Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belkş bu ay erkem yumırtlama yaşıyor olabilirsiniz.Testlerinizin resmi var mı?Geçen ay 2 Ocak'ta Regl oldum bu ay 4 Şubat'ta Regl oldum 4 gün sürdü Dün yaptığım ovülasyon testi pozitif çıktı bu kadar erken Çift çizgi olması normal mi takvime göre 15-20 Şubat arası ovülasyon görünüyor
Uygulama herkese göre tahmini gün gösteriyor. Yani uygulama her kadın için uygun değil. Çok çok düzenli regl varsa tutuyor kiii çok düzenli olan insanlar bile her ay aynı gün yumurtlamıyor. O yüzden erken veya geç yumurtlama olabilir ve gayet normaldir merak etmeyinGeçen ay 2 Ocak'ta Regl oldum bu ay 4 Şubat'ta Regl oldum 4 gün sürdü Dün yaptığım ovülasyon testi pozitif çıktı bu kadar erken Çift çizgi olması normal mi takvime göre 15-20 Şubat arası ovülasyon görünüyor
Çok teşekkür ederimUygulama herkese göre tahmini gün gösteriyor. Yani uygulama her kadın için uygun değil. Çok çok düzenli regl varsa tutuyor kiii çok düzenli olan insanlar bile her ay aynı gün yumurtlamıyor. O yüzden erken veya geç yumurtlama olabilir ve gayet normaldir merak etmeyin
Bu sabah yaptgm bu şekildeBelkş bu ay erkem yumırtlama yaşıyor olabilirsiniz.Testlerinizin resmi var mı?
Yumurtlama dediğiniz çizgiye bakabilir miyimGeçen ay 2 Ocak'ta Regl oldum bu ay 4 Şubat'ta Regl oldum 4 gün sürdü Dün yaptığım ovülasyon testi pozitif çıktı bu kadar erken Çift çizgi olması normal mi takvime göre 15-20 Şubat arası ovülasyon görünüyor
Dün yaptığımda T çizgisi daha koyu gibi gelmişti ya da eşit bugün daha silik sanırım henüz başlamadıYumurtlama dediğiniz çizgiye bakabilir miyim
Çizgi çıkması pozitif demek değil
Koyuluğu önemli
Dünkü testinizi bilmediğim için yorum yapamıyorum.Eğer dün çift çizgi de koyu çıktıysa yumurtlamadır.Bugün tekrar silikleşme olmuşsa çaylamadır.(çift çizgi çıkmasından ziyade koyu çıkması önemli yumurtlama içinBu sabah yaptgm bu şekilde
Bu teste göre henüz yokDün yaptığımda T çizgisi daha koyu gibi gelmişti ya da eşit bugün daha silik sanırım henüz başlamadı
Sanırım artk pozitifBelkş bu ay erkem yumırtlama yaşıyor olabilirsiniz.Testlerinizin resmi var mı?
Daha koyu olmuş bugünü yarını değerlendirinSanırım artk pozitif