• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama dönemim normal mi

sngllllll

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
121
20
13
30
Geçen ay 2 Ocak'ta Regl oldum bu ay 4 Şubat'ta Regl oldum 4 gün sürdü Dün yaptığım ovülasyon testi pozitif çıktı bu kadar erken Çift çizgi olması normal mi takvime göre 15-20 Şubat arası ovülasyon görünüyor

Geçen ay 2 Ocak'ta Regl oldum bu ay 4 Şubat'ta Regl oldum 4 gün sürdü Dün yaptığım ovülasyon testi pozitif çıktı bu kadar erken Çift çizgi olması normal mi takvime göre 15-20 Şubat arası ovülasyon görünüyor
Belkş bu ay erkem yumırtlama yaşıyor olabilirsiniz.Testlerinizin resmi var mı?

Uygulama herkese göre tahmini gün gösteriyor. Yani uygulama her kadın için uygun değil. Çok çok düzenli regl varsa tutuyor kiii çok düzenli olan insanlar bile her ay aynı gün yumurtlamıyor. O yüzden erken veya geç yumurtlama olabilir ve gayet normaldir merak etmeyin

Uygulama herkese göre tahmini gün gösteriyor. Yani uygulama her kadın için uygun değil. Çok çok düzenli regl varsa tutuyor kiii çok düzenli olan insanlar bile her ay aynı gün yumurtlamıyor. O yüzden erken veya geç yumurtlama olabilir ve gayet normaldir merak etmeyin
Çok teşekkür ederim💕

Eklentiler

• IMG_20250213_121242.jpg
    IMG_20250213_121242.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 34
Yumurtlama dediğiniz çizgiye bakabilir miyim
Çizgi çıkması pozitif demek değil
Koyuluğu önemli

Yumurtlama dediğiniz çizgiye bakabilir miyim
Çizgi çıkması pozitif demek değil
Koyuluğu önemli
Dün yaptığımda T çizgisi daha koyu gibi gelmişti ya da eşit bugün daha silik sanırım henüz başlamadı

Eklentiler

• IMG_20250213_121242.jpg
    IMG_20250213_121242.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 32
Back