arkadaşlar bir soru sorup da cevap alamayınca hemen yersiz sitemlere başlamayın. Benim de bu konuyla ilgili bir bilgim yok. Ama sinirleniyorum böyle sitemlere. burada herkes bilgisi dahilinde bişeyler yazıyor yardıma çalışıyor, demekki soruna verecek cevapları yok. Bizleri böyle bencilikle suçlayıp maaşallah falan yazmışsın. Hiç hoş değil.
Canim kimseyi suclamak niyetinde degilim oyle hic aklimdan gecmedi bile.Masallah kimse boyle sorunu yasamamis. hic yasamasin demek istemistim. sen de canim o kadar takilma.neden diye sorsaydin cevabini verirdim. sizleri tanimiyorum bencil olsaniz veya olmasaniz bundan ne faydasini gorebilirim ki..Basimda dert oldugu icin yardim almak istemistim sadece cevap olmayinca dusunerek yazdim ama aklimdan hic birisin sinirlendireyim diye dusummedim. Canim her kelimeyi yazarken dikkat ediyorum cunku turk degilim ve turkceyi Turkiyede ogrendim kendi ulkeme dondugune cok oldu bu yuzden yazarken mutlaka kelime ararim dusunurum baska yazamam. Kusur bakma . Tesekkur ederim uyarina