Gebeliğe Hazırlık Yumurtam bugün catlamısmıdır ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir kuzum.. Olmayadabilir.. Mesela ben bu ay hiç yumurtlamadm.. Pik görmedim malesef.. Mevsim geçişleri olabiliyor..yarn koyulaşır bnce inşallah yani
Ama yumurtlama olmayacaksa lh yukselirmo peki ?

Hadi yaa ilk kez kullaniorm zaten 😑 ee iyide benim bat 27 ekim. Bu ne zaman catlayacak o zaman gec dollenme olacak o zaman degilmi ?
Instrgramda birgebeningünlüğü takıp et araştır bır canm zaman öldürme Ebru abla hem takıp yapıyor hemde hassas test satıyor melek gibi birisi

Ama yumurtlama olmayacaksa lh yukselirmo peki ?
Çatlayabilmesi için önce pik olması lazm.. Yani yumurtlama olması lazm.. Yumurtlama olduktan 24 saat içinde çatlar normalde.. Bazı kadnlarda 48 saat sürdüğü görülebilir... Hormonlardan dolayı koyu açık değişebilir ama önemli oşan pik olması.. Yarn olacak gibi bencede.. Bu arada testi yapmadan en az 1 saat önce sıvı almıyorsn demi

Yok yarinda ilk idrardan sonra yapicam hep ilk idrardan sonra yaptm sadece bir iki tanesini bir gunde fazladan yaptm suphelendigim icin yoksa hepsini ilk idrardan sonra yapiorm canim
İlk idrarda sonra değil öğlen 12 ile 4 saatler arasında akşam ise 8 ile 10 saatleri arasında yaparsanız daha doğru sonuç alırsınız çünkü bu saatlerde lh hormonu daha fazla oluyor ve test doğru sonuç veriyor

Çatlayabilmesi için önce pik olması lazm.. Yani yumurtlama olması lazm.. Yumurtlama olduktan 24 saat içinde çatlar normalde.. Bazı kadnlarda 48 saat sürdüğü görülebilir... Hormonlardan dolayı koyu açık değişebilir ama önemli oşan pik olması.. Yarn olacak gibi bencede.. Bu arada testi yapmadan en az 1 saat önce sıvı almıyorsn demi
Yok almiorm 2 saat almiorm

Yok almiorm 2 saat almiorm
Tmm kuzum genellikle 12-5 arası yapmaya çalş o saatler öneriliyor ve hergn aynı saatler.. Bide dediğim gibi çubuk testleri al.. İnstagramdaki ebru hanımı bende öneririm bi bak videoları var.. Bende bu kdar bilgiyi onun sayesnde öğrendm

yumurtanın çatladığını en çok gelen beyaz yumurta akı gibi kıvamlı sıvıdan anlarsın.. sonra ki akşamları da değerlendirirsin. Bu ovulasyon testleri bunların olmadığı zaman mı kullanılıyor ben de bu testleri anlayamadım bir türlü :110:

yumurtanın çatladığını en çok gelen beyaz yumurta akı gibi kıvamlı sıvıdan anlarsın.. sonra ki akşamları da değerlendirirsin. Bu ovulasyon testleri bunların olmadığı zaman mı kullanılıyor ben de bu testleri anlayamadım bir türlü :110:
Iste herkes pij olmamis dior ama kagidin ustunde c ve t cizgisi ayni koyulukta olunca veya t cizgisi c den koyu olursa pik olmustur dior. Ve dun aksam en son yaptigim testte ikiside ayni renk koyuluktaydi burda belki kameradan oyle cikmis ve dediginiz gibi dun kasiklarin cok agridi vucut isim yukseldi ve sari akinrim berrak yapiskannakintjya dondu ?

Arkadaslar bunuda az ince yaptim dunkune bakarak siliklesmeye baslamis. Belki kameradan size dun attiklarim silik gibi geldi ama elime alip baktgmda en alttaki ayni koyuluktaydi ve her zaman olan sari akintim beyaz yapiskan akintiya dondu. Kasiklarimda cok agridi hala da agriyor ?

Eklentiler

• 1571300380048-185076992.jpg
    1571300380048-185076992.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 36
Arkadaslar bunuda az ince yaptim dunkune bakarak siliklesmeye baslamis. Belki kameradan size dun attiklarim silik gibi geldi ama elime alip baktgmda en alttaki ayni koyuluktaydi ve her zaman olan sari akintim beyaz yapiskan akintiya dondu. Kasiklarimda cok agridi hala da agriyor ?
cnm şuanda silik dün attığında.. ama kameradan öyleydi diyorsan bizey diyemeyiz.. en iyi sen gördün kuzum :(
eğer dediğin gibiyse dün öyleyse bugünde böyleyse çatlamış demektir... ama bizim gördüğümz silikti kameradan olabilir..
artık uzmanlaştım ya bu ovulasyonlara baka baka

cnm şuanda silik dün attığında.. ama kameradan öyleydi diyorsan bizey diyemeyiz.. en iyi sen gördün kuzum :KK43:
eğer dediğin gibiyse dün öyleyse bugünde böyleyse çatlamış demektir... ama bizim gördüğümz silikti kameradan olabilir..
artık uzmanlaştım ya bu ovulasyonlara baka baka
Peki belirtilrr yaniltirmi ? Her zamanki sari akintim beyaz yapiskan akintiya dondu ve 2 gundur kasiklarim cok agriyor. Bat 27 ekim catlamadiysa bu belirtiler olurmu bide vucut sicakligim artti

Peki belirtilrr yaniltirmi ? Her zamanki sari akintim beyaz yapiskan akintiya dondu ve 2 gundur kasiklarim cok agriyor. Bat 27 ekim catlamadiysa bu belirtiler olurmu bide vucut sicakligim artti
belirti konusunda yorum yapamam kuzum.. herkesin bünyesi farklı.. mesela benm yumurtlama günümde sıcaklığım artmaz.. ama yumurtladığım aşırı belirgin olur gibi gibi

Canım bak bunlarla vaktını boşa harcama bu kaset tipi olanlar bozuk cıkıyor kafa karıştıyor ben cok stres olmustum. Bak sana hassas testımı atayım ben ondan alıyorum artık harıka hemen çıkarıyor . Yumurtlama degıl su anda benım testekı ama yaklaşıyor demek. T çizgisi kopkoyu olacak.

Eklentiler

• B9B450AF-B64D-47C9-A5CE-3B8BCEEBC692.jpeg
    B9B450AF-B64D-47C9-A5CE-3B8BCEEBC692.jpeg
    29,8 KB · Görüntüleme: 27
Ben doktora da gidiyorum yumurta takibi için , yumurta olgunluğa ulaşırken çizgiler yavaş yavaş koyuluyor , çatladığı gün, koyu kırmızı çıkıyor. Aslında silikleşince çatladı diyoruz ya aslında yanılıyoruz, pik görünce çatladı demek. yumurtlama zamanından 3 gün öncesini değerlendirip , çatladıktan snra yine 3/4 gün değerlendirmek gerekiyor.

Back