz napalımmm. gectigimiz ay eşime yumurtlucam yumurtlucam vs diyodum oda dalga geciyodu benimle bir yumurtlayamadın gitti yumurtlada sana folluk yaptırıcam diyo uyuz :dance::dance::dance::sm_cool:

canım benim yaa aynen öyle yaa tavuk diye dalga geçiyor benimkide benlee oof yanii kaydirigubbakcemile3

iyi bari sadece benimki değilmiş kader arkadaşlarımm :teytey::teytey: :teytey::teytey:

selam kızlarr, sizleri o kadar çok iyi anlıyorum ki..
bende aynı sizin gibiydim adet günü,yumurtlama günü..vs vs bebek bebek diye canım çıkmıştı,
bir gün sinirlendim ve butün bu düşüncelerden kendimi kurtarmak istedim,hafta içi gün içinde çalışıyorum zaten kendimi işime verdim,hafta sonlarıda hep eşimle vakit geçirdim ve kurslara felan gittim sırf bebek fikrinden kendimi kurtarmak için...
herkes bana derdi rahat ol sürekli bebeği düşünme diye ama yapamazdım,
ama hamile olduğum anda anladım rahat olmak strese girmemek lazım,hatta hiç bir hesaplama felan bile takılmamak lazım, ilişkiye girerken birbirinizi sevdiğiniz ve istediğiniz için girin,bebek için değil..
doktorum bana hep derdi; bebek isteyerek onu düşünerek ilişkiye girme derdi..
gerçektende öyleymiş anladım

hatta bir önemli detay daha sizlere,ben her ay yumurtlama günlerimi takip ederdim ona göre ilişkiye girerdim yaa
ben hamile kaldığımda yumurtlama günümden önce döllenme olmuş,erken döllenme yani şunu anladım adet günlerindeki tüm günler hamile kalma şansımızın olduğu günler unutmayın..

allah tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin

meryem çok güzel sölemişsin ama nasıl yapacaz bilmiyorum kafamızdan nasıl atacaz ben yumurtlama tabiki yapmasam nekadar saçma sapan gün var ozaman birlikte olurum eşimle :))

evet meryem canım cok guzel soylemissin bende biliyorum bunu yapmaya calisiyorum ama bu ay yaptim hic dusunmedim simdi 1hafta kaldi ya catlicam.eşimde gitmiş fortel erken gebelik testi almis oda ilk pozitif gibiydi meger 5dk beklenmesi gerekmis sonra bir baktim ki negatif. biliyodum zaten olmadigini :lepi: bende regl günümü bekliyodum su ovulasyon testini siparis etmek icin kafam kizdi siparis ettim 32adet hihoyyythihoyyythihoyyyt

aynen aycancım az önce eşimle bizde aynı şeyi konuşuyoduk bu kadar olur yani sende o sırada topic açmışsın

bıktım artık ya bende aynen makine gibi otomatiğe bağlamak çok kötü

psikolojık olarak da insan kötü hissediyo kendini istemeyerek ilişkiye girince

5 lt su içersinde 5 lt daha içicen derler ya bööööö gelir aynen öle hissediyorum şu birkaç gündür:KK43:(

eşime dedim zaten şu 2 3 gün bi geçsin bana bi süre daha dokunma sakın nefret ettim haaa

ilişkinin de tadı kalmıyo resmen:KK43:(

ayy ne güzel ben tek değilmişim eşim artık beni sevmiyorsun sen demeye kadar geldi.yaa düşünüyorum önceden eşimle birlikte olup kaynanamlara giderdik sonra ordan bi bahane bulur hemen çıkar eve gelirdik.yani o durumdan buduruma ben ne zaman geldim anlamadım ceylan bende öle diyorum şu yumurtlama dönemi bi bitsin bi süre kardeş kardeş takılalım artık böğğğ yanii

evet aycancım yaaaa aynen insan bi süre sonra istemiyo artık nasıl istemediğime şaşanlardan biri de benim zaten ya anlamadığım ısrarla yumurtlama dönemlerinde oluyo bu isteksizlik ondan sonra herşey normalll ya diyorum bakmayacam artık yumurtlama testlerine falan ama bu sefer de adet düzensizliğim olduğu için hiç tutturamam diye korkuyorum böyle de olunca isteksizlik oluyo aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık yada iki ucu ..lu değnek ne derseniz deyin artıkk:))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bence çok abartıyorsunuz bırakın akışına yaa zaten 72 saat sperm canlı kalıyomuş haftada 2 kere birlikte olun ama olmak için değil istediğiniz için elbet tutar
valla ben o kadarını kurcalamadan akışına bıraktım hemde adet düzensiliği yaşayan biri olarak şuan çok şükür hamileyim
hiç öyle yumurtlama takibi falanda yapmadım biraz allaha emanet edin işinizi yüreğinizi ferah tutun
sanki böyle hesaplar kitaplar içine girince oluyomu garantimi
rahat bırakın beyninizi ki kabuletsin çeksin alsın bebeği siz bu kadar emir verirseniz beyninize oda sizle inatlaşır
doktorlar niye diyo kafanızdan çıkarın bebek fikrini
benim birsürü tanıdığım var o yada bu sebepten dolayı bebek sahibi olamayan yada problemi olmayıpta bebeği olamayan hepsi ne zaman amaaaaan olursa olur olmazsada napabiliriz dediler inanın hepside o ayın başına hamile kaldı o kadar çok örneğe şahit oldumki bu tarz

yeşşo hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.72 saat yaşayan sağlıklı spermler için canım geçerli benim eşimin maalesef sorunlu oyüzden 2-3 gün canlı kalamıyolar zaten çoğuda ölü.herşeyin hayırlısı istersen hepsi canlı sağlıklı olsun rabbim ol demeyince olmuyo

teşekkürederim darısı en yakın zamanda sizin başınıza
geçmiş olsun bitanem ama kalbinizi ferah tutun
dur biraz tebessüm ettireyim sizi
ben çok rahat davranmaya çalıştım hep aman bülent ersoy değilizya olması mucize değilya elbette olur falan diye düşündüm olmama şansı vermedim hiç ve beynimle zıtlaşmadım oluuuuur elbette olur allahın izniye takmayın lütfen
o sıpalar bi geçsin elimize bizi beklettikleri için mıncırmayan ıssırmayan ne olsun dimi ?

:sinifsinif: bende bihtimmmm vallaha bihhhtim.
ceylan aynen dedigin gibi her zaman istio insan bi tek o günlerde, olmasi lazim ya hani seytan dürtüo.
benim son iki denemem bu aylar. elimdeki preseedler bitince bende artik birakicam bu isleri. tihandim valla yaa

bende varım canım ve çok sıkıldım artık umursamıyorum ama bu seferde benim herif alıştı tam olayın ortasında bugün müydü yımırtlama günün diyor:roflol: hay Allahım unut diyorum unutt yok artık yok çift çzigi yok yımırtladım :roflol:bilmem ne kafamçokkarıştı:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

X