Yumurtası az, yaşı çok olanlara umut olsun

Merhaba ,,Son tedavinizde hangi iğne kaç doz kullandırdı sizi yormadan ,benim yumurtalarda eşit büyümüyor ve az sayıda dölleniyor , bide transfer aşamasında doğal siklus mu denendi , serum vs ?
Dozu hatırlamıyorum ama önce klomen sonra iğne oldu, heralde 150 falandı dozu. Cetrotide yoktu o dönem piyasada onun yerine tarlusal kullanmıştım. Transferden önce de estofem vardı, standart fitil bi de. İğne var mıydı unuttum. Onun dışında serum vs olmadı. Ekstra bi şey de yapılmadı.

Beni resmen tehdit etti. Huyuma suyuma git yoksa tedavini yapmam gibisinden konuştu. Bu şekilde davranırsan, işimiz çok zor dedi. Bu şekil dediği de ilk tüp bebeğim tecrübesizim ve neler oluyor bitiyor anlamak. Tabi ki Allah a havale ettim. Hastalara yaşattıkları, iki dünyada da önüne çıksın. Tedavim olumlu sonuçlansın suratını zebaniler görsün.

Ben ilahi adalete inanıyorum illaki cezasını bulur nasılsa. Dediğin gb senin tedavin olumlu sonuçlansın da ne hali varsa görsün. Böyle zamanlarda yapılan iyi de kötü de hiçbir şey unutulmuyor. İnşallah emeklerinin mükâfatı kolayından seni bulsun.

AMİNNNNN...benim, sizin , burdaki isteyen dileğen herkesin Rabbim emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin inşallah.

Teşekkür ederim ,beni hormon iğnelerine boğmuştu 300 doz +klomen kullandırmıştı ondan sanırım iyi bi sonuca varamadık

Teşekkür ederim ,beni hormon iğnelerine boğmuştu 300 doz +klomen kullandırmıştı ondan sanırım iyi bi sonuca varamadık
Rica ederim, benim Amerikan hastanesindeki tedavide 450’lerdeydi dozum. Son 2 tedavim Numan beyde oldu, ikisinde de düşük dozdu ve ikisinde de hamile kaldım. İlki kalbi durduğu için devam etmedi, 2.’de vuslata erdik çok şükür darısı başınıza İnşallah. Siz hangi merkezde tedavi oldunuz?

Ayyy aminn ben Antalyada ivf de tedavi gördüm , bide tıp fakültesinde,2 . Tedavimde hocaya teklif etmiştim düşük doz kullanalım hocam diye, sen bana bırak karışma olcak bu iş demişti, bide transferde ilaçlı rahim hazırlığı oldu , negatif olunca da düşük doz iğne kullandırcam tamam, doğal siklıs yapalım dedi ,elde embriyom yok gel baştan başlayalım diyor 3. Tüp bebek tedavisi olacak yani eğer gidersem ama hiç hiç güvenemiyorum artk doktorlara

güven çok önemli içinize sinmiyorsa farklı doktor bakın bence. İnsan kafasında soru işareti kalınca hep bi huzursuz oluyor, bu süreçte moral, içinin rahat olması vs o kadar önemli ki. İstanbul'da olsanız kendi doktorumu önerirdim size. Hangi başlıktaydı bilmiyorum biri yazmıştı istanbulda kaç kere denemiş olmamış sonra antalyada bi doktor bulmuş onda hamile kalmış, onun da yaşı 40 falandı hatta. Keşke hatırlasam adını yazardım size.

Evt çok önemli o yüzden ,sizin doktorunuza takibe aldım ,işin aslı vücudu yormadan çok hormon yüklemesi yapmayıp doğala yakın tedavi uygulamak ,bu çoğu doktorun da işine gelmiyor gibi .. keşke hatırlasanız fikir olurdu bana da ,buradan aratıp bulamıyorum doktor önerisi çok yok ama belki karşıma çıkar

Ay buldum valla bu linkte: 43 yaş tüp bebek deneyimim

Ama onun da Antalya ivf’miş, yine de bir yazın isterseniz belki doktoru farklıdır.

Merhaba, öncelikle umarım her şey yolunda gidiyordur Allah yardımcınız olsun. Ben de bu yola yeni çıkıyorum dr gorusmesi yeni oldu takviyelere başlayacağım, havuz yontemi, sonra Allah'ın izniyle embriyo olursa genetiğe gonderelim diyor doktorum. Siz gonderdiniz mi? Değer mi?

Allah senden razı olsun çocuğunu saglikla büyüt amin. Bana umut oldun, 45 yaşındayım düşük yumurta, bir basarisiz denemem var kimyasal gebelik oldu şimdi Ankara'da Ayşe Saltık Hocamla görüştüm çok pozitif bir elektrik aldım takviyeler ile badliyoruz havuz yontemi yapacak ama oncesinde yumurta gençleştirme için kendi hocası da olan Bülent Tıraş Hocada Kök hücre, PRP ve Mezozom tavsiye etti. Fiyatlar uçuk sadece bu tedavilerin üçü 172 bini buluyor, sonra genetik tarama sonra tüp bebek masrafı... garantisi de yok etkisinin ne olacağını da bilemiyorum!Toplam ne kadar tutar kestiremiyorum. Size ne kadara mal oldu bu havuz yontemi?

Süreciniz hayırla sonuclansin inşallah.
Benim tekrarlayan bir düşüğün, kimyasal gebeliğim yoktu. Sağlıklı bir kızım da var. Doktor sadece yaş faktorunden gondermek istiyordu 38 yaşındayım. Bizde göndermeme kararı aldık.
Burda pgt li olup tutmayan transferleri de okuyunca, göndermedik. Umarım doğru karar vermisizdir.

Çok teşekkürler, Allah sizden de razı olsun. biraz olsun umut olabildiysem ne mutlu. Bana çok umutsuz konuşan doktorlar olmuştu, hiç parlak değildi dosyam ama benim bile oldu o yüzden moralinizi yüksek tutun.

Benim havuz gb olmadı. Elde edilen embriyolar transfer edildi direkt. genetiğe de göndermediğimiz için biraz daha ekonomik olmuş oldu. Prp falan gb ek tedaviler de olmadı. Rakamları net hatırlayamıyorum ama 1,5 yıl geçtiği için bizim ödediğimizin üzerine çok zam gelmiştir. Haklısınız kök hücre, prp falan tartışmalı konular etkisi gerçekten bilinmiyor benim doktorum karşıydı mesela ama kimi doktor da çok inanıyor. Bence önemli olan doktora güvenip teslim olmak.

İnşallah Allah kucağınızı, sağlıklı hayırlı bir evlatla doldursun.

Amiin inşallah Allah'ım her isteyen nasip etsin sağlıkla sihhatle ve hayırla

Allah gönlümüzdekileri hayırlı yapıp versin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…