Yumurtalıklarından biri alınan arkadaşlar bebeklerinin cinsiyetlerini yazabilirlermi?

duyquss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
84
1
36
İzmir
Sağ yumurtalığı alınan çoğu kadının Erkek çocugu oluyormuş ?? ki şuanda bende olduğu gibi.. Sizlerde yazarsanız bilgilenmek isterim.

işin aslı çevremde bir kaç örnek var bu örnekleri arttırma taraftarıyım benimde sağ yumurtalığım yok ve doktor oğlan dedi cinsiyetimize.

arkadaslar mrb bnmde sol yumurtalıgım alındı ve evli değilim size bazı sorularım olucak cewaplarsanız cok sewinirim simdi sag yumurtalıgımdada bir kistim var uzun zmndır aynı boyutta duruyo sizce ewlenmek için acele etmelimiyim o kist ve tek yumurtalık ilerde cocuk sahibi olmamda sıkıntı yaratırmı o kistinde büyümesinden ve kötü huylu cıkmasından cok korkuyorum ve ne yapmalıyım bilmiyorum beraber oldugum biride var sizler dogal yollardanmı hamile kaldınız yoksa tüp bebekmi tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum(

Canım benim bir akrabamında sağ yumurtalığı alındı dış gebelikten dolayı
Herkes tek cinsiyetli olur bebeklerin ya kız ya erkek dediler.
İlk çocugu erkek oldu 2.si kız
Yumurtayla alakası yok bunun Erkekle alaklaı cinsiyet kızlar kadınlarada tek erkeklerde çift kromozon varya
Hani cinsiyeti erkeğin spermi belirliyor..
Allah kucağına almayı nasip etsin bebeğini canım (Amin)

cinsiyeti sperm belirliyor fakat bi kitapta okumuştum spermler şöyle kodlanmış x olanlar sağa y olanlarda sola gidermiş ne kadar doğru bilmiyorum ama en azından bi bilgi paylaşayım dedim.

tek yumurtalıklada bebeğin olur canını sıkma,

arkadaşımında sağ yumurtalığını aldılar ...şimdi 20 günlük çok tatlı bir kızı var

tek yumurtalıklada cocugum olur ama bnm sorunum o tek yumurtalıgımdada su anda kist war ilk yumurtalıgımda kist yuzunden alınmıstı kötü huyluydu şimdi korkumn o yumurtalığımıda kaybedermıyım yada o tek yumurtalıktaki kisty bir engel teskil edermi sizler hep normal yollardanmı hamile kaldınız yoksa tüp bebek mi

normal yolla, canım soğan kürünü yap derim kistlerini eritti arkadaşımın denemelisin mutlaka sonuç olumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…