Yok yarinda ilk idrardan sonra yapicam hep ilk idrardan sonra yaptm sadece bir iki tanesini bir gunde fazladan yaptm suphelendigim icin yoksa hepsini ilk idrardan sonra yapiorm canimİki tane koyu olması lazım değilmi sonra da silikleşirse çatlamış oluyo die biliyorum birde aynı saatler yapın farklı saatler hepsi
Yok yarinda ilk idrardan sonra yapicam hep ilk idrardan sonra yaptm sadece bir iki tanesini bir gunde fazladan yaptm suphelendigim icin yoksa hepsini ilk idrardan sonra yapiorm canim
Ama bugun en son yaptigim iki cizgide ayni renk iste bide kasiklarim cok agridi bugun dedim kesin catladi catlayacak.Canım T çizgisi C den daha koyu olduğunda yumurtlama oluyor, o günü ve ertesi 3 günü değerlendirmen gerekiyor, bu testlere göre henüz yumurtlama olmamış ama lh hormonu yükselmiş yapmaya devam et birkaç güne pik olanı yakalarsın. Birde programlara güvenme her ay farklı günler olabiliyor
Hepsini oyle yaptim zaten. Ilk idrardan sonra sivi almadan yaptmyumurtlama testlerini ilk idrarla yapmayı önermiyorlar, saat 12-16 arasında ve en az 2 saat öncesinden sıvı alımını kesmen gerekiyor.. bence sen yarın benim dediğim gibi bi yap at bakalım
Gulos bebeğim.. Pik yani yumurtlama olmamış ki çatlasın kuzum... Sen fotoları hemen çektin demi ilk 5-8 dk içinde..Arkadaslar bugun kasiklarimda cok agri oluyor internetteki hesaplamadada 14 ekimi gosteriyor sizcede catlamismidir yorumlarmisiniz?
Ama bugun en son yaptigim iki cizgide ayni renk iste bide kasiklarim cok agridi bugun dedim kesin catladi catlayacak.
Hadi ya ben elime alip canli bakinca en sonki baktigim ayni renk ikiside c ve t ayni banami oyle geliorGulos bebeğim.. Pik yani yumurtlama olmamış ki çatlasın kuzum... Sen fotoları hemen çektin demi ilk 5-8 dk içinde..
T çizgisi mutlaka C kdar koyu olmalı.. Hiç birinde olmamış ki kuzucum
O zaman yarin okur belki bmmde ? Bugun c ve t ayni renk elime alip baktgmda cunkucanım en son yaptığın fotoğrafların en altındaki mi? Eğer o ise aynı renk değil ben sana örnek pozitif ovulasyon testi fotoğrafı atıyım bak böyle olması lazım
Eki Görüntüle 2545681
O zaman yarin okur belki bmmde ? Bugun c ve t ayni renk elime alip baktgmda cunku
O yüzden sana sordm ilk 5-8 dkmı cnm die.. Cnin koyuluğuna bak bide t bak.. Arada cok fark var.. Kesinlikle pik değil.. Bide kuzm bu kaset tipi bitince çubuk testlerden almanı tavsie ederm onlar daha hassasHadi ya ben elime alip canli bakinca en sonki baktigim ayni renk ikiside c ve t ayni banami oyle gelior
Hadi yaa ilk kez kullaniorm zatenO yüzden sana sordm ilk 5-8 dkmı cnm die.. Cnin koyuluğuna bak bide t bak.. Arada cok fark var.. Kesinlikle pik değil.. Bide kuzm bu kaset tipi bitince çubuk testlerden almanı tavsie ederm onlar daha hassas
Valla sanki yarın daha koyulaşacak gibi duruyor, sanki daha çatlamamış gibiArkadaslar bugun kasiklarimda cok agri oluyor internetteki hesaplamadada 14 ekimi gosteriyor sizcede catlamismidir yorumlarmisiniz?
Olabilir kuzum.. Olmayadabilir.. Mesela ben bu ay hiç yumurtlamadm.. Pik görmedim malesef.. Mevsim geçişleri olabiliyor..yarn koyulaşır bnce inşallah yaniHadi yaa ilk kez kullaniorm zatenee iyide benim bat 27 ekim. Bu ne zaman catlayacak o zaman gec dollenme olacak o zaman degilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?