genetik olarak senin çocuğun değil evet ama sen ona hamile kalacaksın sen doğuracaksın sonuçta senin çocuğun olacak bence yine de.. ayrıca öteki kadın hiç mi merak etmez diyorlar ben buna duygusal yaklaşmıyorum sonuçta sadece yumurtasını verecek bir hücre o sadece.. hee dinen yasak evet ve ben de büyük konuşmayayım ama yapmam sanırım ama yapana da neden yapıon evlatlık al demem yanii
arkadaslar nedne bu kadar umutsuz olumsuz yazmissiniz anlamadim karamel arkadasimin dedigi gbi ben sadce bilgisi olan paylassin dedim helal haram bend ebiliyorum ama yüce rabbim demek nasip etmiycek ki banada bunu kismet ediyor napim kislar söyleyin basiniza gelemdne bilmezsiniz allah kmsenin basina vermesin.
burda yazanlar belki annedir belki anne adayidr ama sizler nasil o duyguyu yasaydysaniz bende yasamak istiyorum bend eevalt hasreti cekiyorum bi yurttan cocuk alcam onu ne kadar sevsemde baksamda diyecemki bu baskasinin cocugu aha bi gün o cucugun ailesi gelip istedi ne olcak ben ozmn tam ona alismisken yavrum dedigim zaman belkide gtcek elimden.
youzden sizlerin basina gelemdigi icin cok olumsuz düsünyorsunuz.
o yumurtayi ben emanet almiycam cnaim arkadslarim benim olcak o yumurta sncta esimin spremyle cocuk olcak bi baskasinin degl bi baska erkegin spermyle hamile kalanlar var buda dinen yasak biriyle evlisin kalkip baska bi erkegn sprmyle hamile oluyorsun o abba nasil sevebiliyordr o cocugu demek insanin basina gelince herseye razi oluyor.
allah kmseye gerek ettrmesin ama nasil ciger .böbrek,göz,kalp nakli oluyorsa buda böyle bisey kalbi amamen gtmis birine kalp nakil edilerek nasil dünyaya geri getriliyor bunlari düsündünzmü.buda yasak allah o cani vermis aliyorsa o derdi veriyor ama caresini arayip tekrar hayata döndürüolr..
bu islem evet sadce belli yerlerde yapiliyor ama zaten her yerde yapilsa herkes belki organini verirr yada böyle olmasi daha mantikli.
bi arkads yazmis yasaklandi diye hayr ben dr umla knstum öyle bisey cikmis ama yasaklanmamis oda baska kacak isler yapan dr tarafndna yasaklanmis o dotora bu islem..
umarim beni anladiniz kislar.
lütfen olmusuz yazmayin artik..
nesrin arkadaşım ne güzel yazmış, kaya arkadaşımız " eşinin çocuğunu" doğuracak.
Budur, yurttan alınan çocuk 2 sinin de çocuğu olmazken, bu en azından eşinin çocuğu olacak. ıkinize ait birşey olmuyorsa, birinize ait birşey olsun
Tekrar söylüyorum, sen keşke dediğinde sana akıl veren arkadaşlarımızın hiç biri yanında olmayacak ve kendi gerçeğinle başbaşa kalacaksın.
O yüzden sanal dünyada fikir alışverişi yaparsın ama asla tanımadığın bilmediğin sanal kişilerin dünya görüşüyle de hayatına yön vermezsin.
Hayat senin hayatın içinden geldiği gibi yaşa
kaya, benim yakin bir akrabam Kibris'ta yumurtalik nakli ile degil ama yumurta nakli ile hamile kaldi.
Erken menopoza girmis ve hamilelik icin sadece bu yolu tavsiye etmisler. Bunun disinda bebek sahibi olamazmis yani.
Sonuc: ikiz bebek dediler ama kisa bir sürede düsük yapti. Vücut bebegi kabul etmemis zehirleme yapmis, anne de hayati tehlike atlatti.
Kaya, yakinimdan dolayi da seni cok iyi anlayabiliyorum. Kadincagiza dediler '' senin cocougun olmayaca, biyolojik annesi degilsin; sana benzemeyecek, kim bilir kimin cocugudur, annesi kimin nesidir vs. vs.''
Sanki kendi yumurtasiyla bebek sahibi olanlar sorun yasamiyorlar mi? O bebegi kendi kaninla, saninla besleyip, canin´dan can katip doguracaksin...kaya, benim yakin bir akrabam Kibris'ta yumurtalik nakli ile degil ama yumurta nakli ile hamile kaldi.
Erken menopoza girmis ve hamilelik icin sadece bu yolu tavsiye etmisler. Bunun disinda bebek sahibi olamazmis yani.
Sonuc: ikiz bebek dediler ama kisa bir sürede düsük yapti. Vücut bebegi kabul etmemis zehirleme yapmis, anne de hayati tehlike atlatti.
Kaya, yakinimdan dolayi da seni cok iyi anlayabiliyorum. Kadincagiza dediler '' senin cocougun olmayaca, biyolojik annesi degilsin; sana benzemeyecek, kim bilir kimin cocugudur, annesi kimin nesidir vs. vs.''
Sanki kendi yumurtasiyla bebek sahibi olanlar sorun yasamiyorlar mi? O bebegi kendi kaninla, saninla besleyip, canin´dan can katip doguracaksin...
bitanem ya ne güzel bana morel verdin bak benim burdaki amacim yapan yaptiran veya yakin akrabalardan tanidiklardan yaptiran varsa bana bilgi versin istedim sen ne güzel bana en büyük morlei verdin.
doktorlar benim üstmde arastrma yaptilar cnaim vücüdüm kabul edip etmiycegi insallah allah nasip etmisse olur.
canim ben kibrisi aradim konustum 2-3 ay sonra gidicem kismet olursa allahtan bisey cikmazsa.
evet ben herseyi kabul ediyorum o yumurtayi ben emanet almiyorum aliyorsam artik o yumurtayla 3-5 cocuk ne kadar rabbim nasip ederse olcak sonucta benim esimden olcak ve o yumurta benim olcka gerek öyle gerek para karsliigi.
ben okudum bi kac yerde akrabasinin yumurtaligini alan bile var.
bak ben buna üzülürüm.cünkü aldigim teyzem,halam vs kim olursa o kisinin yumurtasini alcam ve ben hamile kalcam cocugum dogcak akrabdan aldigim kisiyi sürekli görcem ve oda bi tuhaf olcak benim yumurtamla oldu diyecek bende diyecem ve düsüncem ama kibrisda veya baska bölgede aldigim kisiyi ne ben görcem nede o beni görcek hersey gizli tutuluyor ve veren kisi sncta kedi istegyle yumurtasini bagisliyor oyuzden olumsuz düsünmemek lazim..
yorum icin saol cnaim..
insallah iyi olur dualrinizi eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?