• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama ağrisi???

Kizlar bende kist yok rahinfilmide temiz cikti
Ama yumurtlamadan regle kadar suren karin kasik agrim oluyor bunu yasayan var mi

Ama yumurtlamadan regle kadar suren karin kasik agrim oluyor bunu yasayan var mi
Ben çekiyordum
Reglden şiddetli yumurtlama ağrısı vee sonrasında regle kadar devam eden kasık ağrısı.
Kist var sanmıştım ki değilmiş. Zaten sonraki ay hamile kaldım.😊

kac ay cektin bendede kist yok ama hamilede kalamıyorum
Doğumdan öncede yumurtlama ağrısı vardı ama doğumdan sonra o ağrı regle kadar devam etmeye başladı. Benim biraz karışık ama bir ay korunmadım bir ay korundum bi ay korunmayı bıraktık hamile kaldım.

Yarin yumurtlama gunum ama bugun acaip kasiklarim agridi. Sag kasigim bacagima kadar agridi felaket. Ardindan vajinal kanamam oldu hafif. Sizce yumurtlama mi oldu kizlar?

Benim böyle oldu yumurtlama. 1.5 gün sürdü leke kanama şeklinde

Doğumdan öncede yumurtlama ağrısı vardı ama doğumdan sonra o ağrı regle kadar devam etmeye başladı. Benim biraz karışık ama bir ay korunmadım bir ay korundum bi ay korunmayı bıraktık hamile kaldım.
ben bekarken yumurtlama nedir inan bilemzdim hissetemzdimde simdi evlendim gunden beri 7aydir yumurtlamayı biliyorum agridan ve regle kadae suruuor bebekde yok kistde yok2rahme baktirdim miyomda yok hiçbirşey yok ama agrim gecmedi doktora gitim bazi kadinlar ceker dedi ama yoktu kizken evlendim nedegisti reglin hormonlarim hersey iyi ve inan belki doğursam rahatlıcm ama gebelikte yok doktor kontrol hapi yumurtlamayı baskılar gecriri dedi ama ben bebek istiyorum 7aydir agridan oluyorum

Catlayan yumurta rahme sivi birakirmis oagri yaparmış kimiisnde 2gunde gecirmis kimisi adete kadar surermis bunadirmis iste sansima

ben bekarken yumurtlama nedir inan bilemzdim hissetemzdimde simdi evlendim gunden beri 7aydir yumurtlamayı biliyorum agridan ve regle kadae suruuor bebekde yok kistde yok2rahme baktirdim miyomda yok hiçbirşey yok ama agrim gecmedi doktora gitim bazi kadinlar ceker dedi ama yoktu kizken evlendim nedegisti reglin hormonlarim hersey iyi ve inan belki doğursam rahatlıcm ama gebelikte yok doktor kontrol hapi yumurtlamayı baskılar gecriri dedi ama ben bebek istiyorum 7aydir agridan oluyorum

Catlayan yumurta rahme sivi birakirmis oagri yaparmış kimiisnde 2gunde gecirmis kimisi adete kadar surermis bunadirmis iste sansima
Evet canım bizim de kaderimiz bu. Mecburen çekiyoruz ağrıyı. Benim başlamış durumda şu an 😫

Son 6aydir evlendiğin gunden beri var
Valla bazen keske evlenmeseydim boyke olmayacakti diye geciriuorum birden neden oldu anlamadım
Öyle deme canım ben evlenmedim ama bende de Durup dururken kendiliğinden başladı. Evvelde yumurtlama ağrısı nedir bilmezdim. Benim çok şiddetli oluyor sürekli ağrı kesici içiyorum

Öyle deme canım ben evlenmedim ama bende de Durup dururken kendiliğinden başladı. Evvelde yumurtlama ağrısı nedir bilmezdim. Benim çok şiddetli oluyor sürekli ağrı kesici içiyorum
benimde ayni onceden asla bilemzdim noldu neden oluyor anlamiyorum

Bu sıkıntı maalesef ki ben de de var. Bakalım ne olacak... şişkinlik, gaz, ağrı felaket bir şey... Çok ağrılı bir yumurtlama dönemi geçiriyorum. Benim kadar çok şiddetli geçirenlerde var sanırım. Altta yatan bir sebebi var mı onu da bilmiyorum.

Bende de ayni durum mevcut. Kist veya yumurtaliklarda bir sorun gorulmedi ama ovulasyonum cok agrili geciyor. Yumurtlama gunumde bayilacaktim resmen ve hafif kanamali lekelenmem olmustu. Anliyacaginiz zor geciyor ovulasyonum.

Back