Amin hayirlisiyla yumurtalar bos cikmaz insallah her aşama ayrı bi tedirginlik mevlam hicbirimizi darda koymasin saglikli hayirli evlatlarla kucaklarimizi doldursun insallah evet adet gecikmesi diye gittim banada doktorun biri erken menepoz baska biri hayir rezervin kötu ama erken menepoz degil demisti fsh 12 amh 0.11 falandi oda direk
tup bebek asılamayla ugrasma dedi cok zor gunler gecirdim fsh 34 lere ciktiginda amh 0.03 olmustu asla cocugun olmaz hic yumurtan yok kibris yumurta nakli tek caren denildi yıkılmistim tam evlilik arifesinde bunu dedikten 45 gun sonra evlendim ve hamile kaldim kimyasal gebelik oldu dedik miyom ve kistten ikinci ayda ayni sekildr hamile kaldim yine ayni seyler oldu bu arada yasim 38 oldu ve ilk evliligim cocugum yok bunlari anlatmak istedim yoktan var eden Allah cok sukur asla cocugun olmaz dediler 2 kez hamile kaldim umitsizlige kapilmayin lutfen 4. Ayin sonunda tup bebek yaptiralim baslamisken bir kez olsun iyi bir merkezde iyi bir hekimle olsun dedik cunku maddi manevi agir bir yuke girdik bulent hocada acibademde aldik solugu prp yapalim dedi yigit hoca bu arada evet vitamin ve gida takviyeleri verdi önumuzdeki ay gel dedi gittik yaptik sonuc şuan icin guzel ama ilerisini bilemem dilerim hersey guzel olur