- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 1
- 11.429
- 248
- Konu Sahibi mathildatuci
-
- #1.661
Yok canım daha önce bu tarz şeyler çok yaşadım kimyasal oldum.Zaten çizgi gibi bile değil zorla gözümü kör etme pahasına baktığımda gördümCanım hayalet çizgi gördüm diyorsun tekrarladın mı hiç testi ay ben hayalet çizgi görsem var ya :)
Hımm anladım canım o zaman yapma ama bakarsın sürpriz olur :)Yok canım daha önce bu tarz şeyler çok yaşadım kimyasal oldum.Zaten çizgi gibi bile değil zorla gözümü kör etme pahasına baktığımda gördümzaten hemen belirmedi bir kaç saat sonra farkettim hayalet çizgiyi.Adete daha 3 gün var ve benim adet sancılarım başladı.
Sizin doktorunuz hakan çoksüer miydiHayalet çizgiden sonra kan verdim 2.3 çıktı bugüm doktora gittim salıya kadar bekleyelim değer artacak mı dedi
İnşallah artar. Hem 11 yıllık hasret sona ersin inşallah, hem de bize de umut olun. Dualarımdasınız.Hayalet çizgiden sonra kan verdim 2.3 çıktı bugüm doktora gittim salıya kadar bekleyelim değer artacak mı dedi
Benim test de sizinki gibiydi.ben de salı regl olmazsam kan testi vercem.İnşallah değeriniz artar.Ama bence artar çünkü çok yeni belli ki.prp yumurtaları farklı zamanlarda büyütmüş adete yakın çatlamış olabilirHayalet çizgiden sonra kan verdim 2.3 çıktı bugüm doktora gittim salıya kadar bekleyelim değer artacak mı dedi
Evet canımSizin doktorunuz hakan çoksüer miydi
Amin hepimizin inşaallahİnşallah artar. Hem 11 yıllık hasret sona ersin inşallah, hem de bize de umut olun. Dualarımdasınız.
Merhaba neden hakan coksueri tercih ettiniz . Bende ankarada yaşıyorum hakan hocayla bülent hoca arasında gidip geliyorum özel bi sebebi var mıydı ona tedavi olmanızın?Evet canım
Bende hakan coksuer de yaptırdım aramadılar 1 ay geçti ben prp sonrası hiç bir şey hissetmedim sizde de böylemi durum nasıl bir uygulama iğneylemi yapıyorlar anlamadım hiç o bölgede ağrı sızı yoktu bi aparat falan takilmadimi acaba nasıl bisey bu anlamadımKızlar birşey sormak istiyorum prp işleminden sonra işlemi yaptırdığınız hastaneden hasta takibi adına sizi aradılar mı?
İşlemden sonra kasık ağrısı hissettim size ilaç verdimi verdiyse hangi ilaçları verdiBende hakan coksuer de yaptırdım aramadılar 1 ay geçti ben prp sonrası hiç bir şey hissetmedim sizde de böylemi durum nasıl bir uygulama iğneylemi yapıyorlar anlamadım hiç o bölgede ağrı sızı yoktu bi aparat falan takilmadimi acaba nasıl bisey bu anlamadım
Evet verdi progenly vitamin coraspirin estrofem tarlusal folbiol devit vitamin ilaçlarını verdi size hangi ilaçları verdiİşlemden sonra kasık ağrısı hissettim size ilaç verdimi verdiyse hangi ilaçları verdi
Merhaba prolin değeri yüksek bal hangi markada var?Ben de kalite peşindeyim.5 aydır propolis arı sütü ve ham bal takviyesi kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?