- 16 Eylül 2021
- 255
- 205
- 23
- 47
- Konu Sahibi mathildatuci
-
- #3.081
Ben kasım ayında 7 bin tl ye yaptırmıştım 2.adette kontrole gittiğimde yumurtamın biri aşırı büyümüştü o yüzden tedaviye başlayamadık 3.adette tekrar gideceğim kısmetseMerhaba kök hücre tedavisi yaptırdınız mı ?olumlu sonuç alabildiniz mi? Umarım sonucunuz olumludur . Benzer problemlere sahibiz. Ücreti ne kadar. ? Cevap yazarsanız sevinirim.
Hiç bilmiyorum sizinki adetin 3. Günü kaç mm idi.Merhaba bende prp sonrası 2.adette gittiğimde yumurtamın bir tanesi aşırı büyümüştü neden böyle olduki adetin 3.günüydü
21 milimdi. Şimdi 3 adet kontrolünden dönüyorum kiste dönüşmüş 25 milim olmuş divina ve çatlatma iğnesi yazdı.Hiç bilmiyorum sizinki adetin 3. Günü kaç mm idi.
Peki başka yumurta varmıydı. Arkadan gelen gelecek olan ufak tefek ne olursa artık21 milimdi. Şimdi 3 adet kontrolünden dönüyorum kiste dönüşmüş 25 milim olmuş divina ve çatlatma iğnesi yazdı.
Kendiliğinden atılmasını bekledi herhalde. 2 yumurta daha var istersen tedaviye başlayalayabiliriz dedi ama bu kist o diğer yumurtaların erken çatlamasınada sebep olabilir o yüzden ben riske atmak istemedim başlamadım tedaviyePeki başka yumurta varmıydı. Arkadan gelen gelecek olan ufak tefek ne olursa artık
2. Adette o 21 mm olan yumurtayı neden çatlatma yaptırmadı ki acaba.
Hakkında hayırlısı olsun o sırada normal denersin.Kendiliğinden atılmasını bekledi herhalde. 2 yumurta daha var istersen tedaviye başlayalayabiliriz dedi ama bu kist o diğer yumurtaların erken çatlamasınada sebep olabilir o yüzden ben riske atmak istemedim başlamadım tedaviye
İnşaallah teşekkürler sizinde öyle olsun . Bu divina gebeliğe engel mi acaba bilgisi olan var mıHakkında hayırlısı olsun o sırada normal denersin.güzel haberlerin gelsin inşallah
Hangi ilacınİlacın adını öğrenebilir miyim
Hayır engel değil. Sadece östrojen hormonu. Rahmin kalınlaşmasını ve adet olmayı sağlıyor. Diye biliyorum.İnşaallah teşekkürler sizinde öyle olsun . Bu divina gebeliğe engel mi acaba bilgisi olan var mı
Tamam teşekkürler. Çatlatma iğnesini şimdi yada istediğin zaman yapabilirsin dediler ama bekleyeyim diyorum 12.gün falan yapayım diğer yumurtalarda çatlamasın şimdi :)Hayır engel değil. Sadece östrojen hormonu. Rahmin kalınlaşmasını ve adet olmayı sağlıyor. Diye biliyorum.
Ay hiç bilmiyorum ki onlar usg ile yumurta kontrolü yaptılarsa kaç mm olduğunu söylemiştir doktor su gün su saatte yap demiştir. Yapınca iğneyi 34. Ve 36. Saatler arası boş durma.Tamam teşekkürler. Çatlatma iğnesini şimdi yada istediğin zaman yapabilirsin dediler ama bekleyeyim diyorum 12.gün falan yapayım diğer yumurtalarda çatlamasın şimdi :)
Yok şimdi de yapabilirsin dediler amaç kisti atmak olduğu içinAy hiç bilmiyorum ki onlar usg ile yumurta kontrolü yaptılarsa kaç mm olduğunu söylemiştir doktor su gün su saatte yap demiştir. Yapınca iğneyi 34. Ve 36. Saatler arası boş durma.
Hmm Tm o zaman olur. Sen yine de 36. Saatte birşeyler yap belki diğer yumurta da büyümüş olur :)Yok şimdi de yapabilirsin dediler amaç kisti atmak olduğu için
Aynen :))Hmm Tm o zaman olur. Sen yine de 36. Saatte birşeyler yap belki diğer yumurta da büyümüş olur :)
Merhaba benimde bu ay divina kullanmam gerekiyor fakat piyasada zor bulunannir ilaçmış muadilide yok dedi eczacı fakat hemşire benzerini kullanabilirsin demişti sizin bilginiz var mı hangisi divinanın benzeri ilaç oluyorBende ilacsiz adet olamiyorum maalesef. Igne tedavisinden sonra iki hafta bekledim, adetim kendiliginden gelirmi belki diye. Ama maalesef gelmedi. Bende bir hafta önce Divina´ya basladim. Daha önce Cyclo Progynova aliyordum ama o suan bulunmuyor. Bende ilk 2 3 gün yogun kanama oluyor, sonra leke gibi oluyor birden. Hayirlisiyla gelecek adetimizde insallah güzel gelismeler yasariz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?