- 10 Ekim 2007
- 107
- 30
- Konu Sahibi mathildatuci
Kızlar tedavi süreçlerinizde hiç akupunktur yaptırdınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akapunktur u ben de merak ediyorum çık. Yaptıran birini bulsam öğrendik. .Kızlar tedavi süreçlerinizde hiç akupunktur yaptırdınız mı?
Merhaba arkadaşlar
Prp yaptıran arkadaşlar biraz bilgi verebilir misiniz? Kriterler nelerdir? Yaş em fazla kaç olmalı fsh LH e2 gibi hormonlar kaç olmalı gibi? Mesela ben ilaçsız adet olamıyorum Prp isleminden sonra da ilaç içecek miyim yoksa beklemeye mi gecicem? Sizlerin değerleri kaç adet olabiliyor musunuz? Bize sık sık kendinizle alakalı gelişmeleri yazarsaniz çok mutlu oluruz...
Bende yaptırdım 3 gün oldu 2 ay bekleme süresü var bekliyoruzMerhaba arkadaşlar
Prp yaptıran arkadaşlar biraz bilgi verebilir misiniz? Kriterler nelerdir? Yaş em fazla kaç olmalı fsh LH e2 gibi hormonlar kaç olmalı gibi? Mesela ben ilaçsız adet olamıyorum Prp isleminden sonra da ilaç içecek miyim yoksa beklemeye mi gecicem? Sizlerin değerleri kaç adet olabiliyor musunuz? Bize sık sık kendinizle alakalı gelişmeleri yazarsaniz çok mutlu oluruz...
Benim amh 0,02 fsh yüksekti ama adet oluyorum bazen aksamalar oluyor tabi yaşım 23 başladık inşallah hayırlı haberler alırızMerhaba arkadaşlar
Bende yaptırdım 3 gün oldu 2 ay bekleme süresü var bekliyoruz
Bende çok kararsızdım doktorumla konuşana kadarda devam etti bu ve gerçekten yeni bi tedavi olduğu için yaptıran kişilerede rastlayamıyorsun tabi bi taraftanda geç kalmamak lazım inşallah olumlu olur herkes evlatlarına bi an önce kavuşurİnşallah hepinizin olumlu olur, sizin sonuçlarınızda benim gibi karasız olanlara referans olacak. Ben şu an cesaret edemiyorum
Bende çok kararsızdım doktorumla konuşana kadarda devam etti bu ve gerçekten yeni bi tedavi olduğu için yaptıran kişilerede rastlayamıyorsun tabi bi taraftanda geç kalmamak lazım inşallah olumlu olur herkes evlatlarına bi an önce kavuşur
Evet işlemi o uygulamıyor ilk görüşmeyi bülent beyle yaptık işlemi ekibi yapıyorBülent beyde mi yaptırdınız? ama işlemi o uygulamıyor sanırım?
İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız çok haklısınız endişelenmekte bu tedavi hepimize umut olur inşallahİnşallah olumlu sonuç alırsın O kadar çok doktor gezip araştırma yaptım ki hep olumsuz sonuçlanınca şu an beklemedeyim, yine o durumda olmaktan endişeleniyorum
Benim amh 0,02 fsh yüksekti ama adet oluyorum bazen aksamalar oluyor tabi yaşım 23 başladık inşallah hayırlı haberler alırız
Degerlerimiz birbirine yakın gibi. İnşaallah faydasını görürsunuz. Rabbim maddi manevi emeklerinizin karşılığını verir hayırla insaallah. Bu bekleme surecindeki kendinizdeki değişimleri buraya yazmanızı bekleriz. Takipteyiz; )
Benim amh 0,02 fsh yüksekti ama adet oluyorum bazen aksamalar oluyor tabi yaşım 23 başladık inşallah hayırlı haberler alırız