- 30 Eylül 2019
- 48
- 44
- 40
- Konu Sahibi mathildatuci
- #1.941
Bülent Bey in hastası değilim tanımıyorum kendisini yorum yapsam doğru olmaz, Sadece Brüksel Tüp Bebek Yücel Bey için söyleyebileceğim şu, paranızı almış olmak için kesinlikle işlem yapmıyor. Eğer size faydalı olacağını düşünüyor ise yapıyor. Benim bu yaz denediğim tüp bebek de yumurtalarım büyümedi şansım az diye tedaviyi yarıda kesti, paragöz biri olsa gayet de devam edip benden çok daha para alabilirdi ama yapmadı. Gerçekten dürüst bir insan. Yanlış anlamayın kimseyi etkilemek için yazmıyorum. Sadece paylaşmak istedim. Tekrar söylüyorum moralinizi yüksek tutun lütfen.. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. SevgilerSağolasın canım cevabın beni mutlu etti ben aslen Kayseriliyim ama antalya'da ikamet ediyorum kayseri acıbadem de Gökalp öner 46 yaşında bir yıldır adet olmayan bayana prp yapmış yumurta oluşmuş tüp bebek tedavisine başlamış fakat tüp bebek tutmusmu bilmiyorum araştırdı bir bigi edinemedim ama banada umut oldu bende kararsız kaldım kendi memleketimde olsa daha kolay çünkü kalacak yer felan sorun olmaz ama başarı oranını bilmediğim için eşimin ailesi B.tirasa gitmemi istiyor bu konuyla ilgili bilgisi olanlar yazarsa çok memnun olurum Allah şimdiden yazan yazmayan herkesten razı olsun Allah hepinizin gönlünün muradını versin inşallah.