Yumurtası az, yaşı çok olanlara umut olsun

Canım LH’yi bilmiyorum ama FSH gayet güzel Maşallah pcos yok, rezerv sorunu yok, Maşallah daha ne olsun
Banada yardimci olurmusunuz lütfen benim değerlerinde böyle menopoz varmı yada baskabir sorun henüz sonuçları Dr gormedi teşekkür ediyorum simdiden

Eklentiler

• IMG_20240320_224648.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20240320_224544.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20240320_224528.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20240320_224439.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20240320_224415.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 92
Banada yardimci olurmusunuz lütfen benim değerlerinde böyle menopoz varmı yada baskabir sorun henüz sonuçları Dr gormedi teşekkür ediyorum simdiden
En iyi doktorun yorumlayacaktır ama menopoz için FSH önemli o da gayet iyi. Adetin 3. günü bakıldı dimi? Diğerleri zaten yumurtlama sırasında farklı, adet döneminde farklı çıkar, o dönem içinde değerlendirilir diye biliyorum. Yani değişiyor onlar. Bi tek TSH bi tık yüksek galiba ama onun menopozla alakası yok, yüksekse bile doktorun ilaç verir biraz düşmesi için. Bol şans, güzel haberler alırsın inşallah :)

Merhaba bende geçen gün numan beyle görüştüm inşallah tedaviye başladık şu anda eşimde yüzde 90 genetik hastalık var benden kan alındı genetiğe gönderilde 1 hafta sonra rahim filmi çekilicem eylül gibi yaparız diye konuşuyor numan bey bana çok ılımlı geldi umarım hayırlısı olur.

Merhaba çok doğru bir adrestesiniz içiniz rahat olsun. Numan Bey, gereksiz hiçbir şey yaptırmaz, yormaz, strese sokmaz her zaman çok sakin, pozitif yaklaşır. Ben hiç kolay bir vaka değildim buna rağmen bize bunu hiç hissettirmedi. Sayesinde gebeliğim ve doğumum da çok güzel geçti. Sadece kendisi değil klinikteki ekibi de çok güleryüzlüdür. Onca olumsuz deneyimden sonra bana ilaç gb gelmişlerdi. Darısı başınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…