- 26 Mart 2019
- 60
- 26
- 58
- Konu Sahibi mathildatuci
- #1.101
Bende şuan ersağın hayıt ve maca hapını kullanıyorum.Daha 1 kutu bitmek üzere umarım faydası olur.Ersağ aldım bi yakınım önerdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şuan ersağın hayıt ve maca hapını kullanıyorum.Daha 1 kutu bitmek üzere umarım faydası olur.Ersağ aldım bi yakınım önerdi
Canım benim balıkesirde aynı işlemi prf.ertan adalıya 500 tl ye yaptıracağım aynı işleme neden daha fazla ödeyesiniz. Yakındaysanız balıkesirden kendisinden bilgi alın derim. O kadar çok paralar dökülüyor ki bu işlemler için çok üzülüyorum umarım bi fikir olur ...bende bülent beye gitmek istiyordum. sevindim prp den sonra yumurta oluşmasına. inşallah kendiliğinden olur. paramı ayarladıktan sonra gideceğim.5000 tl mi tutuyor işlem daha mi fazla
malatyada yaptırmaya karar verdim 1500 tl. 1 hafta ya kadar yaptıracağım.balıkesir uzak yoksa oraya gelip yaptırırım.Canım benim balıkesirde aynı işlemi prf.ertan adalıya 500 tl ye yaptıracağım aynı işleme neden daha fazla ödeyesiniz. Yakındaysanız balıkesirden kendisinden bilgi alın derim. O kadar çok paralar dökülüyor ki bu işlemler için çok üzülüyorum umarım bi fikir olur ...
emin olunki yarıyor. takviyeler çok önemli kullanıyor musunuz bilmiyorum ama arı sütünü de kullanın. inşallah hayırlısıyla da yavrunuzu kucağınıza alırsınız.Amin amin canım inşallah.yanş etkisi olur mu bilemem takviye alıyorum spor yapıyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum kilo da verdim gerçi fazla kilom yoktu ama elimden bunlar geliyor inşallah işe yarar
Amin inşallah Allah razı olsun omepaq10 ve imprly kullanıyorum arısütü de kullandım bir süreemin olunki yarıyor. takviyeler çok önemli kullanıyor musunuz bilmiyorum ama arı sütünü de kullanın. inşallah hayırlısıyla da yavrunuzu kucağınıza alırsınız.
Ben impryl kullandım. Yumurtanın DNA hasarını azaltmak ve kaliteli yumurta elde edebilmek için 3 ay kullandım. Bunun yanında ben bir çok gıda takviyesi de kullandım. Bunlardan biri de Koenzin QH. İmpryl'in faydasını gördüm ve ilk yumurta toplama da çok şükür 1 tane genetik olarak sağlıklı embriyomuz oldu.Bende Bülent beye gittim prp önerdi
İmpryl
Omepa Q10
Ve biesteron haplarını verdiler kullanan varmı.?
Ben de imprly ve omepaq10 kullanıyorum bunları okudukça umutlanıyorum :)Ben impryl kullandım. Yumurtanın DNA hasarını azaltmak ve kaliteli yumurta elde edebilmek için 3 ay kullandım. Bunun yanında ben bir çok gıda takviyesi de kullandım. Bunlardan biri de Koenzin QH. İmpryl'in faydasını gördüm ve ilk yumurta toplama da çok şükür 1 tane genetik olarak sağlıklı embriyomuz oldu.
Balıkesir de ki prf dr ertan adalı ya whatsap nosu ile 0 532 064 14 85 ulaştım duru anlatan bir msj yazdım prp işlemi yapmıyorlarmış. Bizler için durum zaten zor lütfen kayda değer olmayan bilgilerle bizleri daha da zorlamayınız.Prp yaptıracaklar büyük hastanelerde boşuna binlerce lira ödemeyin bence arkadaşlar.
Balıkesirdeyim bugün Prf.Dr. Ertan Adalı hocam bana da bu yöntemi önerince internette şöyle bir araştırayım dedim sizlerin bahsettiği fiyatları duyunca şok oldum açıkcası. Aynı işlem 5.00-7.00 tllere kadar çıkıyor.
Bana kendisinin söylediği fiyat 500 tl idi 200 tl de muayene ücreti hatta 20 gün içinde gelince onu bile almıyor... Çok paralar döküyoruz gerçekten bence aynı işlemi çok faiş fiyatlara yaptırmayın derim. İki farklı yerde Fulya acı badem be brüksel olmak üzere toplamda 6 kez tüp bebek deneyimi olan biri olarak söylüyorum.
Belki fiyat bilgisi ücretten dolayı işlemi yaptıramayanlara örnek olur diye özellikle paylaşmak istedim :)
vitaminleri bende kullanıyorum ama arı sütünü de kullanmaya devam edin bence :)Amin inşallah Allah razı olsun omepaq10 ve imprly kullanıyorum arısütü de kullandım bir süre
ben de kullanıyorum o vitaminleri :)Bende Bülent beye gittim prp önerdi
İmpryl
Omepa Q10
Harikaa. Süper bi haber. İnşallah sağlıklı yumoşlar olur canım. Doktorunuz kimdi. Prp ne zaman yapılmıştı? ben de on gün önce yaptırdım. iki ay sonra başlicam tedaviyeHanimlar bugun kontrole gittim ve prp oncesi 2 tane yumurtam varken .prp sonrasi 6 yumurta olmus.4 tanesi iyi 2 tanesi ufak dedi dr.um.tup bebek tedavisine basladik bugun.havuz yontemi yapacaklarmis.bu ay toplancak bir kez.temmuzda 2. Kez toplanacak
merhaba hanımlar..forumu baştan sona okuyup herkesin tecrübesinden nemalandım. umudumuz daim olsun ve hakkımızda her daim hayırlısı olsun..
Evet nerede yaptırdınız bende merak ettimHanimlar bugun kontrole gittim ve prp oncesi 2 tane yumurtam varken .prp sonrasi 6 yumurta olmus.4 tanesi iyi 2 tanesi ufak dedi dr.um.tup bebek tedavisine basladik bugun.havuz yontemi yapacaklarmis.bu ay toplancak bir kez.temmuzda 2. Kez toplanacak
Bulent tras a yaptirdim .4 nisanda yapilmisti prp.tes. ederim cnm insallah hepimize hayirli olur..Evet nerede yaptırdınız bende merak ettim
2 aydir impryl ve omepa q10 9 aydirda biesteron kullaniyorumBende Bülent beye gittim prp önerdi
İmpryl
Omepa Q10