Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yumurtlama dönemi ile ilgili bilgi lazım arkadaşlar
Kizlar selam. 3-4 gün önce ovulasyon testi yaptım silik çıktı sonra 2 gün arka arkaya yaptım koyu renkli cikti iliski oldu bugün yaptım yine silik...Bu kadarcık midir yumurtlama dönemi dedikleri. Bana lütfen bilgi verin zaten 2 aydır tutturamadik bari bu ay denk gelsin
yumurta tüpe düştüken ssonra sadece 12 saat aktif olur.. bu sürede içeride bekleyen veya o sürede içeriye bırakılan sperm olmazsa eskir ve özelliğini kaybeder.. sen koyu kırmızı günü yaklamışsın inşallah bebeğin bu ay gelir :)
Evet canım sadece bir gün pozitif çıkar test ertesi gün silikleşmeye başlar. O günleri değerlendirdiyseniz şansın artar. Hayırlısı olsun inşallah. Umarım bir an önce kavuşursun meleğine....
testım ıkı gundur poztf arkadaslar. ve ben poztften 1 gün oncede ılıskıye gırdım dun baktım poztf dunde ılıskım oldu. bugun de test poztf ıkı gundur yanı.