yumurtalik kisti

Arkadaslar Acibadem hastanesi hakkinda ne dersiniz?

• Acibadem hastanesinde tedavi olan var mi?

OY: 1 100,0%
  • Acibademde tup bebek tedavisin goren var mi?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
selam canım öncelikle çok geçmiş olsun
inan dualarım seninle
ben dekist yüzünden ameliyat olanlardanım
allah herşeyin hayırlısını versin
güzel haberlerini en kısa zamanda duyarız inşallaha.s.

Merhaba canim.Bugun amelyat dedigi icin baska doktora danismaya gittim.2 doktor tomografiye bakarak amelyatlik sorunun olmadigini ve masaj alirsam gececegini tup bebege girebilecegimi soyledi.Sevindim Sukur. Allah hepimize yardimci olsun.
Senin amelyattan sonra dikis yerleri rahatsiz etti mi. Bende 5 seneye kadar rahatsiz ediyordu.Agri yok ama batiyor gibiydi.Fazla oturunca sik olurdu. Nasil bir kisti? Dualarim sizinle birlikte

Slm arkadaslar. Adetim onceleri 7 gun geliyordu gecen seneden beri 5-6 gune indi.Bu sene ilk gunu agrili olur normal gelir.2-3-4 gunu hemen-hemen yok gibi cok az.Korkmaya basladim. Cocugumun olmasin isterim. bu da nedir? Bildiginiz var mi?

[Slm arkadaslar. Bugun moralim iyi herseyi allahin yardimiyla basarabilecegime inaniyorum.Arkadaslar sutun jenekolojide soguk alginligina cok etkisi oldugunu ogrendim. adetten sonra en az 5 gun kullanmak gerekirmis. jenekologtan soracagim bakalim.

Arkadaslar sasirdim bunu deneyenler sitede varmis.2ay once yapacaktim yapmamistim once soracagim demistim

selam benim yaşım 17 geçen adet ağrım için doktora kontrolo gittik ve sol yumurtalığımda kist olduğunu söyledi. önceden çok ağrılı bi şekilde 7 günüde çok gelen artık 3-4 gün gelmeye başladı bunun nedeni kist olabilir mi ? bide kist için soğan suyunu duymuştum deneyen var mı denemeye korkuyorum bi zararı olur mu ki

Benimde yumurtalik kistim.var ama doktor kucuk demisti bu hamile kalmama enqel olurmu acaba kutfen yardim edinn

Back