- 24 Ocak 2019
- 61
- 31
- 52
- Konu Sahibi mathildatuci
Ben bu yöntemi ilk olarak hakan çoksüer hocanın erken menopoza giren bir hastasına yaptıgını ve gebelik elde ettigini okudum internette videolarıda var bir bakın isterseniz daha iyi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ikk duyduğumda 2 sene once idi sanırım eşim aradi görüştü adet olamadığım için kabul etmedi vs vs bisiler daha bende düşünüyorum ama şu an değil ne duysam acele ettim yaptırdım ve yoruldum bekliycem bunun sonuçlarını basarili olunursa bütün kadınlar be aşılama nede başka bi bisile ugrasmadan bunu dener diye dusunuyorumBen bu yöntemi ilk olarak hakan çoksüer hocanın erken menopoza giren bir hastasına yaptıgını ve gebelik elde ettigini okudum internette videolarıda var bir bakın isterseniz daha iyi olur
günaydın canım düşünme her şeyde bir hayır vardir de yaşında genç adet oluosan devam et bırakma tedaviyiGünaydın herkese moralim bozuk dusunmemeye çalışıyorum bu yumurta kalitesizligi azlığı beni bitirdi artik
Yaşım genç ama yumurta yok ya ilk denemede 4 tane çıktı 2 si dollendi ve tutmadi yineaynisi olucak gibigünaydın canım düşünme her şeyde bir hayır vardir de yaşında genç adet oluosan devam et bırakma tedaviyi
tamam en azından yumurtan oluyor hatta bu çok iyi kendine moral ver benim hiç yumurta olmadı toplama aşaması olmadı yani küçücük bir umut olsa yine yine denerim ama dr lar bana menapoz dedi hicnugrasma çocuğun olmaz dedi gönderdi bak arkadaşım yasin gençken en ufak şansı dahi degerlendir sonra keşke dememek icinYaşım genç ama yumurta yok ya ilk denemede 4 tane çıktı 2 si dollendi ve tutmadi yineaynisi olucak gibi
Evet dogru söylüyorsun canım keşke bizimde küçükte olsa bir ümidimiz olsa banada menopoza girmişsin senin çocugun olmaz dediler son bir umutla yaptırdım prp yi bekliyorum inşallah faydasını görürüm Allahtan umut kesilmiyor verecek olan rabbim biz elimizden geleni yapalım taktir Allahıntamam en azından yumurtan oluyor hatta bu çok iyi kendine moral ver benim hiç yumurta olmadı toplama aşaması olmadı yani küçücük bir umut olsa yine yine denerim ama dr lar bana menapoz dedi hicnugrasma çocuğun olmaz dedi gönderdi bak arkadaşım yasin gençken en ufak şansı dahi degerlendir sonra keşke dememek icin
Yaşım genç ama yumurta yok ya ilk denemede 4 tane çıktı 2 si dollendi ve tutmadi yineaynisi olucak gibi
inşallah faydasını görürsün canım ben artık çok kararsizim her konuda neye alımızaysam kurudu o derece prp düşünüyordum ama onuda istemiyorum sanirimEvet dogru söylüyorsun canım keşke bizimde küçükte olsa bir ümidimiz olsa banada menopoza girmişsin senin çocugun olmaz dediler son bir umutla yaptırdım prp yi bekliyorum inşallah faydasını görürüm Allahtan umut kesilmiyor verecek olan rabbim biz elimizden geleni yapalım taktir Allahın
Aslında bende aynı durumdayım bütün kapılar yüzüme kapandı dört yıldır çok yoruldum bu prp yi nasıl yaptırdın dersen herşey bir anda gelişti bende uzun uzun düşünsem vazgeçerdim herhalde yine olmayacak yine üzülecegim diye bazen dayanacak gücün kalmıyor ama içinde bir ses hadi kalk devam et diyorinşallah faydasını görürsün canım ben artık çok kararsizim her konuda neye alımızaysam kurudu o derece prp düşünüyordum ama onuda istemiyorum sanirim
bende bugüne şükrediyorum allaha tevekkül ediyorum verecekse her şekilde veriri diyorum canım çok yoruldum bende 4 senedir
Canımız sagolsun herşeyin başı saglık bizimde imtahanımız böyle demekki zor çok zor ama işte elimizden hiçbir şey gelmiyorbende bugüne şükrediyorum allaha tevekkül ediyorum verecekse her şekilde veriri diyorum canım çok yoruldum bende 4 senedir
Evet dogru söylüyorsun canım keşke bizimde küçükte olsa bir ümidimiz olsa banada menopoza girmişsin senin çocugun olmaz dediler son bir umutla yaptırdım prp yi bekliyorum inşallah faydasını görürüm Allahtan umut kesilmiyor verecek olan rabbim biz elimizden geleni yapalım taktir Allahın
Gece 12 den sonra hiçbir şey yemeden gidiyorsun ertesi gün sabah kanı alıp aynı gün uyguluyorlarPrp yi sabah saatinde mi yaptılar, kanı alıp aynı gün mü uyguluyorlar?
Gece 12 den sonra hiçbir şey yemeden gidiyorsun ertesi gün sabah kanı alıp aynı gün uyguluyorlar
Farketmiyor sabahta olur ögleden sonrada aç karnına gitmek gerekiyor sadeceBi tanıdığım yapacak karar vermiş ama ona öğlen 12 de gelin demişler sabah 8 den sonra yemek yeme demişler bende sabahtır diye biliyorum anestezi olduğundan
Farketmiyor sabahta olur ögleden sonrada aç karnına gitmek gerekiyor sadece
Daha yeni yaptırdım sonucu 2 ay içinde belli oluyormuş belli olunca paylaşacagım inşallahMerhaba, yaptıranlar sonuçları yazabilir mi? İşe yaradı mı acaba, folikül sayısı arttı mı?