- Konu Sahibi mathildatuci
-
- #1.061
canım sorunun neydi senin? erken menopoz mu? fsh ve amh değerlerin kaç acaba?Yazılanları okuyunca üzüldüm prpnin pek te bir faydası yokmu yani bende Bülent beye randevuya gittim prp onerdi şu an 1 yumurta ya var ya yok dedi. Sol tarafta da tamamen bitmiş. Yaşım 30 bizim gibi yaşı küçük olup bu durumda olmakta ayrı üzücü Allah herkese şifa versin. Şu mübarek günde.
Su anda gorunen oyle.sperm konusuna belki simdi deginecekler.henuz hocayla gorusemedim.canım senin yazdıklarından sonra açıkçası prp yaptırmasam mı diye düşündüm. spermde sorun olabilir demek yerine zaten şansımız imkanımız az neden sperme tedavi öncesi bakmadılar diye düşünürüm bende. prp sende bir işe yaramadı o halde
Şu an kaç yaşındaymış yani ne kadar olmuş menapoza gireliArkadaşlar gittim prp yapılacak yarın ama ne kadar sıra var bence Bülent bey bir hareket görmese devam ettirmez hatta 27 yaşında menapoza girmiş bir bayan Suan hamileymiş biz bu durumu yayınlıcaz dünya da tek dedi umarım biz de işe yarar
İnan bilmiyorum sadece bana bunu söyledi ama şunu da belirtti uyuyan yumurtaların varsa uyarılır yani kesin bir sonuç yok olmaya da bilir o yüzden çok ümitlenmiyorum ama az da olsa bir umut olma ihtimali bile güzel bir kaç saat önce prp oldum şimdi havaalanından evime dönüyorum korkulacak hiç birşey yokŞu an kaç yaşındaymış yani ne kadar olmuş menapoza gireli
nerde yaptırıcaksınız ve erken menopozmu durumunuzBu ay ben de prp yaptırdım doktorum kanıtlanmış bir başarısı yok ama denemeye değer dedi iki ay sonunda da tüp bebek başlayacak inşallah işe yarar
Durumum erken menopoz değil amh yüksek aksine ama kalitesi çok kötü yumurtaların ondan prp yapıldı bana Malatya'da yaptırdım bennerde yaptırıcaksınız ve erken menopozmu durumunuz
hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz.Durumum erken menopoz değil amh yüksek aksine ama kalitesi çok kötü yumurtaların ondan prp yapıldı bana Malatya'da yaptırdım ben
Amin inşallah herkes güzel haberler alır burdahayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz.
İnşallah faydasını görürsünüz. Tesekkür ederimİnan bilmiyorum sadece bana bunu söyledi ama şunu da belirtti uyuyan yumurtaların varsa uyarılır yani kesin bir sonuç yok olmaya da bilir o yüzden çok ümitlenmiyorum ama az da olsa bir umut olma ihtimali bile güzel bir kaç saat önce prp oldum şimdi havaalanından evime dönüyorum korkulacak hiç birşey yok
Yaşın kaç canım peki?canım sorunun neydi senin? erken menopoz mu? fsh ve amh değerlerin kaç acaba?
Yaşım 30Yaşın kaç canım peki?
merhaba; nerde yaptırmıştıArkadaşlar burda bahsetmiştim bir tanıdığım prp yaptırdı . İlk adeti erken oldu 2. Adeti de baya geç oldu hatta gebelik şüphesi vardı rahim kalınlığından. Kontrole gittiğinde yine 1 yumurtası varmış. Önceden de hep 1 tane oluyordu bazen de olmuyordu. Yani prp onda sayıyı arttırmadı
merhaba; nerde yaptırmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?