Yumurtlama ağrisi???

Happyyear34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
413
118
53
Yarin yumurtlama gunum ama bugun acaip kasiklarim agridi. Sag kasigim bacagima kadar agridi felaket. Ardindan vajinal kanamam oldu hafif. Sizce yumurtlama mi oldu kizlar?

Mrb.beb böbrek ağrısı diye hastaneye gittim tahliller ultsn fln yok bişey bide tomografi çekelim herşey çıkar dediler sonuç yumurtalıklarda list var k.d sevk ettiler k.d dr.m inceledi gülümseyerek çok iyi yumurtaların bugün çatlar kist sandıkları şey yumurtanın beklediği sıvı kesesiymiş çok şiddetli ağrı vardı adetimin 12.günüydü 3 gün önceden ağrılarım başlamıştı

Merhaba. Benim takvim yontemiyle ogreniyorum yumurtlama gunlerimi. Yarin yumurtlama gunum takvime gore ama bugun asiri agrim oldu. Sonuc akintiyla kanamam. Muhtemelen yumurtladim diye dusunuyorum :/

Merhaba. Benim takvim yontemiyle ogreniyorum yumurtlama gunlerimi. Yarin yumurtlama gunum takvime gore ama bugun asiri agrim oldu. Sonuc akintiyla kanamam. Muhtemelen yumurtladim diye dusunuyorum :/
O zaman gelsin bebeşler benim kafama takılan tomografi zarar verdimi radyasyon ya sonuçta

Bende öyle takvime göre yarın ama akıntım ve kasıklarım ağrıyor aslında bugün ovulasyon testi yaptım ama yoktu ama iki saattir kasıklarım ağrıyor akıntım 3-4 gündür var hafif hafif

Bende öyle takvime göre yarın ama akıntım ve kasıklarım ağrıyor aslında bugün ovulasyon testi yaptım ama yoktu ama iki saattir kasıklarım ağrıyor akıntım 3-4 gündür var hafif hafif
Cocuk dusunuyorsan bugunlerini iyi degerlendir kuzum. Sabahlari erken saatler daha uygun diye biliyorum gebelik icin.

Kızlar bende sıze bır soru sorayım o zaman, carsamba gunu dr gıttım yumurta takıbı yaptırıyordum dr pazartesı ılıskı olsun dedı ama bızde pazar ve salı oldu pazartesı olmadı. Çarşamba dr gıttıgımde dr yumurtanın catladıgını soyledı, pazartesı ılıskı olmamıs ama pazar ve salı olmus kacırmıs sayılmayız dedı. 10 gun, gun asırı ılıskı dedı. Ama bızım ılk denememız olmadığı ıcın ılk defa bu belırtılerı yasadım kasıgımda agrı var ve belimin sag tarafında sızı var tek bır noktada gıbı anlayamadım...

Canım benim de öyle. Şiddetli ağrım olur her ay ve az lekelenme yumurtlama zamanı bende yazdığın gibi aynen oluyor

Sizde her ay mı öyle bir kez mi olmuşsunuz öyle ağrılı yumurtlama

Merhaba tecrubelı birinden cevap bekliyorum ovulasyon testi yaptım ben bu ay 13.gunumde en koyu kırmızıyı gordum ve o gun asırı kasık agrısı cektım adım atmak istemiyordum 14.gun uyandığımda agrım gıtmıstı ve test yıne kırmızıydı bugun 15.gunum test sılıklestı yumurtladım ve catladım ama bugun nedense belim agrıyor catlamıs yumurta boyle bel kasık tarzı agrı yaparmı

Evet bendede kasık bel ağrısı yapar

Bu ay ilk defa bel ve kasık ağrım oldu ovulasyon testi yaptım yumurtlama zamanimdayim belim daha fazla ağrıyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…