yumurtası bir türlü büyümeyen var mi aranizda ?

O zaman bn bu ay yine bi hap ve igneyle bakm duruma eger olmazsa önmzdeki ay incir kürünü yapym onu tam olark nasil yaptinz arkadslar

O zaman bn bu ay yine bi hap ve igneyle bakm duruma eger olmazsa önmzdeki ay incir kürünü yapym onu tam olark nasil yaptinz arkadslar
Kür olarak yapmaya tereddütün varsa günde 3-5 incir ye onun da faydasını göreceksindir canım.

İncir kürü: 7-8 tane inciri soğuk suda yıkayıp ikiye bölüp yarım litre kaynayan içme suyunun içine ekliyoruz. Altı kısık ve ağzı kapalı bi şekilde 15 dk kaynatıyoruz. Süre bitince ateşten alıp bi köşede ılımasını bekliyoruz. Ilıyınca süzüp içiyoruz canım.

Yumurtalar 18 mm geçince bu küre ek havuç kürü yapıyoruz çatlaması için :KK66: eğer çatlatma iğnesi vurulmayacaksa

["justtmoonlight, post: 40291706, member: 665807"]Canım çok büyümesine neden müsade etti ki doktor? 2 güne bi gidip ölçüm yaptırmadın mı? normalde 18-19 mm geçince çatlatma iğnesi yapıolar[/QUOTE]

5 gun sonra gittim o zaman cagirdi gittiğimde 3 cm olmuştu bugünde gittim agrim oldu 6 cm olmuş dua edin erisin korkuyorum

["justtmoonlight, post: 40291706, member: 665807"]Canım çok büyümesine neden müsade etti ki doktor? 2 güne bi gidip ölçüm yaptırmadın mı? normalde 18-19 mm geçince çatlatma iğnesi yapıolar

5 gun sonra gittim o zaman cagirdi gittiğimde 3 cm olmuştu bugünde gittim agrim oldu 6 cm olmuş dua edin erisin korkuyorum[/QUOTE]
tam anlamadım canım 5 gün sonra derken? adetten sonra mı? adetle gitmedi mi?

Kür olarak yapmaya tereddütün varsa günde 3-5 incir ye onun da faydasını göreceksindir canım.

İncir kürü: 7-8 tane inciri soğuk suda yıkayıp ikiye bölüp yarım litre kaynayan içme suyunun içine ekliyoruz. Altı kısık ve ağzı kapalı bi şekilde 15 dk kaynatıyoruz. Süre bitince ateşten alıp bi köşede ılımasını bekliyoruz. Ilıyınca süzüp içiyoruz canım.

Yumurtalar 18 mm geçince bu küre ek havuç kürü yapıyoruz çatlaması için :KK66: eğer çatlatma iğnesi vurulmayacaksa
coook tsk ederm tatlm hadi hamis haberlerini burdan duymak istiyorum bu arada bnde polikistik var sizdede mi ayni skinti var arkadslar

["justtmoonlight, post: 40291706, member: 665807"]Canım çok büyümesine neden müsade etti ki doktor? 2 güne bi gidip ölçüm yaptırmadın mı? normalde 18-19 mm geçince çatlatma iğnesi yapıolar

5 gun sonra gittim o zaman cagirdi gittiğimde 3 cm olmuştu bugünde gittim agrim oldu 6 cm olmuş dua edin erisin korkuyorum[/QUOTE]
ALLAH yardmcn olsn canm ya

Amin 2 3 gün sonra soğan kuru yapacagm iyi geliyormuş dikkat edin bnm gibi olmayın

oonlight, post: 40291920, member: 665807"]Canım adetin 3. günü gitmedin mi? Kistin kaldığını öğrenince hemen soğan kürüne başlasaydın o eritiyor ben denedim. İlaç falan verdi mi doktor kist için?[/QUOTE]

Bu kist illk defa oldu yeni adet oldum 3 günsonra doktora gittim iilaç iğne verdi 5. İğneden sonra doktor acildeydi buldum ultrason da cikti iste

oonlight, post: 40291920, member: 665807"]Canım adetin 3. günü gitmedin mi? Kistin kaldığını öğrenince hemen soğan kürüne başlasaydın o eritiyor ben denedim. İlaç falan verdi mi doktor kist için?

Bu kist illk defa oldu yeni adet oldum 3 günsonra doktora gittim iilaç iğne verdi 5. İğneden sonra doktor acildeydi buldum ultrason da cikti iste[/QUOTE]
Valla canım senin doktorun uyguladıklarını ben anlamadım. Kistin varsa doğum kontrol hapı veriyolar. Ha sen onun yerine soğan suyu içip de eritebilirsin ama. Neyse inşaAllah kistin çabucak erir de yeniden tedavine devam edebilirsin. Allah yardımcın olsun

oo cok gecms olsn mu diyim ne diyim sasrdm Allah tekrarini yasatmasn inşallah

Amin inşallah doğum kontrol hapi kullanmak istemiyorum allah cumlumizin yardimcisi olsun

Mrb arkadaslar gecen ay klomen kullandm ilk defa snrasi yumurta takibiyle devam etti tabi ama yumurtam büyümedi bir türlü istenilen büyüklüge gelemedi yani..bugn yeniden gttim yine klomen kullanicm ama bu defa günde 3 e cikardi hala büyüme olmadysa hemen igneyle devam etcez..aranizda benim gibi olan var mi acaba :KK43: niye büyümüyo niye olmuyo diyip kendimi yipratiyorm habire :KK43:
Canım aynı durumdan muzdarip biri olarak sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Benim de 1 yıl hiç yumurtam gelişmedi sonra spor yapmaya başladım özellikle yürüyüş Yaptım ve 2.5 kilo verdim inan o ay hemen yumurtladım sonraki ay da yumurtladım ve hamile kaldım kimyasal oldu ama sonuçta hamile kaldım. Düşün ne kadar etkili yürüyüş yapmak. Ben zaten yumurtalıkları harekete geçirdiğini duyduğum için yürümeye başlamıştım. Tavsiye ederim bence bir dene. Ayrıca pKO var mı bilmiyorum ama glifor kullanıyor musun?

Ya bişey sormak istiyorum belki komik gelebilir ama merak ediyorum. Örneğin Klomen ile bu ay 3 yumurtam gelişti diyelim hepsi çatlıyor mu???? ve eğer 3 üde çatladı ise üçüz gebelik oluşmaz mı????
Evet canım üçü de çatlarsa ve tutarsa üçüz ihtimali var. Dördüzü bile duydum klomende :)

Canım aynı durumdan muzdarip biri olarak sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Benim de 1 yıl hiç yumurtam gelişmedi sonra spor yapmaya başladım özellikle yürüyüş Yaptım ve 2.5 kilo verdim inan o ay hemen yumurtladım sonraki ay da yumurtladım ve hamile kaldım kimyasal oldu ama sonuçta hamile kaldım. Düşün ne kadar etkili yürüyüş yapmak. Ben zaten yumurtalıkları harekete geçirdiğini duyduğum için yürümeye başlamıştım. Tavsiye ederim bence bir dene. Ayrıca pKO var mı bilmiyorum ama glifor kullanıyor musun?
pko var da hic glifpr kullanmadm cnm o ne ?

X