yumurtalik kisti

Arkadaslar Acibadem hastanesi hakkinda ne dersiniz?

• Acibadem hastanesinde tedavi olan var mi?

OY: 1 100,0%
  • Acibademde tup bebek tedavisin goren var mi?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
BuRCuCuKkK merabalar! korkmaya gerek yok bastan iyi doktor bulmalisin. Amelyat gerek yok demisse guzel bir sey demek ilaclar yardim edebilir. Hersey guzel olacagina inan. Gecmis olsun

Arkadaslar yardima ihtiyacim var . Doktor secerken neye dikkat ediyorsun? 1-ci dokturum senelerce tedavi eden birisi.Onun yardimiyla kistlerimi amelyatsiz atlatmisimdir ve antibiotikleri vermemeye calisiyor.Kendisi iyi genc dinamik.Ama onceden randevu al alma en az 3-4 saat bekliyorum.1 ay oncesine yazilmalisin. 3-4 saat beklemek icin isten izin almalisin v.s. 2-ci doktor tup bebek konusunda ilklerden birisi unlu bu dalin uzmanlariyla calismis birisi.Simdi benim gibi 10 senedir tedavi goren birisi icin doktorun iyi bilmesi sonra karsilikli anlayis onemli.Cunku yipranmis durunda oluyoruz. Ne dersiniz?

Arkadaslar lutfen bir bakin. Acibadem hastanesi hakkinda bilgi lazim.Ozellikle Tup bebek icin.

Merhabalar. Insallah hersey iyigiderse tup bebege baslariz. Korkuyorum.Umut ediyorum ve endiseliyim.

Acibadem hastanesi hakkinda neler diyeceksiniz? Nasil bir hastane? tup bebek icin basvurula bilir mi?

benim dr istanbuldayken acıbademde prof..çok iyi bir hekim ve tup bebek konusunda da epey bilgi sahibi..çok guveniyorum kendisine.muanehanesi nisantasında..ismi cihat ünlü.istersen bir araştır..

emeliko. siz de tedavi oluyormusunuz? bugun tup bebek icin tekrar hormonlara ve antigen ve v.b. tahlliler yaptirdim.Yarin hazir olur.1 gun icerisinde bunlarin hersin vermis oldum.Ama Hormonlar adet gunune bagli veriliyordu. Benden hepsin i1 gunde aldilar.yarin doktoruma gidecegim. Sasirdim. Insallah hersey yolunda gider. Allah bize de cocugu kucagimiza almayi nasip eder.

Arkadaslar Lh 12.1/ FSG 11 Prolaktin 460.8/ ve Sitomegalovirus ve Herpes2`genitaliyum cikti. Sasirdik.Herpes icin normal baktik ama Sitomegalovirus korkuttu. Bilenler yardim lazim.I-net bilgileri degil kendileri yasamis olanlar var mi?

Nerdesiniz? arkadaslar neler yapiyorsunuz...........................................................

Ne guzel boyle sorunla kimse karsilasmamis. Masallah hormonlarla ilgili sorulardan sikilmissiniz?????????

demek herkez sikilmis..... olur mu ya? yersiz soru mu yoksa? anlayamadim.

Canım allah yardımcın olsun
Yardımcı olmayı çok isterdim ama bu konu hakkında hiçbir bilgim yok

arkadaşlar bir soru sorup da cevap alamayınca hemen yersiz sitemlere başlamayın. Benim de bu konuyla ilgili bir bilgim yok. Ama sinirleniyorum böyle sitemlere. burada herkes bilgisi dahilinde bişeyler yazıyor yardıma çalışıyor, demekki soruna verecek cevapları yok. Bizleri böyle bencilikle suçlayıp maaşallah falan yazmışsın. Hiç hoş değil.

Back