- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
- Konu Sahibi Happyyear34
-
Canım bende regliden yumurtlama bitene kadar o ağrıyı çekiyorumKizlar bende kist yok rahinfilmide temiz cikti
Ama yumurtlamadan regle kadar suren karin kasik agrim oluyor bunu yasayan var mi
Ben çekiyordumKizlar bende kist yok rahinfilmide temiz cikti
Ama yumurtlamadan regle kadar suren karin kasik agrim oluyor bunu yasayan var mi
Canım her ay mı olurdu ağrın çok mu şiddetliBen çekiyordum
Reglden şiddetli yumurtlama ağrısı vee sonrasında regle kadar devam eden kasık ağrısı.
Kist var sanmıştım ki değilmiş. Zaten sonraki ay hamile kaldım.
Evet her ayCanım her ay mı olurdu ağrın çok mu şiddetli
Benim de hem regl hem yumurtlama çok şiddetli oluyor dayanmakta zorluk çekiyorumEvet her ay
kac ay cektin bendede kist yok ama hamilede kalamıyorumBen çekiyordum
Reglden şiddetli yumurtlama ağrısı vee sonrasında regle kadar devam eden kasık ağrısı.
Kist var sanmıştım ki değilmiş. Zaten sonraki ay hamile kaldım.
rahim filmindede bir cacik cikmadi yine devammCanım bende regliden yumurtlama bitene kadar o ağrıyı çekiyorum
Doğumdan öncede yumurtlama ağrısı vardı ama doğumdan sonra o ağrı regle kadar devam etmeye başladı. Benim biraz karışık ama bir ay korunmadım bir ay korundum bi ay korunmayı bıraktık hamile kaldım.kac ay cektin bendede kist yok ama hamilede kalamıyorum
Yarin yumurtlama gunum ama bugun acaip kasiklarim agridi. Sag kasigim bacagima kadar agridi felaket. Ardindan vajinal kanamam oldu hafif. Sizce yumurtlama mi oldu kizlar?
ben bekarken yumurtlama nedir inan bilemzdim hissetemzdimde simdi evlendim gunden beri 7aydir yumurtlamayı biliyorum agridan ve regle kadae suruuor bebekde yok kistde yok2rahme baktirdim miyomda yok hiçbirşey yok ama agrim gecmedi doktora gitim bazi kadinlar ceker dedi ama yoktu kizken evlendim nedegisti reglin hormonlarim hersey iyi ve inan belki doğursam rahatlıcm ama gebelikte yok doktor kontrol hapi yumurtlamayı baskılar gecriri dedi ama ben bebek istiyorum 7aydir agridan oluyorumDoğumdan öncede yumurtlama ağrısı vardı ama doğumdan sonra o ağrı regle kadar devam etmeye başladı. Benim biraz karışık ama bir ay korunmadım bir ay korundum bi ay korunmayı bıraktık hamile kaldım.
Evet canım bizim de kaderimiz bu. Mecburen çekiyoruz ağrıyı. Benim başlamış durumda şu anben bekarken yumurtlama nedir inan bilemzdim hissetemzdimde simdi evlendim gunden beri 7aydir yumurtlamayı biliyorum agridan ve regle kadae suruuor bebekde yok kistde yok2rahme baktirdim miyomda yok hiçbirşey yok ama agrim gecmedi doktora gitim bazi kadinlar ceker dedi ama yoktu kizken evlendim nedegisti reglin hormonlarim hersey iyi ve inan belki doğursam rahatlıcm ama gebelikte yok doktor kontrol hapi yumurtlamayı baskılar gecriri dedi ama ben bebek istiyorum 7aydir agridan oluyorum
Catlayan yumurta rahme sivi birakirmis oagri yaparmış kimiisnde 2gunde gecirmis kimisi adete kadar surermis bunadirmis iste sansima
benimde adete kadar surecekEvet canım bizim de kaderimiz bu. Mecburen çekiyoruz ağrıyı. Benim başlamış durumda şu an
Son 6aydir evlendiğin gunden beri varbenimde adete kadar surecek
Öyle deme canım ben evlenmedim ama bende de Durup dururken kendiliğinden başladı. Evvelde yumurtlama ağrısı nedir bilmezdim. Benim çok şiddetli oluyor sürekli ağrı kesici içiyorumSon 6aydir evlendiğin gunden beri var
Valla bazen keske evlenmeseydim boyke olmayacakti diye geciriuorum birden neden oldu anlamadım
benimde ayni onceden asla bilemzdim noldu neden oluyor anlamiyorumÖyle deme canım ben evlenmedim ama bende de Durup dururken kendiliğinden başladı. Evvelde yumurtlama ağrısı nedir bilmezdim. Benim çok şiddetli oluyor sürekli ağrı kesici içiyorum
Doktorlar da birşey demiyor bulamıyor kronikleşti ağrıbenimde ayni onceden asla bilemzdim noldu neden oluyor anlamiyorum
Bende de ayni durum mevcut. Kist veya yumurtaliklarda bir sorun gorulmedi ama ovulasyonum cok agrili geciyor. Yumurtlama gunumde bayilacaktim resmen ve hafif kanamali lekelenmem olmustu. Anliyacaginiz zor geciyor ovulasyonum.Kizlar bende kist yok rahinfilmide temiz cikti
Merhaba, bu donemlerde mi birliktelik yasayarak gebe kaldiniz? Bu donemler verimli diyorlar cunkuBenim böyle oldu yumurtlama. 1.5 gün sürdü leke kanama şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?