Yumurtlama ağrisi???

Bende de ayni durum mevcut. Kist veya yumurtaliklarda bir sorun gorulmedi ama ovulasyonum cok agrili geciyor. Yumurtlama gunumde bayilacaktim resmen ve hafif kanamali lekelenmem olmustu. Anliyacaginiz zor geciyor ovulasyonum.
aynen sadece kanama yok digeeleri mevcut
Bende bekakeneyoktu hic anlamazdim evlenince oldi anlam veremiyorum

aynen sadece kanama yok digeeleri mevcut
Bende bekakeneyoktu hic anlamazdim evlenince oldi anlam veremiyorum
Ya canim sana bisey sorucam benim 2 ay once yakinlasmam olmustu. Sonrasinda 2 kere adet gordum de test filanda yaptirdim ama icimde garip bi endise var. Adet olunca rahatlamam gerekir dimi? Baya gecti uzerinden 60 gun olmustur..

Merhaba, bu donemlerde mi birliktelik yasayarak gebe kaldiniz? Bu donemler verimli diyorlar cunku

Canım lekelenme bitti. Sanırım 1 yada 2 gün sonra ovulasyon akıntısı geldi.
Baya bol miktarda yumurta akı gibi.
O günü değerlendirdik.
O akıntı da 2 gün sürdü

Canım lekelenme bitti. Sanırım 1 yada 2 gün sonra ovulasyon akıntısı geldi.
Baya bol miktarda yumurta akı gibi.
O günü değerlendirdik.
O akıntı da 2 gün sürdü
BeNim 4 gundur akinti şeklinde kanamam oluyor ama adetime 13 gun var sizce neden hamile olabilirmiyim kasiklarim cok agriyor

Iyi geceler bayanlar birsey sormak istiyorum benim adetime 13 gun var 4 gundur akinti şeklinde kanamam oluyor kasiklarim cok agriyor hamile olabilme ihtimalim varmi kanamam olurken

Iyi geceler bayanlar birsey sormak istiyorum benim adetime 13 gun var 4 gundur akinti şeklinde kanamam oluyor kasiklarim cok agriyor hamile olabilme ihtimalim varmi kanamam olurken
Hamilelik olması için çok erken yumurtalama ağrısı olabilir değerlendirin mutlaka

Hamilelik olması için çok erken yumurtalama ağrısı olabilir değerlendirin mutlaka
Kirmizi renkte kanamam var ama bu normalmi damlama seklinde yani kusura bakmayin cok ozur dileyerek söylüyorum 1 senedir evliyim pko var ama degerlerimin normal olduğunu hamile kalabilcegimi soylemisti doktor matofin kullaniyorum bu ayda boyle erkenden kanama olunca korktum

BeNim 4 gundur akinti şeklinde kanamam oluyor ama adetime 13 gun var sizce neden hamile olabilirmiyim kasiklarim cok agriyor

Yumurtlama olabilir. Gebelik 13 gün kala sanmıyorum. Adetiniz düzenliyse muhtemelen ovulasyondur

Yinede baktırın doktorunuza söyleyin ilacın etkisi de olanilir bende de polikistik görünüm vardı ilaç kullandığım ay hamile kaldım femara kullanmıstım Her ilaç bünyeye göre değişir siz yinede sorun en iyisni doktorlar bilir aşırı kanamanız olmadığı sürece sorun olacağını zannetmiyorum ben

Tesekkur ederim randevu aldimda 10 gun sonra gitcem matofin kullaniyorum 2 aydir hep yumurtlama doneminde adet oluyorum cok sagolun

Bende de ayni durum mevcut. Kist veya yumurtaliklarda bir sorun gorulmedi ama ovulasyonum cok agrili geciyor. Yumurtlama gunumde bayilacaktim resmen ve hafif kanamali lekelenmem olmustu. Anliyacaginiz zor geciyor ovulasyonum.
Merhabalar... sizde bu ovülasyon ağrısı her ay mı oluyor?

Kızlar benimde yumurtlama zamanım geçti hala agrilarim oluyor. Insaallah tutunmuştur.
Bu ay asilama niyetiyle klomen kullandım. Ama 4 yumurta büyüdüğü için doktorum iptal etmişti kendiliğinden tutar ins. Pko bendede

Her yumurtlama dönemi mi şiddetli ağrı çekiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…