- 20 Ekim 2014
- 871
- 695
- Konu Sahibi mathildatuci
Bana Bülent Tıraş daaha mantıklı gelmeye başladıMerhaba kızlar,prp yi Türkiyeye tanıtan Bülent hoca, uygulayanda Yiğit hoca.Bahçeci prp ye karşi çikiyordu ama şimdi yapiyo.Acaba bunu ilk tecrüve edenlerdemi yaptırmak lazım kafam çok karışti.Fiyat farkıda az değil biri 5000 digeri 15000.Siz ne diyosunuz yardimm
Nedeni şu: Bahçecinin prp yaptıran hastası yok denecek kadar az. iki üç kişi yazmış. Semra Kahraman etkisi olduğunu düşünmüyorum demiş diye yazıyor yorumlarda.
Ama Bülent Tıraş'ın hastaları yazan yazana. spontane hamile olan 1 yumurtası varken 5 olan vs.
Bu işlemi en çok uygulayan Bülent T, Prp de en tecrübeli olan Bülent T, başarı elde eden Bülent T.
ben çok fazla olumsuz tedavi gördüm artık olumsuz bir sonuca daha takatim kalmadı....
Bu saatten sonra başkasına yaptırsam ve olumsuz olsa hiih Bülen bey e yaptırmadım bak olumsuz oldu diycem
O yüzden şartlarımı baya zorlayıp ona yaptırmaya karar verdim. Ama sonuçları biraz daha takip edip Haziran gibi yaptıracağım.
Rabbim bu maddi manevi gösterdiğimiz çabayı boşa çıkarmasın. Tüm savaşçı anne adaylarının kucaklarını doldursun