evet canim bana yumurtalik nakli yapilcak benim yumurtaligim yok bu yüzden hamile kalmam imkansiz..senağlamaCanim tam anlamadim ben. Yumurta naklimi yumurtalik naklimi? Eierstocktanmi bahsediyosun yani yeni eierstockmu nakil edilecek?
evet var canım bende denedim senin için tavsiye edeceğim en iyi doktor art kadın sağlığı merkezi doktorlarında bülent urman teli ..... çok iyi doktor bu konularda çok başarılı
evet cnaim bi baska kadinin yumurtasi nakil edilcek bana bende onu diyorum ama yumurtalik yazdigimdan sasrdin sanirim deglmi.bi baska kadinin yumurtasini bana vercekler ..
bulut canim ya biliyom bi baskasinin cocugu ama binlerce kadin bi baska erkegin spermyle hamile kalip cocuk sahibi oluyorlar ama sncta bana yumurtasini veren kadini ne ben nede o beni gömüycek..sncta o yumurta artik benim olcak esimnden olan bi parca olcak bi baska erkekten degl canim ya..
yapmayın etmeyin ne olur..ben sonuna kadar karşıyım böyle şeye..hem yumurtasını verene hem de alana..yumurtasını veren kadın hiç mi merak etmez yavrusunu,ne yer ne içer ne yapar...ya sizlere ne demeli...o benim yumurtam olacak diyorsunuz ,asla sizin yumurtanız ve çocuğunuz olmaz..aynı şey sperm naklindede geçerli..o kadar iyi bişi olsa idi belli birkaç ülkede yapılmzdı değil mi? bu şekilde mezheplerin karıştığını hiç mi düşünmüyorsunuz?yada öz kardeşlerin birbirinden habersiz olmasına ne demeli? ben büyük konuşmak istemem..benimde başıma gelebilir..belkide geldi ( 2 aydır adet olamıyorum nedenini bilmiyorum ,hormon testi yaptırmadım,belki yaptırsam bende de sorun çıkacak )...ama lütfen böyle bişi yapmayın...çok istiyorsanız evlat edinin...sevginizi o çocuğa verin...
canim neden öyle olumsuz konusuyorsun ben de tüp bebek yaptiranlara okdar kizardimki nasil baskasinin sprmyle cocuklari oluyor bunu bi kadin bi erkek nasil kabulleniyor derdim.ama bak rabbim basa verince demek böyle seylerde yaptrmak zorunda kaliyorsun.
hem evlat edinirsem ben annelik duygusu yasiyamam 9 ay cocugumu karnimda tasimak istiyorum bende senağlamasenağlamasenağlamanasil bi duygu bende tatmak istiyorum ..bende biliyorum evlat edinmeyi bakima muhtac okdr cok cocuk varki ama ben baska bi kadinin yumurtasyla da olsa annelik duygusunu yasamak istiyorum ben bilcemki onu ben karnimda tasidim ben dogurdum ben büyttüm cocuk sevgisi bende asiri var hep hayalimdi ana okul ögretmeni olmak olmadi ama kismet.
oyuzden mezheplerimize uymasada böyle biseyi rabbim bizde siniyopr ..insallah rabbim kmseye öyle seyleri gerek koymaz ama olursa da böyle caresi olan seylere adim atmak zorunda kaliyoruz..senağlamasenağlamasenağlamaistersen yinede büyük konusma canim yapmam etmem diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?