- Konu Sahibi mathildatuci
-
- #1.641
Daha onceki toplamada dollenme olmamisti diye hatirliyorum, su anda olmus.bana umut oldunuz! Ben de prp sonrasi dollenme porblemi yasayanlardanimiyi günler arkadaşlar prp sonrası 4.adetimle ilk kontrolde 3 ikinci kontrolde 2 yumurtam vardı sonuç olarak 2 yumurta toplandı ikisi bu sefer döllendi pazar günü toplanmıştı bugün 3.gün aradılar ikisi de devam ediyor birisi 8 diğeri 10 hücreli fragmantasyon varmış 5.güne kalırlar mı bilmiyorum genetiğede gönderilecek gelişimleri devam edecek olursa bende 9.kromozomla ilgili bir problem var benim gibi olan var mı acaba
sağ olasın inşallah senin için de her şey gönlünce güzel olur seni tanımasam da dualarımdasınDaha onceki toplamada dollenme olmamisti diye hatirliyorum, su anda olmus.bana umut oldunuz! Ben de prp sonrasi dollenme porblemi yasayanlardanim
Fragmantation icin 4 kriter var diye biliyorum,hucre sayisi 3.gun icin iyi.
Umarim 5.gune gider de kiziniza kardes gelir
Allah razi olsun.isteyen herkese nasip olmasi tek dilegim.sağ olasın inşallah senin için de her şey gönlünce güzel olur seni tanımasam da dualarımdasın
doktor nihal hoca da yeditepe üniversitesinde mi görevliBu konuda Dr, Nihal Hoca’dan bilgi alabilirsiniz. Ben bu işlemi yaptırdığım için sizlerle paylaşmak istedim ancak ayrıntılı bilgi sahibi değilim. Takip yapılarak etkiler izlenecekmiş. Yaş 42 amh 0.01. Gelişmeleri buradan paylaşacağım.
Kızlar psikolojik olarak mı görüyorum yoksa ikinci çizgi soluk da olsa var mı
Var gibi.adetinize ne kadar var?İnşallah pozitiftir.Kızlar psikolojik olarak mı görüyorum yoksa ikinci çizgi soluk da olsa var mı
3 gün geçti prp yaptırmıştım 2 ay önceVar gibi.adetinize ne kadar var?İnşallah pozitiftir.
Kan verdim 2.3 çıktıNasıl duruyorsunuz ben şimdi koşa koşa acile kan vermeye gitmiştimbence gidip verin en azından var mı yok mu stresiyle kalmazsınız.Yoksa sabaha kadar uyku tutmaz.
Artabilir sonradan belki bi kaç gün sonra yine yaptırın bence kan testiniKan verdim 2.3 çıktı
Geç döllenme olabilir siz çok hareket etmeyin bi de eğer bebiş varsa tutunmasını sağlayan yiyecekler yeyin.burda değeri 3 4 çıkıp artanları gördük.Allahtan umut kesilmezKan verdim 2.3 çıktı
Ben de dün evde hayalet çizgi gördüm adete 4 gün kala.Ama daha öncede bu testler beni yanılttığı için dikkate bile almadım.Kan verdim 2.3 çıktı
Canım hayalet çizgi gördüm diyorsun tekrarladın mı hiç testi ay ben hayalet çizgi görsem var ya :)Ben de dün evde hayalet çizgi gördüm adete 4 gün kala.Ama daha öncede bu testler beni yanılttığı için dikkate bile almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?