arkadaşlar bir soru sorup da cevap alamayınca hemen yersiz sitemlere başlamayın. Benim de bu konuyla ilgili bir bilgim yok. Ama sinirleniyorum böyle sitemlere. burada herkes bilgisi dahilinde bişeyler yazıyor yardıma çalışıyor, demekki soruna verecek cevapları yok. Bizleri böyle bencilikle suçlayıp maaşallah falan yazmışsın. Hiç hoş değil.
Canım allah yardımcın olsun
Yardımcı olmayı çok isterdim ama bu konu hakkında hiçbir bilgim yok
Slm arkadaslar. Nasilsiniz? bugun hastaneye gittim. son tahliller de biraz degisiklikler var ama tup bebek icin sorun olmaz dediler.Sukurler olsun sonunda bu kelimeyi duyduk allahim nasip ederse mayis baslayacagiz. dua edin. kendinize iyi bakin
slm arkadaslar. nerdesiniz? buguntomografi cektirdim. 2 ay sonra tup bebege baslayacagiz. Hersey yolunda gitse diye dua ediyorum. Cocuk bebkleyenlere allahim nasip etsin. Bir cocuk. Sanki hayal gibi.cocuk sahibi olmak ne kadar buyuk mutluluk....
Hamile kalmak acaba nasilbirsey? Ya Allahim kusagimiza bebisimizi almayi nasip et!
Arkadaslar sizlerden yardim istiyorum.Benim suan basimdaki dert -yumurtalik kisti.Bu kist ovulasyona (dollenmeye) engel olmakta. Senelerce tedavi gordugume ragmen cocuk sahibi olamiyorum.. Zaman geciyor.Yas illerlemekte... Bir-kac ameliyat gesirdim. Son zamanlari sabirimin tukenmeye basladigini hissetmekteyim ve artik anne olma mutlulugu gorebilecegim diyen umit uzaklasiyor. Benim durumumu yasamis ve cocuk sahibi olan arkadaslar yardima ihtiyacim var.(Turkce harfler olmadigindan eng.hariflerle yazdim.)
Slm arkadaslar nerdesiniz? Irinli kirmizi sivilceler ve akne icin bitki kullanilir mi? Bilenler var mi?
evet sanki hayal gibi bir bebege sahip olmak,allahimm bu kutsal gecenin yuzu suyu hurmetine biz;bebek icin yanip tutusan su kullarinin sesini duy,bize en hayirlisini,uzun omurlu ve sagliklisini bagisla yarabbim,her yurek yangini ayridir ama bizim baktigimiz her bebekde yuregimizde yanginlar cikiyor,bu yangina,kucagimiza verecegin minik meleklerinle su serp yarabbim,dualarimizi kabul et,hasretimizi dindir yarabbim...senağlama senağlama senağlama
SEVGİLİ KUKA Benim kuzenim,kistleriyle hamile kalabilme özelliğine sahip..Yani evet gebe kalanlar var..Bende kist yok ama yina de gebe kalamıyorum..Üstelik 15cm miyomu olan bir arkadaşım yakında doğum yapıcak..Pozitif ol herşeyin hayırlısı..Hayatta inanılması güç mucizeler oluyot:teselli:
Slm arkadaslar. tup bebek derken sikismis sinirleri acmak icin amelyat olmaliyim. hemen 1 ay sonra tup bebek demisti. Bugun fitiga da yapilacagini ogrendim Bundan sonra en az 3 ay beklemeliyim. Ne oluyor? Ne yapacagim.Nerdesiniz? Korkuyorum. Kis yuzunden amelyat oldum malesef dikis yerleri 5 seneye kadar biraz rahatsiz etmisti. Yasim ilerliyor.Bu sene evliligimizin 10 yili.Tahliller dusundugumuz gibi degil. dua edin ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?