- 25 Şubat 2019
- 161
- 120
- 42
- Konu Sahibi mathildatuci
gerçekten mi hiç bilgim yoktu uğraş bey mi yapıyor acaba. sevindim yakın yerde olmasına prp için görüşmeye gidebilirim en azındanBu arada doğu fertil de prp yapıyor bilginiz olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten mi hiç bilgim yoktu uğraş bey mi yapıyor acaba. sevindim yakın yerde olmasına prp için görüşmeye gidebilirim en azındanBu arada doğu fertil de prp yapıyor bilginiz olsun
Ta kendisi canım ben de ona gidiyorum yeni başlayacaklar daha eğitimini almışlar ben de onda yaptıracağım :)gerçekten mi hiç bilgim yoktu uğraş bey mi yapıyor acaba. sevindim yakın yerde olmasına prp için görüşmeye gidebilirim en azından
Ya işte çık işin içinden şimdiArkadaşlar merhaba;
Prp yaptırmayı bende düşünüyorum..Prp işlemi için önemli olan makinelerdr.En iyi kaliteli makine kimsedeyse ona yaptırmak daha anlamlı.Çünkü tormbitselerimizi ayrıştıracak makinenin de kaliteli olması gerekiyor.Ve elde eldilen kanın rahime en uygun yerlerine enjekte edilmesi gerekiyor.Evet Bülent Hoca'dan sonra herkes prp yapmaya başladı.Acaba yapan diğer hastanelerde gerekli eğitimi aldılarmı.Karar vermek çok zor.Maliyetler arasındaki fark bayağı var.Nasıl çıkılacak bu işin içinden gerçekten bende bilemiyorum.
aradım uğraş beyi 1500 tl çok da uygun inşallah çok iyi gelir bizlerde seviniriz hep beraber.Ta kendisi canım ben de ona gidiyorum yeni başlayacaklar daha eğitimini almışlar ben de onda yaptıracağım :)
Öyle miymiş öğrenmiş oldum :) uğraş hocayı seviyorum ilgisi güzel inşallah bize de fayda oluraradım uğraş beyi 1500 tl çok da uygun inşallah çok iyi gelir bizlerde seviniriz hep beraber.
Öyle miymiş öğrenmiş oldum :) uğraş hocayı seviyorum ilgisi güzel inşallah bize de fayda olur
Hepimiz icin guzel haberler insallah.benimki adetin 10.gunune denk geldi.genelde adetiniz bitince 5 gun icinde yapiyorlar.mucize Allahtan belli olmaz:)İnşallah güzel haberler veririsin bize
Bülent Bey bende de ağır basıyor sanırım oraya gelicem. Adetin kaçıncı günü yapıyorlar işlemi ?
Doğal gebelik gibi büyük mucizeler beklemiyorum ama tedavilerden sağlıklı çocuğum olsun oda yeter
Siz yaptırdınız mı?kızlar bahçeci ile tekrar görüştüm bu prp işini fşyatı bana çok cazip geldi çünkü 1500 tl olması. uygulanan yöntemin acıbademden hiçbir farkı yokmuş zaten oranın lab. tartışmaya gerek yok onlar sadece uygulnan hastalarda elde edilen başarılı bir sonuç olmadığı ve kesin başarı sağlayan bir yöntem olmadığı için maliyetine yapıyoruz üstüne kar koymuyoruz o yüzden fiyatımız uygun deidler
1500 tl?!! Baya uygun.kendi adima prp yi yaptirmamis olsaydim bahceciye gozum kapali guvenip giderdim.basari orani az belki ama nasreddin hoca fikrasi gibi ya tutarsa:)kızlar bahçeci ile tekrar görüştüm bu prp işini fşyatı bana çok cazip geldi çünkü 1500 tl olması. uygulanan yöntemin acıbademden hiçbir farkı yokmuş zaten oranın lab. tartışmaya gerek yok onlar sadece uygulnan hastalarda elde edilen başarılı bir sonuç olmadığı ve kesin başarı sağlayan bir yöntem olmadığı için maliyetine yapıyoruz üstüne kar koymuyoruz o yüzden fiyatımız uygun deidler
Haklısınız fiyat çok farklı bahçeci bana da güven veriyor açıkcasıcanım ben düşünüyorum yaptırmayı henüz başlamadım ama remzi beyden randevu aldık eşimle bu hafta kongredeymiş önümüzdeki hafta bir görüşme yapcaz bakalım o ne diyecek sonrasında olursa bahçeciyle devam ederim çünkü maddiyat açısından benim için uygun fiyatlı olması da önemli
Mrb umarım sayı değişmese bile kaliteye etki etmiştir hangi merkezde yaptırdınız acaba bide yaşınız kaçtı mahsuru yoksaslm arkadaşlar iyisiniz inşallah prp sonrası ikinci adetimle bugün dr gittim bir değişiklik yok her zamanki gibi iki yumurta var büyür mü büyürse toplanır mı döllenir mi 5.güne gider mi genetikten güzel sonuç gelir mi çok zorlu bir süreç kolay değil allahıma şükürler olsun bir kızım var o benim mucizem isterim ki hepimiz güzel sonuçlar elde edelim mutlu olalım emeklerimiz boşa gitmesin duanızı esirgemeyin dualarım sizlerle
Hangi merkezi yapıyor acaba Ankara mı İstanbul mukızlar bahçeci ile tekrar görüştüm bu prp işini fşyatı bana çok cazip geldi çünkü 1500 tl olması. uygulanan yöntemin acıbademden hiçbir farkı yokmuş zaten oranın lab. tartışmaya gerek yok onlar sadece uygulnan hastalarda elde edilen başarılı bir sonuç olmadığı ve kesin başarı sağlayan bir yöntem olmadığı için maliyetine yapıyoruz üstüne kar koymuyoruz o yüzden fiyatımız uygun deidler
Ben! Yeditepe akupunktur.berna hoca. Ben tavsiye ederim.berna hocanin enerjisine bayiliyorum .arkadaşlar akupunktur yaptıranınız varmı acaba.Anadolu Yakasında bildiğiniz güvendiğiniz yer önerebilir misiniz.
Nerde yaptirmisiniz acaba?prp sonrasi dogal yolla deneyin diyorlar.slm arkadaşlar iyisiniz inşallah prp sonrası ikinci adetimle bugün dr gittim bir değişiklik yok her zamanki gibi iki yumurta var büyür mü büyürse toplanır mı döllenir mi 5.güne gider mi genetikten güzel sonuç gelir mi çok zorlu bir süreç kolay değil allahıma şükürler olsun bir kızım var o benim mucizem isterim ki hepimiz güzel sonuçlar elde edelim mutlu olalım emeklerimiz boşa gitmesin duanızı esirgemeyin dualarım sizlerle