yumurtalik kisti

Arkadaslar Acibadem hastanesi hakkinda ne dersiniz?

• Acibadem hastanesinde tedavi olan var mi?

OY: 1 100,0%
  • Acibademde tup bebek tedavisin goren var mi?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

kuka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
1.059
9
158
51
Diğer
Arkadaslar sizlerden yardim istiyorum.Benim suan basimdaki dert -yumurtalik kisti.Bu kist ovulasyona (dollenmeye) engel olmakta. Senelerce tedavi gordugume ragmen cocuk sahibi olamiyorum.. Zaman geciyor.Yas illerlemekte... Bir-kac ameliyat gesirdim. Son zamanlari sabirimin tukenmeye basladigini hissetmekteyim ve artik anne olma mutlulugu gorebilecegim diyen umit uzaklasiyor. Benim durumumu yasamis ve cocuk sahibi olan arkadaslar yardima ihtiyacim var.(Turkce harfler olmadigindan eng.hariflerle yazdim.)

yumurtalık kistleri bi çok bayanda var.bendede var.nedeni ise pko.bu konuyla ilgili bi sürü topic açıldı arkadaşım.kontrol edeblirsin.geçmiş olsun

Kistin olusma nedenleri cok degisebilmekte.tesekkur ederim arkadasim

Uzun sene beraber yasayan esinizle cocuk olmadi ve kendiniz gitmesi icin izin verebilirmisiniz?gitmek isterse ne yaparsiniz?

Arkadaslar bu forumdakilerin hepsinin jenekoloji problemi var.Yardim edelim Tsk.

Arkadaşım öncelikle umudunu kaybetme. Yaşın için geç kaldığını düşünme. Belkide çok fazla kafaya taktığın için vücudun bu duruma hazır hale gelemiyor.
Tanrının bir bildiği vardır mutlaka.
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Herkesin başında türlü türlü dertler var ne yazık ki!:çok üzgünüm:

gitmek isterse engel olamassın zaten ama eğer böyle bişey aklında yoksaki zaten olmamalı senin elinde olan bi durum değilki...bende 5 yıl önce aynı duyguları yaşamıştım seninle bebeğim olmuyordu kistler yüzünden ve eşim çoçuklara çok seviyordu,hiç olmassa eğer ne yaparım diye düşündüm....kendimi kadın gibi bile hissedemiyordum çocuk doğuramıyorum ya ne alakası varsa......bir gün kendisine eğer hiç çocuğumuz olmassa başka bi evlilik yaparmısın diye sordum yüzüme tuhaf tuhaf baktı ve güldü ben seninle çocuk için evlenmedim bidaha böyle bi şey duymak istemiyorum dedi...bende o günden sonra daha bi azimle devam ettim tedaviye canım eşimin desteğiyle ve çok ama çok dua ettik vee şu anda 4 yaşında dünya güzeli bi kızımız var....sende yılma çok dua et rabbim ol derse hiç bişey buna engel olamaz....tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah.......

Allahim guzel yasam nasip etsin! Tesekkur ederim.Zaman gectikce cok korkuyorum.Insallah anne olma mutlulugunu nasip eder...

benim de yumurtalıklarımda boyları 1-7 mm arasında değişen 15-20'şer tane kist varmış. doktor eritmeye ya da ameliyatla almaya gerek yok, zararsızlar dedi. ama çok korkuyorum senağlama

Kiz kardesimin kizi olacak tabii seviniyorum.Allahim minicik yavrumu elime alacak gun olsa... Allahim bize de nasip eder.

Arkadaslar benim cene kisimim tamamiyla sivilcelerle doludur.Bazen biraz gecer genelde bakilmayacak durumda olur. Elimden gelen butun tedavileri gecirdim.Karajiger dediler 2-3 sene tedavi oldum.Kistler yuzunden sizlerde de bu tip sorunlar var mi?

kuka kendini bırakma umudunu yitirme sürekli doktora git tedavini ol Allahu taalanın bir bildiği vardır elbet sıkma canını

Bugun tekrar kistler rahatsiz etti.Sol tarafim ve daha dogrusu rahim disari cikacak gibi cok kotu agriyordu .Doktorumu degistirsem mi yoksa ona gitsem mi sikildim doktorlardan...Gitmesen olmuyor.Gide-gide yardim olmuyoo...

canım sıksık dr değiştirmek ii değil yani drundan memnun değilsen değiştir tabi ama doktorun bişeyler yapmaya çalışıyorsa değiştirme ve sana bişey diyimmi kesinlikle çok takmayacaksın takınca olmuyo rahatla olacak elbet ama zamanı var unutma kendini fazla üzmede

Arkadaslar senelerce bir doktora gidiyordum. Ama son zamanlari ona hic ulasamiyorum. Doktor degistirsem mi diyorum. Yas ilerliyor.Baska doktor mu arasam.Senelerce kistimin nasil bir kist oldugunu bilmeden geldim bu normal mi surekli doktor kontrolundayim.Bu benim dikkatsizligim yuzunden de oldu.Ona guvendim.Yap dedigini yaptim.Suana kadar dogru-duzgun anlatmamis. cunku hastalari cok. muayneden cikmedan 2-cisin alir.ne yapsam akil verin.Yurdisinda yasiyorum.Istanbula mi gitsek diyorum.Uzun zaman kalmamiz gerekebilir. bu demek isi brakmaliyiz. Istan surekli izin almak mumkun olmuyor.Yardima ihtiyacim var....

Sultancigim Tesekkurler.Bu hafta zaman bulunca kisler hakinda cok bilgi almaya calistim.Alinca cok oldum.Inceleyerek kelime-kelimesini anlamaya calistim. Insan kendi duygularina ( icki ses.kusura bakma bazen turkcede cumle kurmakta cok zorlanirim.insallah anlata bildim...) guvenerek kendisi tedavi icin neler yapilmasini hiseder mi?Sanki oyle yapinca olacak gibi. Ne dersin?

ARKADASLAR KAFAM KARISTI.dOKTORUMU DEGISTirsem diyorum kakarsizim. suan tum doktorlar ismini siraya koydum arastiriyorum.Ne kadar zor.Sorun cikinca ulasabilecegim birisi olmasini istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…