Olabilir canım bu da bi ihtimal tabikiBende pco felan demedi hormonlarım da normal test yaptırmıştım sadece yumurta tembelliğin var demişti ama emin olamadım acaba geç yumurtlamış olabilirmiyim
Oturdum ağladım şimdi okadar bk gibiyim ki belirsizlik yordu vücudum yordu belimin ağrısından kasıklarıma vuran ağrıdan halsizlikten saat 9 da gelen uykudan nefret ettim ve bunların belirsiz içinde yaşamak umuda bağlayamamak yordu çocuk olduğunu bilsem derim onun için değer şuan gerçekten saat 9 da uykum geldi ve eşim daha işten gelmedi ben kaç gündür onu göremeden uyuyakalıyorum perişan oldum ya halim yok yemek yapamıyorum kimseyle konuşamıyorumOlabilir canım bu da bi ihtimal tabiki
Canım böyle yaparak daha da çok yoruyorsun kendini kalk güzelce toparlan kafamı dağıt böyle olmaz kndine yapıyorsunOturdum ağladım şimdi okadar bk gibiyim ki belirsizlik yordu vücudum yordu belimin ağrısından kasıklarıma vuran ağrıdan halsizlikten saat 9 da gelen uykudan nefret ettim ve bunların belirsiz içinde yaşamak umuda bağlayamamak yordu çocuk olduğunu bilsem derim onun için değer şuan gerçekten saat 9 da uykum geldi ve eşim daha işten gelmedi ben kaç gündür onu göremeden uyuyakalıyorum perişan oldum ya halim yok yemek yapamıyorum kimseyle konuşamıyorum
İnanın deniyorum ama halim yok kalktın ağladıktan sonra yüzüme bakım yaptım yeni pijamalarımı giydim saçımı taradım bakım kremleri sürdüm sonra geldim bi sigara içtim dedim yani düzelcez elbet ama 2 senedir çocuğumuz olmuyor benim şu hayattaki tek hedefim eşiminde öyle güzel bir aile kurabilmekti ikimizinde anne babası ayrı kopuk ailede büyüdük dedim çocuğumuza güzel bir hayat sunarız suan bi oğlumuz var kedimiz onu evlat gibi seviyoruz ama birde bebek istiyoruz odasını bile hazırlayacaktık önceki gebelik kimsayala dönüşmeseydi hevesimiz kursağımızda kaldı sonra hep böyle bi aksilikler yani genciz güzeliz durumumuz yerinde ama Allah bu sefer başka birşeyle sınıyorCanım böyle yaparak daha da çok yoruyorsun kendini kalk güzelce toparlan kafamı dağıt böyle olmaz kndine yapıyorsuneşin gelince güzel zaman geçirin sıkıntılar elbet bitecek öyle bir gün gelecek ki bu mesajları gülümseyerek okuyacaksın Allah büyüktür her nasip vaktini bekler sende sabret muradına er
İsyan etme canım isyan ettikçe Rabbim daha çok sınarİnanın deniyorum ama halim yok kalktın ağladıktan sonra yüzüme bakım yaptım yeni pijamalarımı giydim saçımı taradım bakım kremleri sürdüm sonra geldim bi sigara içtim dedim yani düzelcez elbet ama 2 senedir çocuğumuz olmuyor benim şu hayattaki tek hedefim eşiminde öyle güzel bir aile kurabilmekti ikimizinde anne babası ayrı kopuk ailede büyüdük dedim çocuğumuza güzel bir hayat sunarız suan bi oğlumuz var kedimiz onu evlat gibi seviyoruz ama birde bebek istiyoruz odasını bile hazırlayacaktık önceki gebelik kimsayala dönüşmeseydi hevesimiz kursağımızda kaldı sonra hep böyle bi aksilikler yani genciz güzeliz durumumuz yerinde ama Allah bu sefer başka birşeyle sınıyor
Sınıyor zaten ben pes ettimİsyan etme canım isyan ettikçe Rabbim daha çok sınar
Sakın böyle deme bugün ramazan seni sınamıyor vereceği gün ve saat var bugün dua et umarım en güzeli seni bulurSınıyor zaten ben pes ettim
Bendede var yumurta tembelliği klomenle gelişti beklemedeyim bende hormonlar temiz görüntüde iyi ama gelişmiyor her ay yani küçük kalıyor adette düzenliSınıyor zaten ben pes ettim
Ettim 2 rekatlık namaz vardı onu da kıldım pazartesi sonuç ögrenicem hayırlısı bakalım nasip artık rabbim herkesin gönlüne göre versin isteyenin kucağını boş bırakmasınSakın böyle deme bugün ramazan seni sınamıyor vereceği gün ve saat var bugün dua et umarım en güzeli seni bulur
Aynı durumdayız demekki sonuç ne olucak yani nasıl bir tedavi uyguluyor doktorBendede var yumurta tembelliği klomenle gelişti beklemedeyim bende hormonlar temiz görüntüde iyi ama gelişmiyor her ay yani küçük kalıyor adette düzenli
Umarım hayatına minik birisi katılır dualarım seninle allahım tatırsın bize o duygularıEttim 2 rekatlık namaz vardı onu da kıldım pazartesi sonuç ögrenicem hayırlısı bakalım nasip artık rabbim herkesin gönlüne göre versin isteyenin kucağını boş bırakmasın
Amin inşallah ♥Umarım hayatına minik birisi katılır dualarım seninle allahım tatırsın bize o duyguları
Şuan bana sadece klomen verdi. Gelişti 22mm ama çatlatma iğnesi bulamadım oluruna bıraktım ramazan girdi araya adeti bekleyecek gitmeyecek ramazan sonrası birde başka bir doktora gözükecek tabi benim eşim de bakınmadı daha 1 yıllık evliyim bendeAynı durumdayız demekki sonuç ne olucak yani nasıl bir tedavi uyguluyor doktor
Umarım düzenli adet olduğum için çatlamıştır kendiliğinden diyorum bilgim yok amaŞuan bana sadece klomen verdi. Gelişti 22mm ama çatlatma iğnesi bulamadım oluruna bıraktım ramazan girdi araya adeti bekleyecek gitmeyecek ramazan sonrası birde başka bir doktora gözükecek tabi benim eşim de bakınmadı daha 1 yıllık evliyim bende
Umarım düzenli adet olduğum için çatlamıştır kendiliğinden diyorum bilgim yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?