Merhaba arkadaşlar,
Bende çikolata kisti olduğu için 2016 yılında laparoskopik endometriozis ameliyatı olmuştum ve o dönemde eşimle çocuk planlamıyorduk, ancak aradan 2 yıl geçtikten sonra kistler tekrarladı ve doktorum vakit kaybetmeden çocuk planlamamızı önerdi. Birkaç ay denedikten sonra gebelik gerçekleşmezse tüp bebek tedavisine geçmemizin uygun olacağını söyledi. Bu yılın başına kadar denedik ve bir sonuca ulaşamadık, bunun üzerine Bülent Tıraş ile tedavi sürecine başlama kararı aldık. Amh değerim 0.46 çıkınca Bülent hoca prp önerdi ve Nisan ayında prp oldum, 2 ay bekledikten sonra tüp bebek tedavisine geçtik. 4 yumurta toplantı 2 tanesi embriyo haline geldi 3. Gününde dondurdular. Doktorum miyomlarımın da olduğunu ve bunların gebelikte sorun yaşatabileceğini söyledi, açık miyom ameliyatı yapılmasını uygun buldu. Dün bu ameliyatı oldum aynı zamanda sol yumurtalığımda bulunan çikolata kistimin de içi boşaltıldı. İnanılmaz şişkinlik yaşıyorum ve ağrılarım var, dinlendikçe iyileşeceğimi umuyorum.
İlk tüp bebek denemem olacak heyecanlıyım ve bu kadar uğraştan sonra olumlu sonuç almayı çok istiyorum ve inşallah buradaki tüm bebek isteyen arkadaşların çabaları boşa gitmez, herkes bebeğini kucağına alır..